- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
- Konu Sahibi lady_eliph
kızlar bir sorum var aslında sorum bu başlıkla çok ilgili değil ama ilgili olan başlıktan yanıt alamadım :)
benimde adetime bir hafta var ama sol kasığıma ağrı giriyor bazen birde bugün belim adet olacakmış gibi ağrıyordu sabah kalktığımda normalde belime böyle bir ağrı girdiğinde 10 dakika içinde adet olurum...acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi sürekli bunları düşünürken buluyorum kaç aydır![]()
arkadaşlar benim dün adetim bitti ben de bugün doktora gidiiim de bi kontrol etsin dedim sonuçta bebek düşünüyorum herşey düzenli olun istedim.Ben basit bir şekilde bkar derken doktor alttan muayene etti ama bişey soktu bn de hiç beklemediğimden acıdım ve tepki gösterdim daha sonra iyi o zaman ultrason çekiim dedi ama o da acılı oldu zaten evliliiğimin ilk aylarında da problem yaşamıştım kendimi fazla kasıyodum elimde diildi.Ama eşimle sağolsun destek oldu birkaç aydır yendik sayılır.Tam artık gebeliği düşünürken doktor sen gebeliği düşüneceğine bu sorununu aş dedii bana.Yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi ama bn buna sevinemedim bile.Niye acele ediyosun kendini düüşün dedi sizce 26 yaş erken mi ya da benim sorunum gebeliğe engel mi(((((((moralim çoook bozulduuu
Canım kendini hiç sıkıntıya sokma ilk defa vajinal ultrasona giriyorsan tabiki kasılırsın sonuçta ilk defa doktor koltuğuna oturuyosun herkes aynı derece de rahat olamaz ki o yüzden bu konuda hiç sıkılma olabilir yani.her defasında kasılan rahatsız olan var alttan muayane sırasında ayrıca yani.Hatta sevin bak herşey yolundaymış o doktorlar günde kaç kişiyi muayane ediyor onlarında sabrı bi yere kadar hak vermek lazım.Senin bi sorunun yok ki canım gebeliğe engel olsun.Bende evlendiğim ilk ay çok zorluk çektim ama inan bana zamanla düzeliyor herşey bak eşinde destekmiş sana boşuna üzülme sen