• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlar ben geldim :)))
2 arada bi derede girdim vallahi. Ben aptallaşmış durumdayım. Hala psikolojiye girmiş değilim.Sanki sıradan bir şey gibi.Farklılık hissetmiyorum ama bir yandan da salak saalk sırıtıyorum :9:
Doktorun yanına gittim, test soucmu alacaktım dedim. Tamam gel dedi. Ekranını açtı, bakmaya başladı, istiyo musun dedi.. İstiyorum dedim. Bir sessizlik oldu heralde malesef diyecek dedim. Sonra çıktı aldı bilgisayardan.
Baktı baktı zımbaladı bana uzattı "Hayırlı olsun" dedi.
"Ne yani var mı?" dedim. "Evet var" dedi. :))))
Sonra kendi doktoruma götürdüm hemen. Çok büyük bir ihtimalle var şuan tıbben hamilesin çünkü bu BHcg Hamilelik dışında yükselmez; ama bir hafta bekleyelim bu değer katlanarak yükselmeli, eğer haftaya geldiğinden en az 7-8 katına çıkmışsa tamamdır diyebiliriz. Ama tıbben gebelik var dedi.
Ağladım.... :9:
Dışarıda arabada annemle dayım bekliyo.Onlarada sağlık ocağına ilaç yazdırıcam vitaminim bitti dedim. Çıktım.Oturdum arabaya bana bakıyolar salak salak tabi.
"Ben bişy yaptım dün kan verdim, pozitif çıktı" dedim
Dayımda "Yani hamilesinnnn" dedi evet dedim
Teyyy teyyyyyyy :9: Hemen kayınvalideme gittik :9:

Gerçi beklediğim sevgi seli yaşanmadı, herkes mala bağladı.. Birde hemen heveslenmeyelim dedi annem.Haftaya kadar bekleyelim dediler.
İnşallah bir problem çıkmaz.

Teyzem üni.hastanesinde biyokimyada onu aradık hemen söyledik. %90 hamilesin dedi. Bu horman sadece çok extrem durumlardaki hastalıklarda ve hamilelikte yükselir dedi.

Ben hala bilincinde değilim galiba.Yada ultrasonda görmeden inanmayacağım.... Allahıma şükürler olsun yine de.
Allah isteyen,umud eden herkese nasip etsin.
Burada sizlerin payı çok büyük.yeri geldi ağladık,yeri geldi dalga geçtik kendimizle.Hep beraber yaşadık.Sizler çoğu zaman umut verdiniz,belki kendinizde olmayanı bana verdiniz.Helal edin haklarınızı.Her duamda siz varsınız dilimde,hep olacaksınız.
Ne mutlu bana bebeğimin onlarca teyzesi olucak.
:46:

nasıl sevindiğimi anlatamammm :46::46:gözlerim doldu yemin ederimmm:))) seviyorum senii allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:26::54:

KIZLAR...burda arkasin biri tam yumurtladigi donemde ultraasona gitmis...simdi hepinize soyluyorum... ama yumurta catladiktan sonra ultrasona gitmek dogru bisey diyil,cunki,dacikin uzerine surulen gel vajinada 12SSATE KADAR KALIR VE spermi etkiler...lutfen hicbiriniz yumurta catladiktan sonra sakin vaginal ulktrason t=yaptirmayin,yalniz gel diyil,iliski oncesi yapilan dus veya cinsel orqanii yikama,vajinayi temizleme hepsi sperme zarar,,suratini azaltir veya oldurur...UNUTMAYIN...sperm canli 1 varlik,onun yasamasi icin vajina ve dogal vajina suyu veya orqazm suyu gerekir,,,bu canli varliklarin baska 1 yerde yasama umidi yok,,,vajinada olan,kaykanlasdirici,gel,krem hatta tukuruk bile spermayi olumsuz etkiler...o zaman ninelerimiz neden oyle 10-15 bebek yaparlardi???cunki,o zaman ne vajina kremleri,ne geller,sampuan,hicbiri yoktu,,,illada yikanacaksaniz iliskiden 2 saat falan veya 5-6saat onceden yikanin...

cok guzel bi konuya deyinmissin canim benim. doktor ovulasyon hapi verdi 1hafta sonra gittim yumurta olusmusmu diye jel surdu bakti. sag tarafimda bir yumurta var. simdi o yumurtaya zarar gelmismidir.ve hemen sonrasi catlama ignesi vrdu. ne olcak simdi ama zarari olsa surmezki doktor bide oyle dusunuom

Munire peki gebeliğin erken dönemlerinde vajinal ultrason tehlikeli mi.Cahil bi insan değilim ama insan duyunca etkileniyor.Kiminin dr 9 ay bile alttan muayene etmemiş kimini ediyor neye göre oluyor bu iş anlamıyorum ben bi açıklayıver sevabına sen bilim kadınısın :)

doktoruna bagli ultrason cihazi tam rahmin agzina dayanir,cok dikkatli bir sekilde ve yavasca bakarsa hic 1 sey olmaz...

kızlarrrrrrrr kan testi sonucumu aldımmmmm 930 çıkmışş değerimm maşallahh.3-4 haftalığımmmm sonucu aldım salak salak sokaklarda dolandımmm geldmmmm elim ayağım şimdi daha da titriyorrrrrr.

cok guzel bi konuya deyinmissin canim benim. doktor ovulasyon hapi verdi 1hafta sonra gittim yumurta olusmusmu diye jel surdu bakti. sag tarafimda bir yumurta var. simdi o yumurtaya zarar gelmismidir.ve hemen sonrasi catlama ignesi vrdu. ne olcak simdi ama zarari olsa surmezki doktor bide oyle dusunuom

canim yazimi okumadinmi???o jelin ne yumurtaya nede kadina zarari var,sadece 12 saat rahimde kalinca iliskide oldugun zaman rahme dusen spermi etkiler,cunki,spermin hareketi icin rahmin kendi suyu olmali...baska yad birsey tabiki engeller...ustelik o jel sadece yumurta patladiktan sonra ultrasonda olunca zararli,

merhaba kızlar,

03 haziran bat tarihim. 1 haftadır oturduğum yerde sırt kısmım omiriliğim inceden sızlıyor. böbreklerimden yukarı doğru bir ağrı. arada vuruyor ve gidiyor. bügünde kasıklarımda hafif hafif sızılar başladı. adet öncesi asla hiç bir yerim ağrımazdı benim. göhüslerim çok hassas. ama adet öncesi zaten acırlardı. adet olmadan önceki sivilcemde çıktı. valla ne düşüneceğimi şaşırdım. başka bir belirtide yok. sizce hamile olabilir miyiym.

doktoruna bagli ultrason cihazi tam rahmin agzina dayanir,cok dikkatli bir sekilde ve yavasca bakarsa hic 1 sey olmaz...

münire arkadaşımız yazdığım konuya ilişkin yorumda bulunmuşun. sen daha önce çatlat iğnesi aşılama yada tüp bebek gibi durumlarda karşılaştınmı bilmiyorm.bu tür tedavi görenler için günlük saatlik ilişkiler uygulamalar çok önemlidir.benim gittiğim doktor türkiyenin sayılı doktorlarından.boyle bir şey olsa asla ve asla istemezdi.kendisi benim 10 yıllık doktorum.çatlatma iğnesi oluyosun ve yumrutaya bakılıyo. yumurtanız çatladığında jelile alttan bakılmış ve bu 12 saat etki eder demişin.sonuçda çatlamamış olsa ve jelden sonra çatlasa hemen ilşki olsa ki binlerce örneği vardır bunun.jel o kadar etki etse kullanılmaz diye düşünüyorum.vajina kendi kendini temizler ve zararlı olan şeyleir içinde tutmadan dışarı atar zaten.12 saat içerde durma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.bu konuda bir ihtisas alanında eğitim gördüysen ve gerçekden biliyosan açıklama yapman iyi olur.Aklımda soru işareti kaldı çünkü.Heryerde uygulama bu şekildedir.jel sürdülerse ilişkiye girme zararlı gibi bir durum tedavi olanlar için söz konusu bile olmaz bence

Kızlar ben geldim :)))
2 arada bi derede girdim vallahi. Ben aptallaşmış durumdayım. Hala psikolojiye girmiş değilim.Sanki sıradan bir şey gibi.Farklılık hissetmiyorum ama bir yandan da salak saalk sırıtıyorum :9:
Doktorun yanına gittim, test soucmu alacaktım dedim. Tamam gel dedi. Ekranını açtı, bakmaya başladı, istiyo musun dedi.. İstiyorum dedim. Bir sessizlik oldu heralde malesef diyecek dedim. Sonra çıktı aldı bilgisayardan.
Baktı baktı zımbaladı bana uzattı "Hayırlı olsun" dedi.
"Ne yani var mı?" dedim. "Evet var" dedi. :))))
Sonra kendi doktoruma götürdüm hemen. Çok büyük bir ihtimalle var şuan tıbben hamilesin çünkü bu BHcg Hamilelik dışında yükselmez; ama bir hafta bekleyelim bu değer katlanarak yükselmeli, eğer haftaya geldiğinden en az 7-8 katına çıkmışsa tamamdır diyebiliriz. Ama tıbben gebelik var dedi.
Ağladım.... :9:
Dışarıda arabada annemle dayım bekliyo.Onlarada sağlık ocağına ilaç yazdırıcam vitaminim bitti dedim. Çıktım.Oturdum arabaya bana bakıyolar salak salak tabi.
"Ben bişy yaptım dün kan verdim, pozitif çıktı" dedim
Dayımda "Yani hamilesinnnn" dedi evet dedim
Teyyy teyyyyyyy :9: Hemen kayınvalideme gittik :9:

Gerçi beklediğim sevgi seli yaşanmadı, herkes mala bağladı.. Birde hemen heveslenmeyelim dedi annem.Haftaya kadar bekleyelim dediler.
İnşallah bir problem çıkmaz.

Teyzem üni.hastanesinde biyokimyada onu aradık hemen söyledik. %90 hamilesin dedi. Bu horman sadece çok extrem durumlardaki hastalıklarda ve hamilelikte yükselir dedi.

Ben hala bilincinde değilim galiba.Yada ultrasonda görmeden inanmayacağım.... Allahıma şükürler olsun yine de.
Allah isteyen,umud eden herkese nasip etsin.
Burada sizlerin payı çok büyük.yeri geldi ağladık,yeri geldi dalga geçtik kendimizle.Hep beraber yaşadık.Sizler çoğu zaman umut verdiniz,belki kendinizde olmayanı bana verdiniz.Helal edin haklarınızı.Her duamda siz varsınız dilimde,hep olacaksınız.
Ne mutlu bana bebeğimin onlarca teyzesi olucak.
:46:

Benim bile içim kıpır kıpır olduu. cok sevindim canımm.. Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder.. tadını çıkar.. bu fırsatı yakalamışken tadını çıkar :)))

BAK CANIM YAZINI OKUDUM,,,SORUN ADETI CAGIRIP VAGIRMAMAK DIYIL,,,SORUN BUNU TAKINTI HALINE GETIRIP BEYNINI YORMAK,DUSUNKI,HAYATINDA ADET DIYE BISEY YOK BEBIS FALANDA DUSUNME,,,doktorlar surekli done done defa;larca soyluyor,dusunme hesaplama takma kafana,,bunlar hamileliyi engeller...yumurtlasan bile oayki,yumurtalarin etkisiz olur,,,sart yalniz heray yumurtlamak diyil,onemli olan yumurtanin kaliteli ve guclu olmasi...lutfen tum kizlara soyluyorum,dusunmek,yumurtayi etkiliyor...

valla arkadaşım haklısın bunu ben de biliyorum,düşünmicez ama....çağırmak derken ben de bunu kastediyorum zaten,takıntı,düşünme filan..eğer bebek planlıyosan,ister istemez aklında oluyo,düşünüyosun..onunla yatıp onunla kalkmıyorum,çok şükür o kadar da dert edecek durumum yok.zaten yeni evliyim,yıllardır bebek istemiyorumki...ama az da olsa takıyorum işte,bu ay oldu mu diye bekliyorum...neyse bakalım,hayırlısı inşallah,Allahın dediği olur,nasip ettiyse ben düşünsem de düşünmesem de olacaktır...

kızlarrrrrrrr kan testi sonucumu aldımmmmm 930 çıkmışş değerimm maşallahh.3-4 haftalığımmmm sonucu aldım salak salak sokaklarda dolandımmm geldmmmm elim ayağım şimdi daha da titriyorrrrrr.

Titresinnn .. bunu yaşamalısınki kıymetini değerini heyecanını yaşayasınn,, çok sevindim Allahh kavuştursun bir an önce :):)).

mayıs olmadı hazirana giriyoruz. dün adet oldum. hadi bakalım :) ilk denememiz mayıstı. bu ikinci ay. mayısta ilk denemenin stresi midir artık nedir 16.sında 5 günlük kanama oldu arkadaşlar bende. o ara doktora gittim birşey yok dedi duphaston verdi 1 kutu içtim sonra tekrar denedik ama dün adet oldum işte. sizler kaç aydır deniyorsunuz?

münire arkadaşımız yazdığım konuya ilişkin yorumda bulunmuşun. sen daha önce çatlat iğnesi aşılama yada tüp bebek gibi durumlarda karşılaştınmı bilmiyorm.bu tür tedavi görenler için günlük saatlik ilişkiler uygulamalar çok önemlidir.benim gittiğim doktor türkiyenin sayılı doktorlarından.boyle bir şey olsa asla ve asla istemezdi.kendisi benim 10 yıllık doktorum.çatlatma iğnesi oluyosun ve yumrutaya bakılıyo. yumurtanız çatladığında jelile alttan bakılmış ve bu 12 saat etki eder demişin.sonuçda çatlamamış olsa ve jelden sonra çatlasa hemen ilşki olsa ki binlerce örneği vardır bunun.jel o kadar etki etse kullanılmaz diye düşünüyorum.vajina kendi kendini temizler ve zararlı olan şeyleir içinde tutmadan dışarı atar zaten.12 saat içerde durma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.bu konuda bir ihtisas alanında eğitim gördüysen ve gerçekden biliyosan açıklama yapman iyi olur.Aklımda soru işareti kaldı çünkü.Heryerde uygulama bu şekildedir.jel sürdülerse ilişkiye girme zararlı gibi bir durum tedavi olanlar için söz konusu bile olmaz bence

canim bende bir ultarason doktoruyum ve ustelik moskovada 6 ay kurs gectim...bizim hastanede tup bebek,catlat ignesi her turlu seyler yapilir ve hastalar faydalanir...tabiki,vajina kendi kendi temizler,,,ama 1 saat icinde diyil bu zaman alir,o jelin kadina veya vajina ya zararli oldugu soylemedim,sadece spermi etkiler,,,ama moskovadaki,doktorlar daha onlemli olmak icin tam yumrtanin patladigi donemlerde gore bilmek icin duz bagirsakdtan bakarlar,,,
vajinaya dokunmazlar,kendi suyunda terkibinde kalmak icin...bu bizim yontemimiz,,,ve 1 seyi aklinda tut eyer bebegin olucaksa ALLAH sana vericekse,ne tibb nede baska 1 sey bunu ne yarata bilir nede engeller...icini ferah tut.bizim yaptigimiz bir onlem,,,o donemlerde sadece duz bagirsaktan bakariz..,amaerikada ki,doktorlar vajinaya gecmis sampuan sabun,kremlerin spermi oldurduyunu musahide etmisler,ama ultaron jeli sadece spermin suratini azaltar,hamile kalmak icinse spermin tuplere hizli sekilde ulasmasi gerekir...

canim bende bir ultarason doktoruyum ve ustelik moskovada 6 ay kurs gectim...bizim hastanede tup bebek,catlat ignesi her turlu seyler yapilir ve hastalar faydalanir...tabiki,vajina kendi kendi temizler,,,ama 1 saat icinde diyil bu zaman alir,o jelin kadina veya vajina ya zararli oldugu soylemedim,sadece spermi etkiler,,,ama moskovadaki,doktorlar daha onlemli olmak icin tam yumrtanin patladigi donemlerde gore bilmek icin duz bagirsakdtan bakarlar,,,
vajinaya dokunmazlar,kendi suyunda terkibinde kalmak icin...bu bizim yontemimiz,,,ve 1 seyi aklinda tut eyer bebegin olucaksa ALLAH sana vericekse,ne tibb nede baska 1 sey bunu ne yarata bilir nede engeller...icini ferah tut.bizim yaptigimiz bir onlem,,,o donemlerde sadece duz bagirsaktan bakariz..,amaerikada ki,doktorlar vajinaya gecmis sampuan sabun,kremlerin spermi oldurduyunu musahide etmisler,ama ultaron jeli sadece spermin suratini azaltar,hamile kalmak icinse spermin tuplere hizli sekilde ulasmasi gerekir...

Teşekkürler insan hamile kalmak isteyipde olumsuz bir şeyle karşılaşınca tepki veriyor ve sorguluyor dolayısıyla.zorlu bir dönem geçirenler bilirler.demek istediğini anladım.bakmadan çatlayıp çatlamadığı bilinmiyo işde.bir sorun olursa zaten hamile kalamazsın ben bebek için olumsuz bir etkisi olurmu diye endişelendim.zaten bakıldıkdan sonra 7 saat falan geçdi ilişki üstünden.olursa olur tabikide Allah yazdıysa.bu jellerin su bazlı olduğunu biliyorum ve vajinusmusu olanların ultrason jeli kullanıp hamile kaldığını duyuyorum.jel spermi etkiliyo yapmayın felan dedin ya insanların aklında soru işareti kalabilir.sadece spermin hızını azaltıyo demek lazım galiba.

Teşekkürler insan hamile kalmak isteyipde olumsuz bir şeyle karşılaşınca tepki veriyor ve sorguluyor dolayısıyla.zorlu bir dönem geçirenler bilirler.demek istediğini anladım.bakmadan çatlayıp çatlamadığı bilinmiyo işde.bir sorun olursa zaten hamile kalamazsın ben bebek için olumsuz bir etkisi olurmu diye endişelendim.zaten bakıldıkdan sonra 7 saat falan geçdi ilişki üstünden.olursa olur tabikide Allah yazdıysa.bu jellerin su bazlı olduğunu biliyorum ve vajinusmusu olanların ultrason jeli kullanıp hamile kaldığını duyuyorum.jel spermi etkiliyo yapmayın felan dedin ya insanların aklında soru işareti kalabilir.sadece spermin hızını azaltıyo demek lazım galiba.

evet haklisin,,,spermi etkileyenler arasinda jelide yazdim ama jel spermin hizini etkiliyor...ama sen hic 1 seyi dusunme,,,bildiyimiz gibi ALLAH korusun hamile olupda tarfik kazasi geciren oluyor bebek sapasaglam,ama tek griple bebek dusuyor..bu yuzden her sey ALLAHTAN...biz doktorlarin 1 sozu var ben yapacagimi yaptim gerisi ALLAHTAN...

kızlar 1 gün daha bitti.hayırlısıyla beklenmeyen adet tarihine kaldı 3 gün.eğer kırmızılar gelcekse 3 gün içerisinde gelsin gelmicekse 9 ay bounca gelmesin:)

ya bebis bekliyoruzya ha bu ay geldi,yok kaldi gelicek aya,ve bi takim sorular,bak simdi boyle dusunun bu seker bebisler hep annelerine supriz yapmaya bayilirlar,biz onlari beklerken acaba adetime 3 gun kaldi hamilemiyim,acaba testmi yaptirsam ve baska dusuncelerimiz,bebislerin suprizini bozuyor,,amaaannn zaten annem beni bekliyor,zaten hamilelik supheleri var,,,ya ben bundan zevk almamki,ben annemin hic beklemediyi anda gelmek ve onu sevindirmek istiyorum.ya anne heray gelmek istiyorum ama sen boyle hesaplayip beni bekleyince suprizim bozuluyo kusup gelmiyorum,Allah askina bi ayda beni dusunme baska seylere kafani tak,bak o zaman suprizim supriz olur ve sip diye gelirim,aaa bi bakmissinki,hamileyim,,anne ya diyer bebekler annelerine supriz yapiyor,bende kiskaniyorum,ama sen her ay hamile oldugunu hesaplayip beynini bozarsan,hormanlar bana izin vermez,lutfen beni dusunme ve gelmemi geciktirme,,,nolur 1 ay beni dusunme bekleme,,,bak o zaman soz,,,gelicemmm,,,ama sende bana soz verki,,sana supriz yapip geldiyim zaman kotu anne olup,benim canimi alma,,,beni dogur ve sev...

Back
X