HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

pembetilki ve elif arkadaş. ailelerinize söylediniz mi? yoksa bir kaç hafta daha mı bekliyeceksiniz?

hımm. merak ettimde. üstüne çok titrerler. güzel duygu... Allah her isteyene nasip etsin.

Canım ben kendi ailemde uzaktayım zaten. Eşimin memleketinde yaşıyorum dolayısıyla kendi ailem genelde hep uzak kalıyo haberler.
Ama bu sefer öyle olmadı.Bir yakınımızın düğünü için annem geçen hafta 4-5 günlüğüne yanıma geldi.Hep dua ettim geçen ay eğer bu ay olacaksa anneciğim yanımdayken öğreneyim diye.Öyle de oldu.Kan tahlilimi annem gelmeden 1 gün önce vermiştim.Annemin uçağının indiği sabah Pozitif sonucunu aldım,dolayısıyla ilk öğrenen annem oldu.
İlk testten sonra sadece eşim,annem ve kayınvalideme söyledik. 2 Gün sonra kendi özel doktoruma gittim,tahlilleri yeniledi, değerler yükselincede Dr.uma sorduk,müjdeleyebilir miyiz diye.O da tabiiki,gebelik kesinleşti dedi.
Özel olarak arayıp tek tek kimseye haber vermedik ama 3-4 kişi duysada yayılıyo.İnsanlar böyle haberlerde mutluluğu paylaşmayı seviyorlar.Ailemizden çok yakınlarımız biliyo yani. Özellikle saklama gereği duymadım.Dr.un söylediğini söyledim.
Neticede Allah korusun bir aksilik olsa da Dr. ışığında bilgi verdim.Dr gebelik kesin dedikten sonra bana ne demek düşer ki?
Özellikle kimseye özel olarak arayıp yada gidip söylemedik ama özelliklede yalanlayıp saklamadık.Zatn beni gören herkes yakınımızın düğününde hamile misin diye sordu.Elbisem daralmıştı ve önden giden bir ayva göbeğim vardı.
Kayınpederim bilmemesine rağmen bütün gece karnıma baktı ama adamcağız bişey diyemedi :9:
Dr. kesin deyincede babalara ve diğer çok yakınlara söyledik.Zaten görümcem kendi ablam gibidir.BAT'ımı bilir her gün telefonlaşırız,hastalandın mı diye sorar.Kendininde 5 seneden sonra oldu bebeği sıkıntıları bildiği için çok ilgilenir.O yüzden özel bir çabaya gerek yok.Özellikle söylenmemeli ama özellikle de saklanmamalı.
Ben hamileyim deyip 10 haftalık çocukla karşılarına cıkmak bana daha samimiyetsiz geliyo.Bu benim göçrüşüm tabii.Belkide benim ilk olduğu için hevesimden böyle düşünüyorumdur kim bilir... :9:

Munire canım tebrkler cok sevindim... Allah hayırlı etsin..

ben bugun kan tahliline gidemedim. yakın bi akrabamın vefat haberi geldi.:5::5::5: icimden hic bişi yapmak gelmedi. zaten cok da umudum yok bu aydan. gelecek gibi kırmızılar..

hayırlısı olsun progestan yararlı olmadımı cokmu lekelenme oluyor

Tam diyorum tamam kesildi sonra bı bakıyorum tekrar başlamış bazende kan geliyor azar azar Dr sordum 3 ay boyunca olabilir diyor progestanin iğnesini ve vajinal jelini verdi yarın sabah onlara basliyacam birde detaylı tahlilleri yaptıracam önümüzde ki hafta icin rapor istedim vermedi de hareketlen bisey olmaz diyor

Tam diyorum tamam kesildi sonra bı bakıyorum tekrar başlamış bazende kan geliyor azar azar Dr sordum 3 ay boyunca olabilir diyor progestanin iğnesini ve vajinal jelini verdi yarın sabah onlara basliyacam birde detaylı tahlilleri yaptıracam önümüzde ki hafta icin rapor istedim vermedi de hareketlen bisey olmaz diyor

peki neden kaynaklanıyormus doktor bırsey söyledimi bende bır kere kahverengiyi baya gördüm ilaç hemen alınca kesildi, onun dısında agrı filanda yok sende varmı?
hareket etmek degilde yatmak daha iyi gelir diye duydum bende cumaretsi doktora gıdıcem

$07062012286.webp evet arkadaşlar test yaptım sonuçççççç :)))

peki neden kaynaklanıyormus doktor bırsey söyledimi bende bır kere kahverengiyi baya gördüm ilaç hemen alınca kesildi, onun dısında agrı filanda yok sende varmı?
hareket etmek degilde yatmak daha iyi gelir diye duydum bende cumaretsi doktora gıdıcem

Hayır bisey demedi yarın detaylı tahliller yapılacak normal biseymis gibi bahsetti ama bence normal değil cok şükür sancım yok iğnelerin daha etkili oldugmu duymuştum belki ise yarar

slm canlarrr
öncelikle Münireciiiim senin için önemli olan bu günde böyle güzel bir sonuçla karşı karşıya olmaaaan ne güzel:46:tebrikleeeer:46:

Son düzenleme:
Back
X