HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kanda kesin çıkarmışta, idrar garanti değil diyolar...

canım bi hafta önceden çıkmayabilir. ben adetten 3 gün geçince yaptım çok koyu gayet net pozitif çıktı. ama belki de adetten 1-2 gün önce yapsam silik de olsa çıkarmış diye düşünüyorum. ama herkesin bünyesi farklıdır.
da genelde 1 hafta önceden pek çıkmıyo.

bugün doktora gittim tekrar kan testi yaptı 105 çıktı doktorda düşük labilir dikkat et haftaya bidaha gel dedi yani diger bebegimde de böyle olmuştu bu bebegimide kaybedecegim gibi geliyor morelim çok bozuldu ya bu arada münirecim tebrik ederim dogum gününde kutlu olsun.

çok silikte olsa herhalde çıkarrr o zaman

dün ebeye danışmaya gittiğimde idrar tahlili yapmıyalım 7-10 gün geçsin öle, çıkmaz şimdi dedi. çıkmazsa üzülürsün bu sefer. bak benim günümden 1 gün geçti ama çıkmassa üzülürüm die cesaret edemiyorum.

kızlar adet gününden önce test yapsanda cıkıyomu mesela adet gunune 1 hafta var ama şüphelisin yapsan çıkıyomu?

Canım 1 hafta kala kanda -belki- çıkar ama döllenmen geç olduysa kanda da çıkmayabilir. İdrarda hiç çıkmaz zaten.
Ben Adetime 3 gün kala yaptırdım kan testimi, 6.70 çıkmıştı sınırda yani, kesin bile diyemedik, 2 gün sonra tekrarlattığımda 100 küsür çıktı o zaman kesin diyebildik.Yani aslında Tam Adet gününde yaptırsan en kesini o zaman çıkıyor.

dün ebeye danışmaya gittiğimde idrar tahlili yapmıyalım 7-10 gün geçsin öle, çıkmaz şimdi dedi. çıkmazsa üzülürsün bu sefer. bak benim günümden 1 gün geçti ama çıkmassa üzülürüm die cesaret edemiyorum.

Günün geçtiyse büyük olasılıkla çıkar hayatım. Ama yinede riske atma psikolojini bekle bir gün daha.Yarın da gelmezse yap testi.Ne olur ne olmaz, kendine dikkat etmiyosun test sonucunu görmeden,şaka gibi geliyo :9:

Günün geçtiyse büyük olasılıkla çıkar hayatım. Ama yinede riske atma psikolojini bekle bir gün daha.Yarın da gelmezse yap testi.Ne olur ne olmaz, kendine dikkat etmiyosun test sonucunu görmeden,şaka gibi geliyo :9:

evet. hatta cipsi yasakladığını söylediğiniz için gittim eve, açtım cipsi yedim. ya bebek gelirse de yiyemezsem die:1:

pembetilki ve elif arkadaş. ailelerinize söylediniz mi? yoksa bir kaç hafta daha mı bekliyeceksiniz?

bugün doktora gittim tekrar kan testi yaptı 105 çıktı doktorda düşük labilir dikkat et haftaya bidaha gel dedi yani diger bebegimde de böyle olmuştu bu bebegimide kaybedecegim gibi geliyor morelim çok bozuldu ya bu arada münirecim tebrik ederim dogum gününde kutlu olsun.

moral çok önemli kendine dikkat et. dua et. doktorlar tüm olasılıkları söyler. ama moralini bozma....

hımm. merak ettimde. üstüne çok titrerler. güzel duygu... Allah her isteyene nasip etsin.

ewet :) benden de çok merak ediyolar :)) eşim de niye söyledin hemen annene diyo senin de ağzında bişey durmuyo diyo... hee dedim gel de bunu bana anlat :D hayattta duramam.. cuma günü eşimin doğum günü aslında ona o gün söylicektim de testi yaptığımda dayanamadım :)))) uyuyodu uyandırdım:119:

maş. maş. çok sevdim bu topiği:nazar::nazar::nazar: Allah bozmasın. ismini değiştirtip haziran demesekte kimse gitmese... herkez burda kalsa.... hamile olanlar ve diğer aya kaçanlar.

ewet :) benden de çok merak ediyolar :)) eşim de niye söyledin hemen annene diyo senin de ağzında bişey durmuyo diyo... hee dedim gel de bunu bana anlat :D hayattta duramam.. cuma günü eşimin doğum günü aslında ona o gün söylicektim de testi yaptığımda dayanamadım :)))) uyuyodu uyandırdım:119:

ne güzel ne güzel. bende dayanamazdım. hatta aile hekimine ne için gittiğimi eşime söylemiyecektim ama dayanamadım.

Back
X