- Konu Sahibi lady_eliph
- #1.621
ilknur_Defne canım tebrikler çok sevindim .artık bize de dua edin hepimize Allah nasip esin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenennnn test yapıldıııı veeeeeeeeeeee çifttttttttttttttttt çizgiii :):):):):)Allahımmmmm sen çok büyüksünnnn yarabbimmm.Sabah kalktım allahım çişimde gelmezzz her sabah zor atarım kendimi bu sabah gelmez gittim tuvalete oturdum neyse geldi yaptım ve anında çıktı çift çizgi belirgin.İnanamadımm oturdum banyoda öyle kaldımm.Allahıma şükürler olsun eğer testte bi bozukluk yoksa allahım bana da nasip etti kızlar ama kan verdikten sonra daha çokk inanacağım.Bugün gecikmemin 2.günü ve çift çizgiyi gördüm çok şükürr.
kızlarrrrrrrr kan testi sonucumu aldımmmmm 930 çıkmışş değerimm maşallahh.3-4 haftalığımmmm sonucu aldım salak salak sokaklarda dolandımmm geldmmmm elim ayağım şimdi daha da titriyorrrrrr.
İnşallahh canımm yinede şartlandırmamak lazım kendini.Zaten bebek müjdesi hem anneye hem babaya daima hangi gün olusa olsun hediyedir.Rabbim herkese hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlarrrrrrrr hepinizee teker teker teşekkür ederimm.Allahım tün isteyenlere nasip etsin inşallah.Kan verdim geldim sonucu 16:30 da alacağımm rabbimin izniyle inşallah ondada kesinleşirsee inşallahh bekliyordum aslında hissetmiştim günüm geçmezdi hiç geçti ve acayip kiraz isteyince canım anlamıştımm.Rabbim meleklerimizi korusun olmayan herkese versin rabbim sağıklı sıhhatli evlatlar.Doktora dedim evde sabah yaptım çift çizgi anında belirgin çıktı dedim ooo dedi o zaman kaç haftalık olduğunu söyleriz sana dedi.Heyecanlıyım titriyorum etrafımda olan şeylerle ilgilenemiyorum iş yerinde salak salak bakınıyorum öylece.
kızlarrrrrrrr kan testi sonucumu aldımmmmm 930 çıkmışş değerimm maşallahh.3-4 haftalığımmmm sonucu aldım salak salak sokaklarda dolandımmm geldmmmm elim ayağım şimdi daha da titriyorrrrrr.
Yanı ruyayla ılgılı kımın aklına ne gelırse yazsın...
EH artik hazirana gectik bakalim,neler olacak...ben her ay adetime 2 veya 1 gun kalmis ruyamda adet oldugumu gorurum ve arkasindan gelir...hatta bugun ruyasini gorurum yarin adet...ruyam benim herzaman habercimdir,,,buduruma cok alistim... aksam bir ruya gordum,,,adetime simdi 13gun varya...adet oldugumu gordum ve dusundumki,cok uzulmustum ve gidip topikte 13 gun onceden adet oldugumu yazicam diyordum...ruyam beni korkuttu...bugun bekleyelim bakalim...13gun onceden asla olmaz ama ?????
kızlarrrrrrrr kan testi sonucumu aldımmmmm 930 çıkmışş değerimm maşallahh.3-4 haftalığımmmm sonucu aldım salak salak sokaklarda dolandımmm geldmmmm elim ayağım şimdi daha da titriyorrrrrr.[/QUOT
canım senin bebiş de hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah canım maşalllah tüm hamile arkadaşlara darısı da başımıza inşallah:))))))