- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
Büşra BAT'ına baktım, 8 Haz. yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum, yine de umutlanma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya insallah adet olmammmmmmmmmm ama tatbiki bebis olur o nedenle olmam insallah8:
Kızlarr hepinizee günaydınn rabbim hayırlı bi gün nasip eder inşallah hepimize.Dün çok moralim bozuktu anlatmıştım eşimle kavga etmiştik.Allahım sen çok büyüksün rabbime binlerce kez şükrediyorum ki eşimle barıştıkk kızlarrr yaa dün bana moral vermek için konuşan arkadaşlarım yanımda olan arkadaşlarım size de binlerce kez teşekkür ederim.İşten eve gittim baktım bizim ki gülerek açıyor kapıyı anladım zaten ben hatasını farkettiğini.Neyse uzatmayacağım sonrası özür diledi ve barıştık.O uyuz arkadaşlarınla da görüşebilirsin ama ben ne onlarda ne eşleriyle artık asla görüşmem dedim anlaştık.Akşamın ilerleyen saatlerinde de bebek çalışması bile yaptıkkk :))) Gerçi benim adete bir hafta kaldı ama olsun Rabbim bilir herşeyi.Sizlere tekrar teşekkür ediyorum.Dünkü düşüncelerim bir anda değişti.Gerçekten bebek yapmaya ara vermeyi düşünürken akşam eyleme geçtik.Alllahıma şükürlerr olsunn.(Bende bira fazla gerildim ya adet tarihim yaklaştı diye gerildim yada bebişim bana duygu değişimleri yaşatıyorrr inşş )
Ya zannetmiyorum ki yerlesme kanamasi olsun cunku adetin yeni bitti sayilir
Bu arada tesekkurler cevaplariniz icin![]()
Adetin yeni bittiyse acaba onla ilgili mi?
Adetin biter bitmez birleşme yaşadıysan ondan da olabilir.Bazen zorlanmadan dolayı öyle olur.Bana oluyo yani.Bitmişken leke şeklinde tekrar gelmeye başlıyo.
anammm burda cok buyuk bı grev var bızde burdan destek verıyoruz ıslık calarak alkıslayarak toplulugun bası sonu gozukmuyor ıstıklal caddesını trafıge kapatmıslar cok guzel davul zurna halay :118::124:
İlknuruum, ay nasıl sevindim yaa
İyiki sende uzatmamışsın,ılımlı olmussun bak ben sana ne dedim, gerginlikler gelip geçici 3.şahıslar için hiiç gerilimi uzatmaya gerek yook
Şimdi mutlu mesuuutt çalışmalarınız olsunnn...
Benim karnımı görün, Elif sen 4 aylık hamilesin dersiniz. Bir gaz, bir şişkinlik.....Yumurtalıklarım da hala sancıyor ama akıntım kesildiHiç bir şey anlamadım bn bu ay yaşadıklarımdan.Çözemiyorum.Gece en az 4-5 defa tuvalete giriyorum, ayaklarımı mı üşüttüm acaba :18: Gerçekten şu 9 gün geçmiyor da geçmiyor. Erken gebelik testi alalım dedim eşime, yok bekle dedi...
Bekliyorum bekliyorum bir şey olmuyor. Yaaa çok korkuyorum 1 Hazirandannn![]()
![]()
benım esimde gerevde bugun ama iişyerinede iş yapmıyolar dedim karışma sen ama mecburmuş inşallah iyi bi zam yaparlar
canım bende aynı durumdayım acaba üşüttük mü biz akıntım deavm ediyora hatta gecen gece akıntıyla uyandım ıslaklık hissettim hissettiğim kadar yogun bi akıntım yoktu ama offfff belirsizlik
Elifimmmm çook sağol yaa canımm benmm aynenn dediklerin çıktı valla evasudemmm aynenn kuzummm senin dediklerinde çıktı bende uzatmadım tabisii git konuşmuyorum seninle derkenn yanağımıı uzattım o da kaçırmadıı eşşekk :)))) bende fal işini pek sevmiyorum inanç meselesi tabiki o yüzden baktırmam hiç.Elifimmmmm belirtilerinnin de maşallahı var kızz acaba mı diyor insan yni ayy hadi inşallahh yaa.Ben bu ay belirti falan yaşamıcam aramıcam dedim o yüzden hiçbişey yokk.Sadece candan erçetin'in "canım mısın sen benim misin sen herşeyim misin hoşgeldinnn melekkk sefalarr getirdinnn" şarkısını söylüyorum sabahtan berii Tek belirti buuu :)))
İlknurun,göz nurum bende maşallah diyesim geliyor ama bi yandan da korkuyorum geçen ayda aynısı oldu biliyosun yaaO yüzden bu sefer umutlanmamaya ÇALIŞIYORUM....
Ben de gece yattım çok uykum vardı ve dedimki, bebeğimm,annemmm,kuzum eğer ordaysan bana bir işaret gönderr aşkımmm dedim, gece 1 di bunu yaptığımda, aradan 5-10 saniye geçti geçmedi bir TIR kornası öttü Dadadadddadadaaaağğğğğğ diye eşim dalmıştı fırladı höööyytt diyee![]()
![]()
Benim weledim çok haşin olacak demekki teyzesi![]()
Şaka bi yana artık 1 haziran olsun lütfeeennnnnğğğğğğ