- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.361
ayy edbe,aynı ben...
bende öle valla. düşüne düşüne getiricez allah korusun ondan korkuyorum.
amannn batın da 11 haziranmış:) benim bugün ya da yarın adet olmam lazım, testte de çıkmıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy edbe,aynı ben...
bende öle valla. düşüne düşüne getiricez allah korusun ondan korkuyorum.
amannn batın da 11 haziranmış:) benim bugün ya da yarın adet olmam lazım, testte de çıkmıyorsen yaptın mı test???
canım ayıpsın yapmazmıyım :2:
artık utanır oldum eczacıdan test istemeye, o derece yani..
ya testte hiç bişey çıkmadı.. çıldırcam yaaa.
kan testi yaptıriym diorum onda da şimdi bişey çıkmazsa diye endişeliyim.
artık 2 gün sabretcem. yani sabredebilirsem...
senin bat ne zamandı canım?
ayy pardon canım ya bugün yarın demişsin adetine bende saf gibi soruyorum batın ne zamn diye.. pardon edbe..
Merhaba arkadaşlar
11 aylık evliyiz bizde bu ay düşünmeye başladık rabbim herkeze bu mükemmel duyguyu yaşatır inşallah.
1 yılımızı doldururken düşünmeye karar verdik ben çok istiyorum bu güzel duyguyu yaşamayı
Rabbim Hayırlsııyıla nasip eder inşallah dualarınızı bekliyorum.
Doktora gitmiştik 2 3 ay önce doktor alttan muayne etmişti ve gebeliğe engel teşkil edecek birşey bulunmadığını söylemişti akıntım olduğu için fitil vermişti.folik asit yazdı birde şuan onuda kullanmaya başladım.
Herhangi bir ilaç vs 1 yıl olmadan kullanmayınız demişti.
Kafama takılan birşey var arkadaşlar rahimden muayne ile net cevap alınırmı sıkıntı olunup olunmadına dair bi yıl öncede evlenmeden önce ultrasyonada girmiştim sıkıntı çıkmamıştı 3 ay öncede sorun olmadıgını söyledi doktor sizce yeterli olurmu başka doktora gitmelimiyim ?
Bu süreçte bana yol gösterebilcek tavsiyelerniizi bekliyorum sevgiler :)
tabiki hamilesin canım benim
tebrik ederim... allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
adetin geçmişti sanıyorum? kaç gün sonra yaptın idrar ve kan testini?
Merhaba arkadaşlar
11 aylık evliyiz bizde bu ay düşünmeye başladık rabbim herkeze bu mükemmel duyguyu yaşatır inşallah.
1 yılımızı doldururken düşünmeye karar verdik ben çok istiyorum bu güzel duyguyu yaşamayı
Rabbim Hayırlsııyıla nasip eder inşallah dualarınızı bekliyorum.
Doktora gitmiştik 2 3 ay önce doktor alttan muayne etmişti ve gebeliğe engel teşkil edecek birşey bulunmadığını söylemişti akıntım olduğu için fitil vermişti.folik asit yazdı birde şuan onuda kullanmaya başladım.
Herhangi bir ilaç vs 1 yıl olmadan kullanmayınız demişti.
Kafama takılan birşey var arkadaşlar rahimden muayne ile net cevap alınırmı sıkıntı olunup olunmadına dair bi yıl öncede evlenmeden önce ultrasyonada girmiştim sıkıntı çıkmamıştı 3 ay öncede sorun olmadıgını söyledi doktor sizce yeterli olurmu başka doktora gitmelimiyim ?
Bu süreçte bana yol gösterebilcek tavsiyelerniizi bekliyorum sevgiler :)
bence hiç bir şeyi aklına takmadan başla bu sürece, eğer şimdiden öğrenirsen kafana o kadar çok şey takıyorsun ki hiç bir sorunun olmasa da sıkıntı stresten hamile kalamıyorsun. Ben şahsen hiç bir şey bilmemeyi tercih ederdim...:)
ne demek canım ya bu aralar ikizmiz de okuduğumuzu da anlamayız herkes bizi mazur görsün:)) adet sancısı geliyor, bacağıma vuruyor, bir de sürekli bi akıntı ouyor şeffaf koşuyorum adet mi oldum diye ne eşim ne de doktorum izin vermiyor kan testine ancak pazartesi yapabilirmişim:S o zamana kadar adet olmazsam tabi...
cehalet, mutluluktur dimi edbe
bende de durum aynı. sürekli ahaaa gelddiii diye bağırıyorum evin içinde.
inşallah gelmez bu kırmızılar uzun bi süre..
güzel haberler veririz inşallah..
Bat 6 hazırlandı 4 gun oluyor bugün yaptım ikisini de cok belirgin ve 30 saniyede hemen çift çizgi oldu emin olmak icin kan testi yaptırdım 1304 çıktı 4-5 haftalık oluyormuş
Canım topiğimize hoşgeldin önce.Allah sana da hayırlısıyla tatlı bir evlat nasip etsin,sağlıkla sıhhatle kucağına alasın...
Akıntı için (iltihaplı akıntı) fitil bende kullandım ve fitilden sonra hamilelik şansı çok yüksek olduğu söylenir.Çünkü rahim ve rahim kanalları tamamen temzilendiği için hamilelikk için bütün sorunlar kalkar. Ben Mart ayında Fitil kullandım.Mayısta da hamile kaldım.Hatta Dr.um uyardı bebek düşünmüyorsan fitilden sonra korunmaya daha dikkat et diye.
Folikasite başlamakla da çok iyi etmişsin.hemen hepimizi bebek düşünmeye başlar başlamaz folikasite yüklenmiştik.Ben Ocaktan beri kullanıyordum,yeni başlayanlarımız da var ama Folikasitte hamilelik şansını yükselten bir kimyasal diye biliyorum.
Vajinal muayenende bir sorun çıkmadıysa emin ol yoktur.Çünkü doktorlar bu muayene sırasında salgılardan,akıntılardan,ultrasonda baktıklarında yumurtaların hareket hızlarından ve çokluğundan az çok fikir sahibi oluyorlar.Allah korusun yumurta sayında ya da hareket hızlarında bir aksilik görse büyük ihtimalle hormon testleri isterdi ama bir şey istememiş demekki çok normal.
Evliliğin de yeni sayılır bazılarımız gibi.Ben de aynı şekilde yaklaşık 1 yıllık evliyim.İlk 5 ay korundum sonrası yok ama ilk hamilelğim korunmayı bırakalı nerdeyse 6 ay olduktan sonra oldu.
Sorun olduğunu sanmıyorum.her kadının kendine özgü bir işleyişi var.
Eminim sende kısa zamanda güzel haber alıcaksın. Allah utandırmasın,emekelrini boşa çıkarmasın canım...
bence hiç bir şeyi aklına takmadan başla bu sürece, eğer şimdiden öğrenirsen kafana o kadar çok şey takıyorsun ki hiç bir sorunun olmasa da sıkıntı stresten hamile kalamıyorsun. ben şahsen hiç bir şey bilmemeyi tercih ederdim...:)