Yaaaaa hatuuun ben sana demedimm miii hic dert etme herseyde bir hayir vardiirr tasalanmaaaa kederlenmeee diye.Haydi bakalim su sartlarda bir de guz bebegimiz olacak yanii annesiiiiiii

seviyorum seni arkadasimmm
inşallah kuzum ağzından bal damlıyor
Aynen benimde hep sol tarafımda sızlamalar. Annemde sol sızlarsa erkek,sağ sılzrsa kız diyo

Çocuğu buldukta sağı solu kızı erkeği kaldı

İşin şakası tabii.
Benim şuan bile solumda sızlamam var bacağıma kadar vuruyor.
Bana da kocam yaklaşmıyo 2 gündür. Ağrım var diyorum ya, sarsılmıyım diye elleşmiyo hiç canım kocam

Bir de arabayla bi yere giderken 35-40la gidiyo yakın yerlere tümseklerde hoplatmıyo hiç beni. İnşallah bu ay tuttmuştur hayırlısıysa da adacağızın artık bi yüzü güler.... :44:
umarım tüm belirtilerin gerçektir canım, inan sanki kendim için test gününü bekler gibi heyecanlıyım, güzel haberlerini alırız inşallah, 35-40'ı görünce önce dakika gibi algıladım baktım ki hızmış

hamile olduğumu bilmediğim ilk günlerde yaptıklarım geldi aklıma. ayakta iken eşimin olduğu tarafa doğru kendimi atıyordum, düşüyorummm diyordum, o da bir refleks ile beni yakalıyordu, bir defasında ramak kalmıştı düşmeme

, kız bu bebek ondan boş gebelik olmasın, bu kadın manyak git ben bunun çocuğu filan olmam diyip kaçmazsın
arkadaşlar merhaba .. haziranda 1 yıllık ewli olcam 27 yi doldurup eylülde 28 yaşında olcam kocamda 29 olcak...dün akşam kocam cocuk yapalım mı dedi..bende uzun zamandır düşünüyorum.acaba erken mi 1 yıl daha beklesek mi biraz daha gezip eğlenelim mi ..kocam bi ewin tek we kıymetli oğlu,bana da gözleri gibi bakıyorlar ama çocuk konusunda da hiç karışmıyorlar..olsa daha da el üstünde tutacaklar etrafımda dört dönecekler biliyorum..adana dan kayseriye gelin geldim burda hep ewdeyim çalışmayı istiyorum uygun yer olunca girersin diyor kocam.hamile olsam da sorun olmaz sanırım çalışmam ama ne bilim kararsız kaldım haziranda hamile kalmayı istiyordm bnde düşüncelerim hazirandı, ama çoooooook kararsızım .. erken mii yoksa geç mi kalıyoruz ...bi de size sorayim dedim yoksa batım 7 ile 9u arasında değişkenlik gösteriyor ... :)))
canım hoşgeldin, burada bebek için çıldıran bu kadar kadın varken, yapma sen bebek hayatını yaşa diyen çıkmaz

. desem desem ben derdim, bir boş gebelik yaşadım, artık ben de demem, yap arkadaşım bebeğini nemelazım

, gerçi diğer yazdıklarını okudum, bebek ile ilgili hep olumlu şeylere odaklanmışsın, aileler eş vs. sen de istiyorsun ama tereddütlerinin olması da çok normal, onlar da gebe kaldığın anda yok olacaklar, bebeğinle ilgili herşeye gücün yetecekmiş gibi hissediyor insan, hayırlısı olsun hakkında canım.
şu smear testini son gittiğim doktor bana da yapalım dedi, başa bir şey için gitmişken onun da aradan çıkartmak güzel oluyor, akıntı konusunda da bana kürtaj iyi geldi, içerde ne var ne yok temizlemişler sanırım

vajinal ultrasonda da yumurtan bile gelişmiş demişti doktor, bugün yumurtlama akıntım başladı, (tabi değerlendiremicem o ayrı:44:)sanırım 2 hafta adet olurum, bu sayfada batı gelince sevinecek tek insan olduğumu düşünmek bana garip hissettiyor, siz aldırmayın bana kızlar, ben düğüne oturmaya gidenlerdenim