- Konu Sahibi lady_eliph
- #1.561
KIZLAR...benim 1akrabam benle beraber hamileydi haftalarimiz ayniydi,,,benim bebis 4 ay 1 haftalikken spina bifida yuzunden aldirirke,,diyer kzin bebisine hizc 1 sey olmadi,,,ben doktorumya,,her seyin guzelini yaparim,bilmem saglikli beslenme egzersiz ve.s..hatta 1 kere oturmustuk o bira icti ben icmedimki,olmaz bebegime zarari olur,o kizsa hic 1 seyi umursamiyordu,,,simdi martda dogum yapmis,onun 2,5aylik kizi var,benim kizim coktan olmus...dun kocamin babaannesinin dogum gunundeydik,onu ve bebisini gordum,baktim ve damlam yasasaydi bu kiz kadar olucakti,,,ustelik ben 4aylik bebegi kayb etdiyimde goguslerimden sut gelmeye baslamisti,,,3gun geldi o zamanlar 6 ay once cok agliyordum...dun o cocuga baktim sadece ehhhh,,,boyle yaptim,inanim cok uzulmedim ve icim cok huzurlu,ben ona inaniyorumki,Allah ne zaman olursa vericek,kizimdan sonra 2 ay korundum korunmayi buraktiktan sonra ilk 3 ay bekledim,gecen ay umursamadim,simdide adetime 13 gun var birazcik sabahlari mide bulantisi var,oda havadandir diyip geciyorum...artik kendimi hic yormuyorum,,,ne zaman isterse o zaman gelicek,,,ilk bebegimde ne yumurtlama hesapladim nede gun saydim,bi baktimki,adete 3 gun kalmis lekelenme ve mide bulantilari...
hic kimse kafasina takmasin,,,ben doktorum beyninde hesaplayip dusununce bebgin olmayacagini bildiyim halde oyle yaptim,ama simdi hic uzulmuyorum,,,gecen sefer yazdimya onumuz yaz gezelim,tozalim...bu ay yada dieyr aylar olucak...
hic kimse kafasina takmasin,,,ben doktorum beyninde hesaplayip dusununce bebgin olmayacagini bildiyim halde oyle yaptim,ama simdi hic uzulmuyorum,,,gecen sefer yazdimya onumuz yaz gezelim,tozalim...bu ay yada dieyr aylar olucak...