HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

amannn batın da 11 haziranmış:) benim bugün ya da yarın adet olmam lazım, testte de çıkmıyor:( sen yaptın mı test???

canım ayıpsın yapmazmıyım :2:
artık utanır oldum eczacıdan test istemeye, o derece yani..

ya testte hiç bişey çıkmadı.. çıldırcam yaaa.

kan testi yaptıriym diorum onda da şimdi bişey çıkmazsa diye endişeliyim.

artık 2 gün sabretcem. yani sabredebilirsem...

senin bat ne zamandı canım?

Ayyy uyumuşta kalmışım yaa hiç de demiyorsunuz bu Elif nereye kayboldu diye... Büşra'yla whatsapp'tan msjlaşırken elimde tel içim geçmiş saat kaç olmuş yaaaaaaaaaa.....
Nerdeyse Koca-bey gelecek birazdaann!!!!

Ya yeni hamişimiz var çok mutluyum vallahiiii... Haftasonu maftasonu demiyoruzzzz hamiş çıkartıyoruzz!!!

Harika!

Tatlım benim,Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle. Her birimizin yüreği kadar temiz,güzel evlatları olsun.Bu ay olmayanların bir dahaki ay olsun,yüzleri gülsün,yüce rabbim sen herşeye kadirsin,ol deyipte yaptıramadığın yoktur,sen bu kızların seslerini duy,dualarını kabul eyle şu mübarek günde inşallah!

Sizi çok seviyorum!!!

:54:

canım ayıpsın yapmazmıyım :2:
artık utanır oldum eczacıdan test istemeye, o derece yani..

ya testte hiç bişey çıkmadı.. çıldırcam yaaa.

kan testi yaptıriym diorum onda da şimdi bişey çıkmazsa diye endişeliyim.

artık 2 gün sabretcem. yani sabredebilirsem...

senin bat ne zamandı canım?

ayy pardon canım ya bugün yarın demişsin adetine bende saf gibi soruyorum batın ne zamn diye.. pardon edbe..

Merhaba arkadaşlar
11 aylık evliyiz bizde bu ay düşünmeye başladık rabbim herkeze bu mükemmel duyguyu yaşatır inşallah.
1 yılımızı doldururken düşünmeye karar verdik ben çok istiyorum bu güzel duyguyu yaşamayı
Rabbim Hayırlsııyıla nasip eder inşallah dualarınızı bekliyorum.

Doktora gitmiştik 2 3 ay önce doktor alttan muayne etmişti ve gebeliğe engel teşkil edecek birşey bulunmadığını söylemişti akıntım olduğu için fitil vermişti.folik asit yazdı birde şuan onuda kullanmaya başladım.
Herhangi bir ilaç vs 1 yıl olmadan kullanmayınız demişti.
Kafama takılan birşey var arkadaşlar rahimden muayne ile net cevap alınırmı sıkıntı olunup olunmadına dair bi yıl öncede evlenmeden önce ultrasyonada girmiştim sıkıntı çıkmamıştı 3 ay öncede sorun olmadıgını söyledi doktor sizce yeterli olurmu başka doktora gitmelimiyim ?

Bu süreçte bana yol gösterebilcek tavsiyelerniizi bekliyorum sevgiler :)​

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ----------------------> HAMİŞ
uzul29--------------------------> HAMİŞ
clemmm-------------------------> HAMİŞ
60gelsin-------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20---------------------> HAMİŞ
pembetilki-----------------------> HAMİŞ
mavusbebek---------------------> HAMİŞ
izmirlii35-------------------------> HAMİŞ
cikolta---------------------------> HAMİŞ
leydim_01------------------------> HAMİŞ
gogomel-------------------------> HAMİŞ
seelin----------------------------> HAMİŞ
pirayeebru-----------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
karabiber89---------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat---------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000---------------------------------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat----------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
sila84---------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
orkide2------------------------------------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul------------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
kucukpisi------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
ibozll----------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG---------------------------> 7 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
littlebirdie------------------------> 8 Haziran Beklemedeyiz :)
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
vanillia------------------------------> 9 Haziran
siribron48---------------------------> 10 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
taliha----------------------------> 12 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan---------------------> 13 Haziran
ekince--------------------------->13 Haziran
gumus19---------------------------> 13 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ebebebruli------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
ruveyda-----------------------------> 15 Haziran
tamdabu--------------------------> 15 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
bucuruk-----------------------------> 17 Haziran
dupdurucan------------------------> 17 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny-----------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 15 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

ayy pardon canım ya bugün yarın demişsin adetine bende saf gibi soruyorum batın ne zamn diye.. pardon edbe..

ne demek canım ya bu aralar ikizmiz de okuduğumuzu da anlamayız herkes bizi mazur görsün:)) adet sancısı geliyor, bacağıma vuruyor, bir de sürekli bi akıntı ouyor şeffaf koşuyorum adet mi oldum diye ne eşim ne de doktorum izin vermiyor kan testine ancak pazartesi yapabilirmişim:S o zamana kadar adet olmazsam tabi...

Merhaba arkadaşlar
11 aylık evliyiz bizde bu ay düşünmeye başladık rabbim herkeze bu mükemmel duyguyu yaşatır inşallah.
1 yılımızı doldururken düşünmeye karar verdik ben çok istiyorum bu güzel duyguyu yaşamayı

Doktora gitmiştik 2 3 ay önce doktor alttan muayne etmişti ve gebeliğe engel teşkil edecek birşey bulunmadığını söylemişti akıntım olduğu için fitil vermişti.folik asit yazdı birde şuan onuda kullanmaya başladım.
Kafama takılan birşey var arkadaşlar rahimden muayne ile net cevap alınırmı sıkıntı olunup olunmadına dair bi yıl öncede evlenmeden önce ultrasyonada girmiştim sıkıntı çıkmamıştı 3 ay öncede sorun olmadıgını söyledi doktor sizce yeterli olurmu başka doktora gitmelimiyim ?

Canım topiğimize hoşgeldin önce.Allah sana da hayırlısıyla tatlı bir evlat nasip etsin,sağlıkla sıhhatle kucağına alasın...

Akıntı için (iltihaplı akıntı) fitil bende kullandım ve fitilden sonra hamilelik şansı çok yüksek olduğu söylenir.Çünkü rahim ve rahim kanalları tamamen temzilendiği için hamilelikk için bütün sorunlar kalkar. Ben Mart ayında Fitil kullandım.Mayısta da hamile kaldım.Hatta Dr.um uyardı bebek düşünmüyorsan fitilden sonra korunmaya daha dikkat et diye.
Folikasite başlamakla da çok iyi etmişsin.hemen hepimizi bebek düşünmeye başlar başlamaz folikasite yüklenmiştik.Ben Ocaktan beri kullanıyordum,yeni başlayanlarımız da var ama Folikasitte hamilelik şansını yükselten bir kimyasal diye biliyorum.
Vajinal muayenende bir sorun çıkmadıysa emin ol yoktur.Çünkü doktorlar bu muayene sırasında salgılardan,akıntılardan,ultrasonda baktıklarında yumurtaların hareket hızlarından ve çokluğundan az çok fikir sahibi oluyorlar.Allah korusun yumurta sayında ya da hareket hızlarında bir aksilik görse büyük ihtimalle hormon testleri isterdi ama bir şey istememiş demekki çok normal.
Evliliğin de yeni sayılır bazılarımız gibi.Ben de aynı şekilde yaklaşık 1 yıllık evliyim.İlk 5 ay korundum sonrası yok ama ilk hamilelğim korunmayı bırakalı nerdeyse 6 ay olduktan sonra oldu.
Sorun olduğunu sanmıyorum.her kadının kendine özgü bir işleyişi var.
Eminim sende kısa zamanda güzel haber alıcaksın. Allah utandırmasın,emekelrini boşa çıkarmasın canım...

tabiki hamilesin canım benim

tebrik ederim... allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

adetin geçmişti sanıyorum? kaç gün sonra yaptın idrar ve kan testini?

Bat 6 hazırlandı 4 gun oluyor bugün yaptım ikisini de cok belirgin ve 30 saniyede hemen çift çizgi oldu emin olmak icin kan testi yaptırdım 1304 çıktı 4-5 haftalık oluyormuş

Merhaba arkadaşlar

bence hiç bir şeyi aklına takmadan başla bu sürece, eğer şimdiden öğrenirsen kafana o kadar çok şey takıyorsun ki hiç bir sorunun olmasa da sıkıntı stresten hamile kalamıyorsun. ben şahsen hiç bir şey bilmemeyi tercih ederdim...:)

bence hiç bir şeyi aklına takmadan başla bu sürece, eğer şimdiden öğrenirsen kafana o kadar çok şey takıyorsun ki hiç bir sorunun olmasa da sıkıntı stresten hamile kalamıyorsun. Ben şahsen hiç bir şey bilmemeyi tercih ederdim...:)

cehalet, mutluluktur dimi edbe

ne demek canım ya bu aralar ikizmiz de okuduğumuzu da anlamayız herkes bizi mazur görsün:)) adet sancısı geliyor, bacağıma vuruyor, bir de sürekli bi akıntı ouyor şeffaf koşuyorum adet mi oldum diye ne eşim ne de doktorum izin vermiyor kan testine ancak pazartesi yapabilirmişim:S o zamana kadar adet olmazsam tabi...

bende de durum aynı. sürekli ahaaa gelddiii diye bağırıyorum evin içinde.

inşallah gelmez bu kırmızılar uzun bi süre..

güzel haberler veririz inşallah..

cehalet, mutluluktur dimi edbe

valla öyleymiş:) ben ilk hamilelğimde sağlıkçı da olmama rağmen hiç bir şey bilmeden ve ilk ayımda hamile kaldım. hamileliğimi annem kirpiklerin yapış yapış olmuş hamilesin diyerek söyledi bana:))) sonrasında da adetime 3 gün varken idrar testindeki silik pembe çizgiyle hamileyim dedim:)) ne aklıma dış gebelik geldi ne de gebe olmayabileceğim ihtimali, ve ben o testten 1 ay sonra doktora gittim:) gebeliğim süresince de 1.5 ya da 2 ayda bir doktora gidiyordum, ikili test falan da yaptırmadım. neye de güveniyorsam:)))

bende de durum aynı. sürekli ahaaa gelddiii diye bağırıyorum evin içinde.

inşallah gelmez bu kırmızılar uzun bi süre..

güzel haberler veririz inşallah..

hayırlısı valla, ben illa olsun demiyorum hayırlısı neyse o olsun ama meraktan da çatlıyorum:))

Bat 6 hazırlandı 4 gun oluyor bugün yaptım ikisini de cok belirgin ve 30 saniyede hemen çift çizgi oldu emin olmak icin kan testi yaptırdım 1304 çıktı 4-5 haftalık oluyormuş

4 gün iyi dayanmışsın canım ya ben çatlardım herhalde orta yerimden 4 güne kadar :9:

maşşallah maşallah tebrik ederim tekrar.

Kızlar bişi sorucam, hamilelikte alkolsüz biraz tüketilir mi bi bilginiz var mı? Bazı forumlarda emziren annelerin süt yapması için tükettiği yazıyor ama hamilelikte bi zararı var mıdır acaba?

Canım topiğimize hoşgeldin önce.Allah sana da hayırlısıyla tatlı bir evlat nasip etsin,sağlıkla sıhhatle kucağına alasın...

Akıntı için (iltihaplı akıntı) fitil bende kullandım ve fitilden sonra hamilelik şansı çok yüksek olduğu söylenir.Çünkü rahim ve rahim kanalları tamamen temzilendiği için hamilelikk için bütün sorunlar kalkar. Ben Mart ayında Fitil kullandım.Mayısta da hamile kaldım.Hatta Dr.um uyardı bebek düşünmüyorsan fitilden sonra korunmaya daha dikkat et diye.
Folikasite başlamakla da çok iyi etmişsin.hemen hepimizi bebek düşünmeye başlar başlamaz folikasite yüklenmiştik.Ben Ocaktan beri kullanıyordum,yeni başlayanlarımız da var ama Folikasitte hamilelik şansını yükselten bir kimyasal diye biliyorum.
Vajinal muayenende bir sorun çıkmadıysa emin ol yoktur.Çünkü doktorlar bu muayene sırasında salgılardan,akıntılardan,ultrasonda baktıklarında yumurtaların hareket hızlarından ve çokluğundan az çok fikir sahibi oluyorlar.Allah korusun yumurta sayında ya da hareket hızlarında bir aksilik görse büyük ihtimalle hormon testleri isterdi ama bir şey istememiş demekki çok normal.
Evliliğin de yeni sayılır bazılarımız gibi.Ben de aynı şekilde yaklaşık 1 yıllık evliyim.İlk 5 ay korundum sonrası yok ama ilk hamilelğim korunmayı bırakalı nerdeyse 6 ay olduktan sonra oldu.
Sorun olduğunu sanmıyorum.her kadının kendine özgü bir işleyişi var.
Eminim sende kısa zamanda güzel haber alıcaksın. Allah utandırmasın,emekelrini boşa çıkarmasın canım...

Çok teşekkür ederim canım :)
ben biraz pinpirkli bi insanım açıkcası 3 ay öncede doktora gitmemin sebebi işte çocuk henüz düşünmemiş olmama rağmen bi sıkıntım varmı düşündüğümde çok geç olmasın diye soru işaretlerimi gidermek ve rahatlamaktı endişelerimi yok etmekti bir nevi buyüzden doktora bebek düşünüyoruz dedik oda malum vajinadan kontrol etti içerisine ulturasyon aletini sokup ekrandan baktı yani normalde karından bakılanın alttan bakılanıydı sanırım heycandan utanmaktan bukadarınıı dikkat edebildim sanıyorum herşeyin yolunda olduğunu ve akıntımın oldugunu söyledi ama mantar falan başlangııcı olmasın diye fitil verdiğini söyledi ben o fitili kullandım zaten çok aşırı akıntı hissetmezdim bu onu kullandıktan snradada aynı bi değişiklik hissedemedim ama ondan sonra eşim korundu ben korunmadım ama dikkat ettik biraz daha zaman tanıdık birbimize derken artık karar verdik ve bugün 3günümüz daha çok yolun başındayım heycanlıyım neolucak nebiticek meraktayım strese girmiyorum açıkcası ama doktor muhabbetının yeterli olup olmaması kafama takılıyordu dediniz gibi ozaaman şimdilik folik asiti kullanayım ve hayırlsııyla strese girmeden bekleyeyim ohalde yani sıkıntı en azından olsa görürlürdü değilmi bu durum içimi rahatlatıryor desteğin için yorumların için çok teşekkür ederim canım sana inşallah zamanı gelince hayırlı haberlimi ulaştırırım sizlere

merhaba arkadaslar...

zaman ilerledikce gittikce heyecanlaniyorum. anneme söyledim bugün biraz süpheliyim diye. bi test yap dedi ama yapmamakta kararliyim. bugun gögüslerimdeki agri biraz hissedilir durumda. son bir iki gündür gecmisti aslinda. bu sabah uyandigimda baya dolgun bir haldeydiler. bir de bel agrisi... bakalim bekliyoruz hep beraber. benim BAT 15 haziran. benimle ayni dönemde olan arkadaslarim, sizler ne durumdasiniz?

kızlarr bn dün de bahsetmiştim erken gebelik testi yapmayı düşünüyom dye .6 günüm var sabah yaptım ama tek çizgi maalesef .Ne yalan söyliim üzüldüm .sizce erken gebelik testti de olsa erken mi davrandım:18:

bence hiç bir şeyi aklına takmadan başla bu sürece, eğer şimdiden öğrenirsen kafana o kadar çok şey takıyorsun ki hiç bir sorunun olmasa da sıkıntı stresten hamile kalamıyorsun. ben şahsen hiç bir şey bilmemeyi tercih ederdim...:)

Haklısın sanırım herşeyi kafaya takmak gerçekten kötü bende sağlık konusuunda çok hassasım ama insan böylesine bir duyguya adım atarken binbir merak sarıyor içini :) rahatım şimdilik stres yapmıyorum doktorun söyledikleri yeterlimi diye kafama takılıyordu tavsiye almak istedim zaman geçtikçe merakım neleri getirecek bilemiyorum ama ben böyleee sakın bi insan olmaadım hiç bi zaman malesef :)

Back
X