HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

gunaydınnn mıllett 2 hamısımız var hayırlı ugurlu olsun yenı hamıslerı kutluyorum tbrkk ederım. ya ben belırtısı olanları okuyunca ıyıce umıtsızlesıyorum arkadas bende daha tık yok belırtılerın b sı bıle yok bende az kaldı ama yokk 3 gun kaldı sanırım temmuz yolcusuyum :37::1:

gunaydınnn mıllett 2 hamısımız var hayırlı ugurlu olsun yenı hamıslerı kutluyorum tbrkk ederım. ya ben belırtısı olanları okuyunca ıyıce umıtsızlesıyorum arkadas bende daha tık yok belırtılerın b sı bıle yok bende az kaldı ama yokk 3 gun kaldı sanırım temmuz yolcusuyum :37::1:

nasip cnm ya. herkezin belirtisi farklı oluyor. geçen haftaya göre olsaydı bende hamiştim. bak ne gelen var ne giden:1:

tatlım belirtiye takılma inşallah sen de hamiş çıkarsın bu ay.

Kızlarrr hepinizee günaydnnlarrrr.Musmustluuu bereketli bir gün olurr inşallahh.Hamiş olan arkadaşlarımızı tebrik ederim diğerlerine de tezzz zamandaaaa birer bebecikk dilerimmm.Bu kadar sağlam bu kadar uğurlu bi topiktee bu çok zor değill zatenn.Hepinizi öpüyorummmm..

benimde bat 14 haziran kokulara karşı hassasiyetimden başka belirtim yok inş.olmayız ya Allah ım yardımcımız olsun

GÜNAYDIN KIZLARRRR.....
moralim çok bozuk dün akşamdan beri. dün baya bir yol yürüdük arkadaşlarda gezdik akşam eve geldiğimde çamaşırımda lekelenme vardı adet oluıyorum sandım sabaha kadar 100 sefer gittim tuvalete ama ne gelen var ne bişi acayipde bir bel ağrım war normal de bende bel fıtığı var onun ağrısı gibi ama bilemiyorum hamileyken bel ağrısı oluyormuş yaaa o hamileliğin hangi evresinde oluyor. Ayrıca bende çok fazla baş dönmesi de var

gunaydin kizlar uyanali yarim saat oldu gebelik testini yaptim veeeeeeee gozlerime inanamadim pregnant 1-2 yazyordu testi gece yarisi yaptim sevincten bi agladim bi ciglik attim gozume zorla uyku girdi esimde cok mutlu ben hala inanamiyorum bat ima 4 gun falan var 2 gun sonra hasteneye gidicem allah isteyen herkese versin cok buyuk bi mutluluk yasamak isteyen herkeses tattirsin bu duyguyu

gunaydin kizlar uyanali yarim saat oldu gebelik testini yaptim veeeeeeee gozlerime inanamadim pregnant 1-2 yazyordu testi gece yarisi yaptim sevincten bi agladim bi ciglik attim gozume zorla uyku girdi esimde cok mutlu ben hala inanamiyorum bat ima 4 gun falan var 2 gun sonra hasteneye gidicem allah isteyen herkese versin cok buyuk bi mutluluk yasamak isteyen herkeses tattirsin bu duyguyu

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun:nazar::nazar:

yanı hamılemısınnn tbrkklr canım darısı bızım basımıza pek umıt kalmadı son 3 gun :5:

öle deme kuzum umut her zaman vardır ben umutluyum senden bak en son çikoltadan umutluydum sonuç pozitif sende öle olacaksın inşallah:16::16:

ınsallah efsunum yaa 3 gun kaldı bakıyorum herkeste bırazda olsa belırtı var bende hıc yok ama gecen ay olmus olsaydı umutlanırdım cunku baya belırtı vardı kor olası 14 mayıs geldı hastalandım ama bu ay da tam tersı umutlanacak bı belırtı yok sankı adetıme daha bı ay varmıs gıbı hıc adet belırtısı de yok normalde 1 hafta oncesınde cenemde sıvılce cıkardı o bıle yok sevınsem sevınmesem mı anlayamadım dagrusu herhangı bı duygusallıgımda yok :44::44::44:

kızlar benim de adetim bir gün geçti idrar testinde de birşey çıkmıyor. dün bel ve bacak ağrısından zor uyudum. bu sabah kan verdim test için 12 gibi öğreneceğim sonucu benim için hayırlısına dua edin lütfen:46:

cnm tebrik ederim inşallah Allah ım bizlerede yaşatır hayırlı bir zamanda benimde 3 gunum var ama korkuyorum test yapmaya inş.herşey yolundadır sabah sabah bu haber çok iyi geldi :))

kızlar benim de adetim bir gün geçti idrar testinde de birşey çıkmıyor. dün bel ve bacak ağrısından zor uyudum. bu sabah kan verdim test için 12 gibi öğreneceğim sonucu benim için hayırlısına dua edin lütfen:46:

hadi inşallah pzt güzel haberle açılış yaparız.dualarımız seninle.

ınsallah efsunum yaa 3 gun kaldı bakıyorum herkeste bırazda olsa belırtı var bende hıc yok ama gecen ay olmus olsaydı umutlanırdım cunku baya belırtı vardı kor olası 14 mayıs geldı hastalandım ama bu ay da tam tersı umutlanacak bı belırtı yok sankı adetıme daha bı ay varmıs gıbı hıc adet belırtısı de yok normalde 1 hafta oncesınde cenemde sıvılce cıkardı o bıle yok sevınsem sevınmesem mı anlayamadım dagrusu herhangı bı duygusallıgımda yok :44::44::44:

takılma sen yine de.hayırlısı kuzum tez zamanda alırız inşallah güzel haberini

Back
X