• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Elifcim çoook tebrik ediyorum taze anne :) :) Öğle arasında aklıma sürekli işe dönüp, foruma girmek vardı çok merak ediyordum senin sonucu, yazdığını görünce elim ayağım titredi açılmadı da bi türlü o arada da dua ettim bolca :D Allahım minik bebeğine ve sana sağlık versin, güzelce büyüsün, ailesine, çevresine, vatanına hayırlı bir evlat olsun Allah hep mutluluğunu, güzel günlerini göstersin bebişinin.. Problemsiz mükemmel bi gebelik gidiyorum sana.. Ve darısı diğer bütün kızların başına, ben dahil :) isteyen herkes bu mucizevi duyguyu yaşar inşallahhh...

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam-----------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs -------> HAMİŞ:nazar: :46:
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran -------> HAMİŞ:nazar: :46:
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-------------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE---------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını 2 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

:25: manıa arkadasımız kırmızı kart yemıs

malesef yedik valla ama benim belliydi kuşum bu ay ovu testi yapmıştım tam 2 çigiyi gördüğüm zaman kaçırdık yüksek tansiyonum çıktı o hafta hastanelerde gezdim sonuç hiper tansiyon bu yaşta :25: ama napalım önümüzde çokkk aylarımızı var yorulmak durulmak yok tam gaz yola ve çalışmalara devam pes yok kızlarrr :16::9: hepimiz bu topikte hamiş kalıp koca göbekli olucaz, bakın 2 hamişimiz oldu bile :nazar:

Elifcim çoook tebrik ediyorum taze anne :) :) Öğle arasında aklıma sürekli işe dönüp, foruma girmek vardı çok merak ediyordum senin sonucu, yazdığını görünce elim ayağım titredi açılmadı da bi türlü o arada da dua ettim bolca :D Allahım minik bebeğine ve sana sağlık versin, güzelce büyüsün, ailesine, çevresine, vatanına hayırlı bir evlat olsun Allah hep mutluluğunu, güzel günlerini göstersin bebişinin.. Problemsiz mükemmel bi gebelik gidiyorum sana.. Ve darısı diğer bütün kızların başına, ben dahil :) isteyen herkes bu mucizevi duyguyu yaşar inşallahhh...

AMİNNNNN Güzel yürekli dostum.Çok teşekkür ederim. ama bişy diyimi o mucizevi duyguyu ben de hala yaşayamadım daha algılama sorunum var :9:

bu ayın 2 hamile bayanı belirti olarak ruh haliniz nasıldı?
yada nasıl?

aşıırı derecede sinir varmı? gibi şeyler.

bu ayın 2 hamile bayanı belirti olarak ruh haliniz nasıldı?
yada nasıl?

aşıırı derecede sinir varmı? gibi şeyler.

Ya hem ne sinir ne stresss, adam ne dese paylıyodum evde sürekli sinir küpüydüm.Bide çok ağlamaklıydım,reklamlarda ağladığım oldu hala da oluyo.
Bide ateşim düşmedi.Son 4-5 gündür en düşük ateşim 36.7 idi.
Bel ağrısı öldürü zaten onu söylemiştim.Bir de sol kasık ağrısı.Hepsi buydu.

malesef yedik valla ama benim belliydi kuşum bu ay ovu testi yapmıştım tam 2 çigiyi gördüğüm zaman kaçırdık yüksek tansiyonum çıktı o hafta hastanelerde gezdim sonuç hiper tansiyon bu yaşta :25: ama napalım önümüzde çokkk aylarımızı var yorulmak durulmak yok tam gaz yola ve çalışmalara devam pes yok kızlarrr :16::9: hepimiz bu topikte hamiş kalıp koca göbekli olucaz, bakın 2 hamişimiz oldu bile :nazar:

hazıran daha gelmedı - bıtmedı bellımı olur hepımız hazırandan umutluyuz:10:

AMİNNNNN Güzel yürekli dostum.Çok teşekkür ederim. ama bişy diyimi o mucizevi duyguyu ben de hala yaşayamadım daha algılama sorunum var :9:

Hahahaahaha:) Tatlım o algılama sorunu değil de temkinli yaklaşmak istiyorsun haklı olarak, heyecanlanman telaşlanman o kadar normal ki.. Çok tatlısın, çok pozitifsin ben senin çok güzel bi şekilde geçireceğine inanıyorum bu hamilelik sürecini, dualarım seninlee...

merhaba arkadaşlar ben geldim. aklımda şüphe var. dün röntgen çektirdi doktor. çekilsinmi çekilmesin mi diye düşünürken, gidip çektirdim. basiretim bağlandı. aklıma gelmedi. adetime daha var 6 haziranda olması lazım. bebek varmı bilinemezdi dün. bişiy olmamıştır dimi? korku bastı. röntgen başımdan çekildi.

makalenin birinde sorun olmayacağı yazıyor. ilaç verdi ama kullanamıyorum. canımda acıyor.

Ya hem ne sinir ne stresss, adam ne dese paylıyodum evde sürekli sinir küpüydüm.Bide çok ağlamaklıydım,reklamlarda ağladığım oldu hala da oluyo.
Bide ateşim düşmedi.Son 4-5 gündür en düşük ateşim 36.7 idi.
Bel ağrısı öldürü zaten onu söylemiştim.Bir de sol kasık ağrısı.Hepsi buydu.

Allah bebişinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.

offf ayın 3 gelsin ve hemencik geçsin hasta olmayalım.hamile kalalalım artık çok istiyorum:(

Elif'cim çok sevindim canım insallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin yavrucuğunu alırsın kucağına. Buarada bende kırmızı kart yiyenlerdenim bir gün erken oldu.neyse saglık olsun. Benimkini 30 Haziran ile değiştirebilirsin elifcim.:6:

Son düzenleme:
offf ayın 3 gelsin ve hemencik geçsin hasta olmayalım.hamile kalalalım artık çok istiyorum:(

bende istiodum taki dün röntgen çekilene kadar. inş. gelmez bu ay. risklerini düşünmeye başladım. her nekadr bebek öğrenilmeden sorun olmas diyerler olsa bile.

bende istiodum taki dün röntgen çekilene kadar. inş. gelmez bu ay. risklerini düşünmeye başladım. her nekadr bebek öğrenilmeden sorun olmas diyerler olsa bile.

Canım varsada birşey olacağını zannetmiyorum çünkü daha çok erken rahme yeni düşmüştür bebek.allahtan hayırlısını iste.nasip kısmetse sağlıcakla sahip ol bebeğine

Canım varsada birşey olacağını zannetmiyorum çünkü daha çok erken rahme yeni düşmüştür bebek.allahtan hayırlısını iste.nasip kısmetse sağlıcakla sahip ol bebeğine

amin canım inş. dediğin gibi olur. hayırlı ise sağlıklı ise gelsin. aslında çok istiyorum bebişim olsun. 2 yıldan beri astım ataklarım çok diye isteyemedim. şimdi şükür azaldı. istiyoruz. bakalım nezaman nasip olacak.

korkuyorum. nasıl olduda tamam çektireyim dedim. içimden geçio ama dışıma vuramadım. dilim bağlandı.

hayırlısı olsun canım demekki zamanı vardı inşallah o zaman hazirandır.. benimde 9 aydır olmadı umudum bu ayda hala beklemedeyim 4 gün geciktim.

canım nasıl dayanıyorsun ya bence akşama hemen bi test yap bizede haber ver.
inşallah hamilesindir bebeğin gelmiştir sana:)

Back
X