• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Canım eğer akıntın renkli (sarımtrak) ve kokuluysa yani seni rahatsız eden bir kokusu varsa sancı yapıyorsa tekrar doktora git. Ben üşütme dolayısıyla iltihaplanma için 2-3 ay tedavi gördüm,ağır antibiyotikler ve fitillerle. Ama şimdi gram akıntım olmuyor yumurtlama dönemi dışında.Mutlaka doktora git bu söylediğim belirtiler varsa.Çünkü o dönemde bana Dr.um demiştiki "Bu iltihapla asla hamile kalamazsın" demişti,ihmal etme aman!

Canım nereden anladı iltihabın olduğunu bana bişeyin yok dedi ama adetimin son günüydü bir de rahim ağzına baktığında belli olurdu değil mi iltihap olaydı semaer falan almadı...senden aldı mı? şu an gene reglim devam ediyo bu bitsin bu y da olursa gidicem ağrılarm yok artık yanma falan da hç yok ne bilim yaaa...:( bi de ben 10 aylık evliyim hiç semear aldırmadım sizce gerekiyor mu korkuyrum daa yaaa...

Canım nereden anladı iltihabın olduğunu bana bişeyin yok dedi ama adetimin son günüydü bir de rahim ağzına baktığında belli olurdu değil mi iltihap olaydı semaer falan almadı...senden aldı mı? şu an gene reglim devam ediyo bu bitsin bu y da olursa gidicem ağrılarm yok artık yanma falan da hç yok ne bilim yaaa...:( bi de ben 10 aylık evliyim hiç semear aldırmadım sizce gerekiyor mu korkuyrum daa yaaa...

Canım benim ayın 30 günüde akıntım oluyordu,yumurtlama günümü falan ayırtedemıyordum o yuzden. Gelen akıntım da sarı renkte kokulu ve kıvamlıydı.Yumurtlama akıntısının renksiz ve kokusuz olduğunu biliyordum.Bir de adet dönemlerimde çok sancılanıyordum,hastanelik oluyordum ağrı kesici iğne yiyip geliyodum.En son Şubat ayında mantar oldum.Hemen dr.a gittim o zaman aşağıdan vajinal muayene yaptı Dr. Hem mantar hem de farklı bir enfeksiyonel bir akıntım olduğunu söyledi. Ağır bir antibiyotik verdi ağızdan, birde 1 haftalık bir fitil verdi.Bitince gel dedi. Gittim, geçmeye başlamış dedi. Zaten antibiyotiği ilk aldığım gün kaşıntım ve mantar akıntım kesildi. Fitilleride 1 hafta kullanınca tamamen geçti. Dr. o arada her kadının yılda 1 kez smear yaptırması gerek gelmişken yapalım sana da dedi, o şekilde yaptı.Yani akıntıyla veya mantarla ilgili olarak yapmadı smearı.Bu seneki böylece yapılmış olsun dedi.
Eğer evlendiğinden beri yaptırmadıysan, mutlaka smear testini yaptır.Hem de mutlaka.Bir şey çıkacağından değil ama en azından kafan rahat olsun... Zaten 15 gün içinde çıkıyo sonucu (Devlette) hemen doktoruna gösterirsin geçer gider.
Ama iltihaplı akıntın varsa onu ihmal etme Allah korusun tüplerini tıkarsın...

Huuww bdroner.... Sen şuan kitledin beni.
Başağrısı bu sabahta çok hafif var.Ama dün akşam saat 6 gibi başladı yatana kadar resmen canımdan bezdirdi. Tülbentler sardım bişiler yaptım ama ilaç içmedim.Zaten 4 aydır folikasit dışında ilaç koymadım ağzıma,ne olsa canımı dişime takıp direniyorum...
Ya umutlanmıyım diyorum gene umutlanıyorum gene gene... Vallahi benim her ay adet zamanı çenemde sivilce çıkar. 2 gün önce gene çıktı.Ama her zaman adet olacağım gün yada 1 gün önce çıkardı bu sefer 10gün önce çıktı.Belkide erken hastalanıcam bu ay.
Bilmiyorum.Şuan eczanye gidip erken gebelik testi almakla almamak arasındaki pamuk ipliği karar arasında gidipp geliyorum ama sanırım almayacağım, bekleyeceğim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Sana da tez zamanda bebeğini versin inş.Ne zaman istersen bekleriz topiğimize
:9: Sevgiler :54:

çok şartlandırma bence kendini ama inan başağrısı deyince ben de umutlanıyorum senin için.. kafanı dağıtmaya çalış.. stres altında kalma.. erken gebelik testine çok gerek yoksa (önceden yaşadığın dış gebelik vs..) bence hiiç alma.. Allah ın izniyle inşAllah tutmuştur bu ay.. bence olabildiğince kendini dinlemeyip hayırlısıyla gününü beklemek.. belki adetine bir gün kala test yaparsın :) inşAllah hayırlısıyla dileğin gerçek olur bu ay inşAllah.

çok şartlandırma bence kendini ama inan başağrısı deyince ben de umutlanıyorum senin için.. kafanı dağıtmaya çalış.. stres altında kalma.. erken gebelik testine çok gerek yoksa (önceden yaşadığın dış gebelik vs..) bence hiiç alma.. Allah ın izniyle inşAllah tutmuştur bu ay.. bence olabildiğince kendini dinlemeyip hayırlısıyla gününü beklemek.. belki adetine bir gün kala test yaparsın :) inşAllah hayırlısıyla dileğin gerçek olur bu ay inşAllah.

Yok şartlamıyorum zaten aksine kesin hastalanıcam diyorum,öyle hissediyorum çünkü.
Kısmet ne diyelim,Allah doğrusunu bilir bize de onu nasip eder inşallah.
Çok teşekkür ediyorum cvpların için. Kaldı 1 hafta bakalım neler olacak? :26:

Kızlarr hepinize günaydınnn.Elifimm benimde senin gibi sızlamalarım var hatta dün adet oldum sanıp kaç kez tuvalete gidip baktım ama gelen giden yok.Dün bayağa tek taraflı solda bi ağrım oldu bende bebişimm yerleşiyor musun annemm dedimm hatta :) bide kocama yaklaşmadım hiç ne olur ne olmaz dedim şimdi ilişki yaşamayalım dedim.Altımda hep bi ıslaklık var yumurtlama yoksa şimdi mi gerçekleşiyor bilmiyorum ki.

kızlar bende bu ay hepsını yasadım kasık agrım batmalar ,gogusum adette 1 hafta kala şişerdı o olmadı ,basım hafıf donmesı ama sonuc husran yıne kasıklarım agrıyo oncelerden olmazdı sandım hamişim grenler bıle hamılemısın rengın sararmış faln oyuzden kendısınızı realk edın olacakmışım gbı hısedınkı uzulmyın. ancak adetınız gectımı o garantı tbı duzenlıyse

Kızlarr hepinize günaydınnn.Elifimm benimde senin gibi sızlamalarım var hatta dün adet oldum sanıp kaç kez tuvalete gidip baktım ama gelen giden yok.Dün bayağa tek taraflı solda bi ağrım oldu bende bebişimm yerleşiyor musun annemm dedimm hatta :) bide kocama yaklaşmadım hiç ne olur ne olmaz dedim şimdi ilişki yaşamayalım dedim.Altımda hep bi ıslaklık var yumurtlama yoksa şimdi mi gerçekleşiyor bilmiyorum ki.

Aynen benimde hep sol tarafımda sızlamalar. Annemde sol sızlarsa erkek,sağ sılzrsa kız diyo :9: Çocuğu buldukta sağı solu kızı erkeği kaldı :9:
İşin şakası tabii.
Benim şuan bile solumda sızlamam var bacağıma kadar vuruyor.
Bana da kocam yaklaşmıyo 2 gündür. Ağrım var diyorum ya, sarsılmıyım diye elleşmiyo hiç canım kocam :3:
Bir de arabayla bi yere giderken 35-40la gidiyo yakın yerlere tümseklerde hoplatmıyo hiç beni. İnşallah bu ay tuttmuştur hayırlısıysa da adacağızın artık bi yüzü güler.... :44:

Aynen benimde hep sol tarafımda sızlamalar. Annemde sol sızlarsa erkek,sağ sılzrsa kız diyo :9: Çocuğu buldukta sağı solu kızı erkeği kaldı :9:
İşin şakası tabii.
Benim şuan bile solumda sızlamam var bacağıma kadar vuruyor.
Bana da kocam yaklaşmıyo 2 gündür. Ağrım var diyorum ya, sarsılmıyım diye elleşmiyo hiç canım kocam :3:
Bir de arabayla bi yere giderken 35-40la gidiyo yakın yerlere tümseklerde hoplatmıyo hiç beni. İnşallah bu ay tuttmuştur hayırlısıysa da adacağızın artık bi yüzü güler.... :44:

bnım ıcıme doguyo sen hamişsin ama bak cıkarsa bol dua ısterım ona ıhtıyacım var kabulmu:1::1:

kızlar bende bu ay hepsını yasadım kasık agrım batmalar ,gogusum adette 1 hafta kala şişerdı o olmadı ,basım hafıf donmesı ama sonuc husran yıne kasıklarım agrıyo oncelerden olmazdı sandım hamişim grenler bıle hamılemısın rengın sararmış faln oyuzden kendısınızı realk edın olacakmışım gbı hısedınkı uzulmyın. ancak adetınız gectımı o garantı tbı duzenlıyse

Canım gününün geçmesinin bile garantisi yok ben geçen ay tüm belirtileri yaşadı üstünede 3 gün gecikme yaşadım kesin hamilesin dediler o yüzden ben kan testinde pozitif görmeden inanmam artık...

Canım gününün geçmesinin bile garantisi yok ben geçen ay tüm belirtileri yaşadı üstünede 3 gün gecikme yaşadım kesin hamilesin dediler o yüzden ben kan testinde pozitif görmeden inanmam artık...

cnm benım bı kızım var bn onda hıc yasamadım belırtı falan fotodakı kızım 4 gun gecıktı gttım test yaptım cıft cızgı sonra kan 9 ay boyunca hıc belırtılerım olmadı kusma basdonmesı aş ermedım bıle

Ben bi de 2 gndür acayip sinirliyim hemen patlıyorum dün akşam dışarı çıktık eşimle çok üşüdüm yaa yok böyle bi üşüme ki üstümde yün ceket vardı düşünün artık.Bende belirtilere takılmıyorum adetim geçerse ancak o zaman kanda görünce inanırım.Şunun şurasında 3 gün kaldı erken olacakmışım gibi hep belirtiler ama bugün yarın olursam erken sayılmaz artık bu hftanın başında olsaydı erken oldu derdim.Kısmet bakalım allahım bize sağlıklı sıhhatli evlatla nasip etsin hayırlı zamanlarda onlara bakabilme koruyup kollayabilme gücü versin.Amin.

yok biz ilk 7-8 ay korunduk ya. Ben bırakınca hemen olucak sanıyodum ama olmuyomuşş :9:

ben korunmaktan korkuyorum cunku bnım calıştım zamanlar bı cft vardı korunmuşlar senelerce bıraktılar ve şimdı tedavı goruyolar.amcamın gelını de korundular bırakmışlar sımdıde kac aylardır beklıyolar bn oyuzden korunmadım cunku bılemem kı nezamn olup olmıcanı mesella korunmuyorum 1 senedır olmadı bıde malum yas30 olunca bunları senı uzmek ıcın soylemıyorum aklınızda bulunsun.

:nazar:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e--------------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran