• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Nedennn ağlıyorsunnn kuzuuummm duygu değişimlerimi yaşıyosunnn yoksaaaa senn yoksaaa annelik duyguların mı kabardı kızçeyii görünceee :)))

Kızz ne biliyim sanki benim kızım gibi oturda ağla kıza bak bak. Duygu değişimi değil bence artık sinirler laçka,tuttmuyor annem fren yok. Bodoslama....

Kurban olduğum Allah; Her birimize, inşallah en tez zamanda, en sağlıklı şekilde,
eli,ayağı düzgün, kalbi,ruhu,aklı sağlıklı, vatanına milletine sizlere hayırlı, Yaradanını seven,sayan, göğsünüzü kabartacak kadar başarılı,akıllı,zeki; sizi utandırmayacak her yerde iftiharını olacak kadar saygılı,sevgi dolu, başarılı bir evlat nasip etsin.
Sizi çok sevsin,sizi çok saysın. Ne zorluklarla onu kucağınıza aldığınızı bilsin, sizi hiç üzmesin.Her zaman yanınızda olsun, bunca acıya,umutsuzluğa değecek bir evlat olsun.
En güzel günlerinizde yanınızda olamasa bile kalbinizin köşesinde olan bir yavrunuz olsun.Allahım hiç bir kadını evlatsızlıkla sınamasın canım dostlarım. Sizleri seviyorum....

$cute-little-baby-with-chubby-cheeks.webp

İlknurun,göz nurum bende maşallah diyesim geliyor ama bi yandan da korkuyorum geçen ayda aynısı oldu biliyosun yaa :5: O yüzden bu sefer umutlanmamaya ÇALIŞIYORUM....
Ben de gece yattım çok uykum vardı ve dedimki, bebeğimm,annemmm,kuzum eğer ordaysan bana bir işaret gönderr aşkımmm dedim, gece 1 di bunu yaptığımda, aradan 5-10 saniye geçti geçmedi bir TIR kornası öttü Dadadadddadadaaaağğğğğğ diye eşim dalmıştı fırladı höööyytt diyee :1: :9: :1:

Benim weledim çok haşin olacak demekki teyzesi :9: :9: Şaka bi yana artık 1 haziran olsun lütfeeennnnnğğğğğğ

ilahi elif süpersin canım yaa, sen hep gül ama ağlama kıyamayız biz sanaaaa,

en kısa zamanda kavuşacaksın tatlı bebişine ve en hayırlı şekilde:1:

Kurban olduğum Allah; Her birimize, inşallah en tez zamanda, en sağlıklı şekilde,
eli,ayağı düzgün, kalbi,ruhu,aklı sağlıklı, vatanına milletine sizlere hayırlı, Yaradanını seven,sayan, göğsünüzü kabartacak kadar başarılı,akıllı,zeki; sizi utandırmayacak her yerde iftiharını olacak kadar saygılı,sevgi dolu, başarılı bir evlat nasip etsin.
Sizi çok sevsin,sizi çok saysın. Ne zorluklarla onu kucağınıza aldığınızı bilsin, sizi hiç üzmesin.Her zaman yanınızda olsun, bunca acıya,umutsuzluğa değecek bir evlat olsun.
En güzel günlerinizde yanınızda olamasa bile kalbinizin köşesinde olan bir yavrunuz olsun.Allahım hiç bir kadını evlatsızlıkla sınamasın canım dostlarım. Sizleri seviyorum....

amiiiiiinnn:17:

Esra Erol'un orkestrasındaki kız da hamileymiş. Hem de İKİZ'leri olucakmış...
Allah uzun ömürlü nasip etsin inaşşallah. Darısı başımıza....

ilknur_Defne eşinle aranın düzelmesine sevindim, bence erkekler bazen yanlış olduklarının kendilerine söylenmesi yüzünden, triplere giriyorlar.

biraz düşününce de aslında haklı olduğumuza onlar da kanaat getiriyor.

o yüzden bazen söylenmek istenen şeyi "o zaten biliyormuş da, siz hatırlatıyormuşsunuz
" :1:gibi ifade etmek daha çok işe yarıyor. aslında bu tüm insanlar için geçerli :)

dale carniege - dost kazanma ve insanları etkileme sanatı adlı kitabı okuyunca benim insanlara bakışım değişti.
muhakkak okuyun derim pişman olmazsınız
:51:

Elifimmmm çook sağol yaa canımm benmm aynenn dediklerin çıktı valla evasudemmm aynenn kuzummm senin dediklerinde çıktı bende uzatmadım tabisii git konuşmuyorum seninle derkenn yanağımıı uzattım o da kaçırmadıı eşşekk :)))) bende fal işini pek sevmiyorum inanç meselesi tabiki o yüzden baktırmam hiç.Elifimmmmm belirtilerinnin de maşallahı var kızz acaba mı diyor insan yni ayy hadi inşallahh yaa.Ben bu ay belirti falan yaşamıcam aramıcam dedim o yüzden hiçbişey yokk.Sadece candan erçetin'in "canım mısın sen benim misin sen herşeyim misin hoşgeldinnn melekkk sefalarr getirdinnn" şarkısını söylüyorum sabahtan berii Tek belirti buuu :)))

çok sevindim kuzum çokkk :46: Allah kocalarımızla aramıza kimsenin girmesini nasip etmesin,biz bile :47: :47:

Eki Görüntüle 426118

annemmm,kuzummm,tatlım,,bebişim,ay parçam,tırtılım,eşeğim,sıpam,aşkım,kurabiyemmm ayy ne tatlı o öyle ne tatlı yerim ben onu öperim,koklarım,mıncıklarımmm herşey yaparımmm....Elif'im belirti üstüne belirti yaşamışsın kuzum hayırlısı olsun diyorumm..Allah'ın izinyle inşallah çok iyi haberler alacağız birçok kişiden :16:

daha benim gunume cok var ama hıssedebılıyorum bu ayda olmıcak galıba:(
duygularım o kadar karısıkkı, ıcınden cıkamıyorum....

Son düzenleme:
kurban olduğum allah; her birimize, inşallah en tez zamanda, en sağlıklı şekilde,
eli,ayağı düzgün, kalbi,ruhu,aklı sağlıklı, vatanına milletine sizlere hayırlı, yaradanını seven,sayan, göğsünüzü kabartacak kadar başarılı,akıllı,zeki; sizi utandırmayacak her yerde iftiharını olacak kadar saygılı,sevgi dolu, başarılı bir evlat nasip etsin.
Sizi çok sevsin,sizi çok saysın. Ne zorluklarla onu kucağınıza aldığınızı bilsin, sizi hiç üzmesin.her zaman yanınızda olsun, bunca acıya,umutsuzluğa değecek bir evlat olsun.
En güzel günlerinizde yanınızda olamasa bile kalbinizin köşesinde olan bir yavrunuz olsun.allahım hiç bir kadını evlatsızlıkla sınamasın canım dostlarım. Sizleri seviyorum....

Eki Görüntüle 426118

ya sen ne güzel dualar ediyosun öyle ki ne zaman okusam içten bi amiiiiiin diyorum nşallah rabbim kabul eder de hepimizin hayırlı bebekleri olur.

annemmm,kuzummm,tatlım,,bebişim,ay parçam,tırtılım,eşeğim,sıpam,aşkım,kurabiyemmm ayy ne tatlı o öyle ne tatlı yerim ben onu öperim,koklarım,mıncıklarımmm herşey yaparımmm....Elif'im belirti üstüne belirti yaşamışsın kuzum hayırlısı olsun diyorumm..Allah'ın izinyle inşallah çok iyi haberler alacağız birçok kişiden :16:

Kız bunu yufka ekmeğe sarıpta yemeli, üstüne şeker döküpte yemeli,bala batırıp batırıpta yemeliii :9:
Allah her birimize nasip etsin inşallahh...
Ben belirtilerimin yine psikolojik oldugu kanısındayım kısmet...

daha benim gunume cok var ama hıssedebılıyorum bu ayda olmıcak galıba:(
duygularım o kadar karısıkkı, ıcınden cıkamıyorum....

İyi düşün iyi olsun canım,belli olmaz hiç, çoğu hamilede adet dönemlerinde aynı adet görecekmiş gibi belirtiler oluuyormuş.Belkide senin içinde öyledir.Pozitif oollllll :9:

ilk denemede kırmızı kartı ben de gördüm umarım bu süreç çok uzamaz..:)

Uzamaz uzamaz inşallah Allahın izniyle tez zamanda müjdeni alırsın arkadaşım :16:

ya sen ne güzel dualar ediyosun öyle ki ne zaman okusam içten bi amiiiiiin diyorum nşallah rabbim kabul eder de hepimizin hayırlı bebekleri olur.

Canııım,Allah senin dualarını da kabul etsin.
sadece doğru dua etmeye çalışıyorum.Allah eli ayağı sağlıklı evlat nasip etsin, çocuğum olsun çocuğum olsun diye kör körüne dua etmek sakıncalı bana göre.Hep demiyo muyuz Allah hayırlısını versin diye.Yavrunun derdine acısına düşüp gözünün önünde bir derdi olduğunu bilmek, ona sahip olamamaktan çok daha kötü olsa gerek.O yüzden tam,ve doğru dua etmeye çalışıyorum. Eksik dua etmeyin,doğru enerji gönderin diyor ya hocalar.Her şeyi söylemek lazımmış.
Allah hayırlı olanı versin hepimize, mutlu olacağımız, huzurlu olacağımız, çok şükür diyebileceğimiz, gece yatağa başımızı sağ salim kafayla koyacağımız şeyler nasip etsin...

:nazar:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

:nazar:

canııım,allah senin dualarını da kabul etsin.
Sadece doğru dua etmeye çalışıyorum.allah eli ayağı sağlıklı evlat nasip etsin, çocuğum olsun çocuğum olsun diye kör körüne dua etmek sakıncalı bana göre.hep demiyo muyuz allah hayırlısını versin diye.yavrunun derdine acısına düşüp gözünün önünde bir derdi olduğunu bilmek, ona sahip olamamaktan çok daha kötü olsa gerek.o yüzden tam,ve doğru dua etmeye çalışıyorum. Eksik dua etmeyin,doğru enerji gönderin diyor ya hocalar.her şeyi söylemek lazımmış.
Allah hayırlı olanı versin hepimize, mutlu olacağımız, huzurlu olacağımız, çok şükür diyebileceğimiz, gece yatağa başımızı sağ salim kafayla koyacağımız şeyler nasip etsin...

destekliyorum sei arkadaşım byle düşünmeyip yeterki bi çocuğm olsun da ne olursa olsun dememk lazım hayırlı demek lazım bu mübarek günlerde

GEBELİK (hamilelik) BELİRTİLERİ : Aşağıdaki belirtiler erken gebelik döneminde en sık görülen belirtilerdir:

Beklenen adetin başlamaması

Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi

Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet

Bulantı ve bazen kusma

Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

Sık idrara çıkma

Vajina salgılarının artması

Bende sadece kırmıya boyadıklarım var.
İnsan düşünmeden edemiyor acaba belirti midir diye? Tek dikkatimi çeken ve rahatsızlık veren sık idrara çıkma ve bel-kasık ağrısı.Hiç bu kadar rahatsız edici boyuta ulaşmamıştı,yine de umutlanmak istemiyoruummmmm
:20:

ben gecen ay bu belrtilerin hepsini yasadım sonda ki hariç üzerine güzel ruyalar gördüm bu ay sadece sondaki madde yi yaşıyorum ben yinede kendime bu ay olmadı dıyorum kendimi buna alıştırayım çıkarsa şansıma gözümü kararttım pazaretsi erken gebelik testi yapıcam degilsemde beklerim reglimi kaç gundur bu moddayım:40:

ben gecen ay bu belrtilerin hepsini yasadım sonda ki hariç üzerine güzel ruyalar gördüm bu ay sadece sondaki madde yi yaşıyorum ben yinede kendime bu ay olmadı dıyorum kendimi buna alıştırayım çıkarsa şansıma gözümü kararttım pazaretsi erken gebelik testi yapıcam degilsemde beklerim reglimi kaç gundur bu moddayım:40:

Serpilim ben de işte kırmızı olanları yaşıyorum.
Buna artı olarak birde bel ve kasık ağrım var. Artık idrara çıkma konusunda kendimi aştım. İlişki sırasında eşimi durdurup 2 kez tuvalete gittim bu akşam.. (Doğaçlama bir mesaimiz oldu da....)
Bilemedim. Tam 1 haftam kaldı.Vallahi çatlamak üzereyim. Geçen ay bende hepsini yaşadım kesin dedim hatta.Tek çizgiyi görünce arkasından da regl olunca koşmuş koşmuşta duvara çarpmış gibi oldum aynı.
Ne kadar umutlanmıycam desemde içim pır pır ediyo.
Elimde değil...Korkuyorum...

Serpilim ben de işte kırmızı olanları yaşıyorum.
Buna artı olarak birde bel ve kasık ağrım var. Artık idrara çıkma konusunda kendimi aştım. İlişki sırasında eşimi durdurup 2 kez tuvalete gittim bu akşam.. (Doğaçlama bir mesaimiz oldu da....)
Bilemedim. Tam 1 haftam kaldı.Vallahi çatlamak üzereyim. Geçen ay bende hepsini yaşadım kesin dedim hatta.Tek çizgiyi görünce arkasından da regl olunca koşmuş koşmuşta duvara çarpmış gibi oldum aynı.
Ne kadar umutlanmıycam desemde içim pır pır ediyo.
Elimde değil...Korkuyorum...

ah canım umutlanmamak eldemi her ay bizim içn yeni bi umut ama işte beliritler psikolojık olabiliyor ben gecen ay nasıl emindim benim göğüslerim hamilelikte şişmişti sadece gecen ay yine şişince umutlarım yeşermişti şimdi kendimi kaptırmıyacam diyorum ama bi yandan da dediğin gibi içim pır pır ezan saati rabbim dualarımızı kabul etsin

Yarın mübarek Regaip kandili, Ramazanın habercisi,Onbir ayın sultanının müjdecisi.
Yarın bütün melekler göklerde rızk kapılarının başında gülümseyerek dualarımızı bekleyecekler.
Çok umutlu olalım, temizlenip,abdestimizi alıp, ellerimizi yukarı kaldıralım,eşlerimizle mevlid dinleyelim kulağımızın,yüreğimizin pasını temizleyip mis pak edelim...
Ve içimizden geçtiği gibi,doğru ve tam dua edelim.Bebeğimizin,en hayırlı vakitte, eli,ayağı sağlam, bizlere hayırlı olmaları ve bizi çok bekletmeden gelmelerini isteyelim yaradandan.
O bizi duyan,gören,kalbimizde olan.İnşallah yarın akşam bütün dualarımızı kabul edecek.Yarın gecenin yüzü-suyu hürmetine bu ay bir çoğumuzun bebeğinin rahmine düşeceğine inanıyorum.
Yalnız ona sığınıp,ondan yardım istiyoruz. Bu dara düştüğümüz vakitlerde o bizden Hızır Aleyhüsselamı esirgemesin,dualarımızı yerine ulaştıran melekler bize nurlarını akıtsınlar.
Gözlerimizden mutluluk sevinç yaşları süzülsün.
Allah hepimize en hayırlı olanı versin,içimize yerleşen yavrularımızın alın yazılarını güzel yazsın yüce Rabbim.
Onlara hayırlı,sağlıklı,uzun,başarılı bir ömür nasip etsin.
Daha söylenecek çok şey var.Sizlerde içinizden geçtiği gibi dualarınızı yollayın gökyüzüne. Ben çok inançlıyım,çok enerji duyuyorum,inşallah çok müjdeli bir ay olacak bu ay,çok mübarek bir ay.Allah sizleri korusun,esirgesin inşallah an dostlarım benim.
Hayırlı geceleriniz olsun
:54:

Back
X