HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kızlar beni de aranıza alın benim de batım 21 haziran. ama ben kocamı sadece haftasonları görebiliyorum o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyoruz. bu arada doktora da gittim polikistik over var ama çok fazla değil dedi. adetimin 3. günü hormon testi yaptracam. ama inşallah o adeti hiç görmem. beni de listeye ekler misiniz? bu arada birçok hamile var bu topicte, gerçekten çok uğurlu. Allah bozmasın herkese sağlık versin. :)

slm kızlar...
ay sole bi sayfaları geçtimde ne guzel bayagı bi hamişşş var haziranda:52:
geçen bi sayfaya girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım...haziran benim de umudum ....:52:
hamilelik testi yapanlar ne regliniz geçincemi yaptınız kızlar...onceden yapınca çıkarmı sizce..
benım BAT 10 HAZİRAN...2 gün önce yaptım sabah işten çıkmıştım çok uçuk pembe bi çizgi belirdi..
eşime gosterdım oda çift çizgi bu dedi:52:
emin olamadım hoş daha erken ama sabırsız ben :26:dayanamayıp gene bugun aldım ve gene yaptım akşam uzeri bu seferde tek çizgi:44:
ay şaştım kaldım...
sizce hangisi şimdi kafam karıştı.....
sağ yumurtalığım agrıoirio hatta bacagıma vuruyo ara sıra sağ yumurtalık tarafıma anlık kramp gıbı bişi girio,göğüslerım de az da olsa şişkinlik var...
pisikolojıkmı hamişlikmi anlayamadım ben...ama sabah idrarıyla olan çiftti test mi arızalıydı acep:44:
listeye benıde eklermisiniz kızlarrrrr

merhabalar.bende haziran ayında umutla bekleyenlerdenim.Bir dış gebelik geçirdim bu ay korunma sürem bitti.Bal tarçın çörek otu karışımını yedim.Şimdi batımın gelmemesini bekliyorum :) .Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah. bat 17 haziran

Hamısler ve bebek bekleyenler...hamıslere sozum kendıne ıyı baksınlar...hamıs olmak ısteyenlere sozum...eyer gercekten hamıssem(hala ınanasım gelmıyor)...sıze hangı ılaclarla hamıle kaldıgı anlatıcam...ben nısanda sucıceyı olmustum...doktoruma gıttım,,,bıseyler yazsın,artık sucıceyı gecmıstı ve o bana 4 aydır hamıle kalmıyorsun gel sana bu ılacları yazıcam hamıle kalman ıcın...eyer hamıs olmama tam emın olursam,,ozaman doktor buyuk 1tesekkuru hak edıyor..tam 3 tane ılac...1 aylıktı,,20 gun kullandım,ama dun testten sonra ılac almayı durdurdum...bakakta gorek..ay balalar...

bacağında ağrı oluyor mu?? ya ben 15 aydır hamile kalamadım, bu topikte seninle de batımız aynı olunca hep dedim ki bakalım eğer minure hamile kalırsa ben de bu ay hamileyim demek olsun:) şimdi merakla bekliyorum, ama eşim kan testi yaptırmama izin vermiyor:(

EVET CANIMK ARA SIRA kalcamda hafif bir agri olup geciyordu,buda ne diyordum...bide ben korunmayi biraktigim ay subatta test yaptim 1 tek cizgi vardi,hic 1 sey cikmamisti,,,belkide ilk bebiste adetten 9.gun sonra boyle silik cizgi ciktigi icin,simdi adete 4 gun kalmis cikmasi beni sasirtti,,ama bisey var,o zamanlar siklus 30gunluktu,bide duyun heyecanindan yumurtlama gecikmisti,,,tam 19.gunumde duyun oldu ve herhalade 20.gunumde kalmisim...oyuzden test gec gosterdi,simdi adetim kurtaj sonrasi 28 gunluk olmustu herhalde erken dollenme olmus...

münireciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm canıııımmmmm tebriiik ederiiiimmm :)) sen gayet de hamilesin canım benim yaaa :))) adetten önce yaptığın için silik çıkmıştır... gününden bir gün sonra yap bi tane daha epey netleşecektir.... ben gecikmenin 3. günü yaptım çok koyu çıktı mesela.... şüphen olmasın... gebe olmasan bırak o kadar pembeliği hiçbirşey çıkmaz. ışığa tutsan bile göremezsin...

ayrıcaaa doğum günün de kutlu mutlu olsunnn veeeee en sağlıklısından bir de bebişli olsuuunnnn :52::52::52::49::49::49::49:

tesekkur edrim canim ALLAH hepinizin bebegini korusun...bakalim 11 haziranda net cizgi gore bilirsem,,testi,,kucuk 1 kagita bukup ta buyuk kutu olana kadar ic-ice koyucam ve esimin dogum gunune hediye edicem...

canım ayynı belirtiler bende de vardı.. göğüslerimin özellikle uçlarına dokunamıyodum bile hala öyle.. sutyen zaten takamıyorum evde pijamam değse acıyo... asırı duygusallık bende de vardı.. henüz bulantım yok:nazar::nazar::nazar:
akıntın var mı??

benim goguslerim ilk hamilelikte oyle olmustu dokunsam aciyordu,ama simdi yan taraflari agirlasmis gibi ve dokununda insani boyle kizdiricak bir agri oluyor,sanki,agri diyil garip 1 hiss...akintimsa dundogum gunumde surekli banyoya kacip bakiyordum,acaba adetmi oldum diye,,,temiz baya bir su geliyordu,,,ic camasir tam islak olmustu,,degistirdim,yine islak oldu...

bugün doktora gittim tekrar kan testi yaptı 105 çıktı doktorda düşük labilir dikkat et haftaya bidaha gel dedi yani diger bebegimde de böyle olmuştu bu bebegimide kaybedecegim gibi geliyor morelim çok bozuldu ya bu arada münirecim tebrik ederim dogum gününde kutlu olsun.

cok tesekkur edrim...moralini hic bozma pozitiv dusun,,kafana takip sakin o hakta dusunme folik asiti kullan rahatla,kendini yorma hem beynini hemde vucudunu sakin tut..Allahin izniyle hic 1 sey olmaz...1.oyle oldu diye ikincide oyle olucak diye birsey yok...

:52:canım çok sevindim sende katıldın hamişler kervanına sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh:emir_bebek::emir_bebek::52::52: bi kaç gün sonra daha net çıkar merak etme sen:34:

canim cok duygusaldim artik subhelenmeye baslamistim,,,guya adetin gecmesini bekliyicektim,ama bisey beni durttu ve test alip yaptim,aslinda cizgi silikti subhep vardi ama kizlar beni durtukledi hepsi hamilesin dedi,,hatta ELIF HOY HOY DIYE DIYE LSTEYE ALDI...

Munire canım tebrkler cok sevindim... Allah hayırlı etsin..

ben bugun kan tahliline gidemedim. yakın bi akrabamın vefat haberi geldi.:5::5::5: icimden hic bişi yapmak gelmedi. zaten cok da umudum yok bu aydan. gelecek gibi kırmızılar..

tesekkurler canim...benimde umudum yoktu ama testte silik cikti,tabi cok azicik subhem var,,,bu arada basin saglsun...testini git yap ...

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

GOGOMEL...tebrikler...insallah 9 ay boyunca ALLAH seni ve daha mitoz bolunme giden bebek olmaya calisan varligini korusun...

Merhaba minure, öncelikle tebrik ediyor bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum...
Geçmişteki kaybınızı artık içinizden söküp atın ve olumsuz hiç bir şey düşünmeyin.
Her şeyi akışına bırakın lütfen..
Meleklerimiz kucağınızdaki yavrunuzuda sizide koruyacaktır emin olun.
Sadece kendinize dikkat edin yeterli, gerisini onlara bırakın..
Bebeğinizi sağlıklı ve mutlu kucağınıza alacağınızı düşünün,
beyninizi ve evreni öyle programlayın ki,bu program işlesin.
Bu güzelliği yaşayın ve mutlu olun...

Son düzenleme:
Merhaba minure, öncelikle tebrik ediyor bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum...
Geçmişteki kaybınızı artık içinizden söküp atın ve olumsuz hiç bir şey düşünmeyin.
Her şeyi akışına bırakın lütfen..
Meleklerimiz kucağınızdaki yavrunuzuda sizide koruyacaktır emin olun.
Sadece kendinize dikkat edin yeterli, gerisini onlara bırakın..
Bebeğinizi sağlıklı ve mutlu kucağınıza alacağınızı düşünün,
beyninizi ve evreni öyle programlayın ki,bu program işlesin.
Bu güzelliği yaşayın ve mutlu olun...

tesekkur ederim iyi dileklerin icin...senin yazinin tam, sonunu okurken dusunce gucuyle tedavi kitabini okuyorum sandim...
insallah soyledigin gibi ALLAH bu sefer kizimi korur...
benim kardesim dine cok bagli sakali bile var ve surekli,namaz dualar...bebegi kayb edince hastahaneye geldi ve bana su duayi hergun et dedi...
ALLAHIM BASIMA GELEN MUSIBET SAYESINDE BENI MUKAFATLANDIR,EVEZINDE ONDANDA HAYIRLISINI VER..AMIN...

Günaydın Kızlar!

Hadi bakalım 8 haziranda kimlerden güze lhaberler alıyoruz? :34:

ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, sanırım ultrasonda görmeden inanmıcam :36:

bu işin stresi de bitmiyor sanırım keseyi görüp rahatlamadan, haftaya çağırdı doktorum bakalım görebilecek miyiz? :26:

bütün hamile ve hamile adayları kendilerine dikkat etsinler, yaz geldi artık öğle sıcağında dışarı çıkmasınlar, bol bol su içsinler :34:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ

GOGOMEL...tebrikler...insallah 9 ay boyunca ALLAH seni ve daha mitoz bolunme giden bebek olmaya calisan varligini korusun...

sagol cnm amin hepimizinkini inş :)))

Back
X