• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

neden umutlu degılsın efsun dert etme ne sorun ları olanlar gebe kaldı onlarında hıc umutları yoktu ama Allahtan hıc bır zaman umut kesılmez :8:

benimde bu ay gidecek galiba, bat 2 haziran ama karnım ağrıyo hasta olcam gibi, bir sonraki aya kalcam galiba, bir dahaki ay için liste devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi açılacak

inşallah canım bende hazirandan kendime umutlu değilim ama bakalım

benim de içime doğmuyo hiç...buraya girip bu yazılanları okuyunca heycanlanıyorum o zaman aklıma geliyo ben de hamilemiyimdir acaba diye?..:)iyiki varsınız ama böyle birlik olmak çokgüzel!!!

benimde bu ay gidecek galiba, bat 2 haziran ama karnım ağrıyo hasta olcam gibi, bir sonraki aya kalcam galiba, bir dahaki ay için liste devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi açılacak

aynen canm benmde 3 hazran hiçbişe hissetmiyorum göğüslerim biraz şiş ve ağrılı o da adet yaklaşıyo diye sanırım,onundışında hiç belirti yok temmuza mı kaldık ne!

Valla kızlar benimde hiç umudum yok...Bat 1 haziran yani yarın...Ağrım inceden başladı bile...Anlaşılan kırmızı kartı yine yicem...:47:Hayırlısı napalımmm..:34:

aynı belırtıler elıf arkadasımızda da var unutmayın:20: sızde hamıle olabılırsınızz:18::18::16::16:

Valla kızlar benimde hiç umudum yok...Bat 1 haziran yani yarın...Ağrım inceden başladı bile...Anlaşılan kırmızı kartı yine yicem...:47:Hayırlısı napalımmm..:34:

aynen banada temmuza kaldık gibime geliyor:27: benim için sorun değildi, ailemde dahil etrafımdakilerin daha çocuk yokmu sorularına artık var demek istiyorum, soranlarıda aradabir dövmek istiyorum:41::41::52:

benimde 3 haziran ama başım ağrıyo bacağım ağrıyo sol kasığım ağrıyo sanırım yarın öbürü gün hasta olcam o yüzden bende umutlanmıyom.hem hap falanda kullanmadım hamile kalabilmek için.bir tek rahim filmi çektirdim yani sanırım bu ay boş geçcek.hakkımızda hayırlısı artık

neden umutlu degılsın efsun dert etme ne sorun ları olanlar gebe kaldı onlarında hıc umutları yoktu ama Allahtan hıc bır zaman umut kesılmez :8:
ilk gebeliğime odaklanmış durumdayım o zamanki gibi değilim ondan böyle hissediyorum sanırım
benim de içime doğmuyo hiç...buraya girip bu yazılanları okuyunca heycanlanıyorum o zaman aklıma geliyo ben de hamilemiyimdir acaba diye?..:)iyiki varsınız ama böyle birlik olmak çokgüzel!!!
aynı şekilde düşünüyorum canım bende
hayırlısım tatlım ya kısmet bakalım biz ne zaman bu güzel haberi paylaşıcaz

devam edeiz herhalde canım ya

benimde 3 haziran ama başım ağrıyo bacağım ağrıyo sol kasığım ağrıyo sanırım yarın öbürü gün hasta olcam o yüzden bende umutlanmıyom.hem hap falanda kullanmadım hamile kalabilmek için.bir tek rahim filmi çektirdim yani sanırım bu ay boş geçcek.hakkımızda hayırlısı artık

canım bunlar hamilelik belirtisi de olabilir bence hemen umutsuzluğa kapılma

Kızlar aslında benim de varolan tek belirtim belimin ağrıması, onun dışında göğüslerim şişmedi ve acımıyor-ki sanırım herkesin yaşadığı en önemli belirti bu- ne bi halsizlik, sinirlilik hiç bişiy yok :):) Belimin ağrımasını da haftasonu çok gezmemize ve çalışma saatlerimizin uzun olmasına bağlıyorum.. Bat 6 haz. bekliyorum bakalım, belki bi ümit :)

Kızlar aslında benim de varolan tek belirtim belimin ağrıması, onun dışında göğüslerim şişmedi ve acımıyor-ki sanırım herkesin yaşadığı en önemli belirti bu- ne bi halsizlik, sinirlilik hiç bişiy yok :):) Belimin ağrımasını da haftasonu çok gezmemize ve çalışma saatlerimizin uzun olmasına bağlıyorum.. Bat 6 haz. bekliyorum bakalım, belki bi ümit :)

aynen!!!sinirli değilimduygusal hiç değilimağlamak da istemiyorum midemde bulanmıyooo...bu böyle dewam ediyo :):)bakalım ama belli olmaz yine de düşük bi ihtimal bnm için!

belırtıler bunyeye gore sanırım bazısında bulantı cok erken baslar bı kac ay surer bazısında dokuz ay boyunca surer bazısında ıse hıc olmaz yanı bunyeye gore degısıyor ınsallah cok bekletmez askımızın meyvelerı:emir_bebek::emir_bebek: boyle boyle sırınlıkler yapar :21::21:

Back
X