- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi lady_eliph
- #1.261
minure kendi konuna bakarmısın sana sorum vardıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb benimde bat 17 haziran beni de listeye eklerseniz sevinirim birde bi sorum olacak 2 aydır yumurtlama takibi yaptırıyordum ama kendimize 4 ay zaman verdik artık kendi kendimize deneyeceğiz size şunu sormak istiyorum doktor bize hep 15.gün ilişki diyordu 16. gün kontrole gittiğimde ise yumurta çatlamış oluyodu bu arada 28 günde bir adet görüyorum sizce yanlış zamanlama mı verdi bize dr ? bu ay diyorum ki 14.gün mü ilişki uygun olur ?20 mayıs pazar gecesi adet olmuştum ilgilenirseniz sevinirim hoşçakalın ( bu arada daha öncede hamilelik yaşadım ama 3 aylıkken kalbi durduğu için aldılar çok kötü bi durum kimseye yaşatmasın allahımmmm o zaman kendi kendime hamile kalmıştım ) biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Kızlaaarrr ben hastalanıcam galibaaaaaa....Ya hiç olmazdı ama sanki adet olduğumu anladığımdaki gibi saçma bir sancı var gelip giden,sürekli yok ama yokluyo arada...Bel ağrım aynen devam.Temizliğin bitmesine yakın ben artık yattım.Çünkü dayanamadım.Kadın bitirip gitti.Hatta size yazamadım herşeyi kapatıp yattım uyuyakalmışım zaten eşim kapıyı çalınca uyandım nasılll derin uyumuşum.. Şimdide eşim kuzeninin bekarlığa veda partisine gitti.Ben yalnız başıma oturuyorum.İçim içimi yiyor,yarın sabah ne haber alıcam diye.Ama ben çok umutsuzum sanırım negatif çıkıcak sonuç,muhtemelen takip eden saatlerde de hastalanıcam.Neyse,Allah büyük,inşallah hakkımızda en hayırlı olanı yaşarız.Sizi öpüyorum.Bide çok sıkıldım Tv.da da hiç bir şey yok ya bugünnn![]()
canım hakkında hayırlısı olsun bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı adet de hala gelmedi 4 gün olacak gecikmede herhangi bi belirtim de yok ne adete ne gebeliğe... bende evde yalnızım eşim arkadaşlarına gitti bi işi varmış canım çok sıkıldı benim de negatifi görünce hayırlısı olsun
Canım üzülme,daha erken evde yapılan idrar testlerinde pozitifi görebilmek için... Daha öncede yazdığım gibi genelde o pratik test kitlerinde doğru sonucu almak için adet gününün üzerinden en az 5-7 gün geçmiş olması gerekiyor.
Biraz sabret yada git kan testi yaptır için rahatlasın.Yoksa da yok dersin stressten kurtulursun hemen adetin gelir zaten benim hep öyle olur.
kızlar ben yokum listede..
beni silmişsiniz yada unutmuşsunuz
bat 11 haziran.
ekleyin lütfen benide..
Kızlaaarrr ben hastalanıcam galibaaaaaa....Ya hiç olmazdı ama sanki adet olduğumu anladığımdaki gibi saçma bir sancı var gelip giden,sürekli yok ama yokluyo arada...Bel ağrım aynen devam.Temizliğin bitmesine yakın ben artık yattım.Çünkü dayanamadım.Kadın bitirip gitti.Hatta size yazamadım herşeyi kapatıp yattım uyuyakalmışım zaten eşim kapıyı çalınca uyandım nasılll derin uyumuşum.. Şimdide eşim kuzeninin bekarlığa veda partisine gitti.Ben yalnız başıma oturuyorum.İçim içimi yiyor,yarın sabah ne haber alıcam diye.Ama ben çok umutsuzum sanırım negatif çıkıcak sonuç,muhtemelen takip eden saatlerde de hastalanıcam.Neyse,Allah büyük,inşallah hakkımızda en hayırlı olanı yaşarız.Sizi öpüyorum.Bide çok sıkıldım Tv.da da hiç bir şey yok ya bugünnn![]()
kızlar bu arada 13 gün var adetime,çok erken ama çok merak ediyorum.
en erken ne zaman öğrenilik hamilelik kanda?
ay çatlicam ya. insan öğrense bi türlü öğremese başka türlü...
Kızlar merhaba 2 aydır bebek düşünmekteyiz.Ve benim bat 26 haziran.benide ekleyinnn :)İnşllahh hepimizin göbişleri dolu dolu olurrrr![]()
kızlar hamıleyım ama sevınemıyorum kanamam var dıs gebelıkte olabılırmus cok korkyorum lutfen dualarınızı eksık etmeyın
kızlar hamıleyım ama sevınemıyorum kanamam var dıs gebelıkte olabılırmus cok korkyorum lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Canım hoşgeldin,Allah hakkında hayırlısını versin inşallah bu ay yüzü gülenlerden olursun.Olmazsan da üzülme,çok yenisin inşallah çok beklemeden anne olursun canım.
Hoşbulduk teşekkür ederim canımcımm. pcos durumu olduğu icin umarım kısa zamanda olur diye ümit ediyorum. 1 bucuk yıllık evliyim. Dualarım benim gibi olan olamayan bebek bekleyen herkes icin .. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inşallahhh :)