valla battaşımmm doğru sölüyosun ne zaman olucağını allah bilir tabi ama ben ovü testi yaptım bu ay çift çizgiyi gördüğümüzde rahatsızlığımdan dolayı değerlendiremedik

ama benimde inancım tam bu topikte şimdiye kadar yaşanmamış hamiş patlaması olucak

valla ben ladyden de çok umutluyum ayy yirim ben sizi yaaa hamiş adayları siziiiiiiiiiiii

inşallah o göbişleriniz kocaaammmaaannnnn olurr
Kızlar bir çok topiği takip ediyorum, birbirine en bağlı,en samimi,en çok şeyi açıkça paylaşan,birbirlerinin isimlerini bilen,o şekilde hitap eden,en çok iletişim kuran topic biziz,bunu gururla söylüyorum.Bir kere gruplaşmamız yok.Herşeyi ortak yapıyoruz,3 kişi kendi arasında konuşup, 2 kişi başka şeylere cevap vermiyor... Çok gururluyum,canım arkadaşlarım benim.
İnşallah bu topic sayesinde çooooook güzel şeyler yaşayacağız.Önce hamişliğimizi paylaşacağız,sonra bebeklerimizin özelliklerini,sonra anne olunca bebişlerle ilgili şeyleri paylaşacağız

Haydi o zaman
Aminnnnn canımmmmmmm benimmm allahh sana da bana da burdakii herkese dee sağlıklı hayırlı evlattlar nasip etsin.Miniciğimm ya içimdee ya öteki ay annesine gelecekk göreceğizzzz.Açılışııı bebemleee yaparımm inşallahhh yaaa bu gece uyku tutmazz beni.Hüsrana uğramak istemiyorum ama hissedersin diyorlar ya sanki hissediyorumm yaa ben minnağımm içimdee sankii.Belirtilere dayanarak söylemiyorum ama zaten pek bi belirti de yok sadece hissediyorummm allahımm sen büyüksünn yarabbim
Ahhh canımıniçi beniim.İnşallah öyledir canım arkadaşım.İnşallah gerçekten BİT'in içindedir annnesi sana tutunmuştur.
Aman diyim İlknurum,çok ani hareketler yapma,ani heyecanlara kapılma,yavaş ve dingin hareket et.
Bize güüppgüzeeel haberler ver güzel arkadaşım.
Kızlar duştan çıktım.Zor duş aldım.Sol tarafım kasım kasım kasıldı,çok ağrı yaptı.Kramp kadar şiddetli değil ama rahatsız edici bir kasılma oldu.Şuan dada hem sağımda hem solumda var.Belimde de çok yoğun ağrı var,sanki tutulmuş gibi ama daha farklı.
Off Allahım nolur adet olacaksam da gününde olıyımda ümitlenmiyeyim