- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.461
offf ya yine sıfır çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf ya yine sıfır çıktı![]()
gozun aydin canim allahim hayirlisiyla sagicakla bizde gostersingunaydin kizlar uyanali yarim saat oldu gebelik testini yaptim veeeeeeee gozlerime inanamadim pregnant 1-2 yazyordu testi gece yarisi yaptim sevincten bi agladim bi ciglik attim gozume zorla uyku girdi esimde cok mutlu ben hala inanamiyorum bat ima 4 gun falan var 2 gun sonra hasteneye gidicem allah isteyen herkese versin cok buyuk bi mutluluk yasamak isteyen herkeses tattirsin bu duyguyu
evet ucgun ben eminimki adetim gelmeyecek cunku hic vaktinde gelmez hep duzensiz benim kasiklarim agriyor ama umutlanmak istemiyorum normaldede agrir. ama allah tan umut gelmez kimisi hic belirti vermiyor.ınsallah efsunum yaa 3 gun kaldı bakıyorum herkeste bırazda olsa belırtı var bende hıc yok ama gecen ay olmus olsaydı umutlanırdım cunku baya belırtı vardı kor olası 14 mayıs geldı hastalandım ama bu ay da tam tersı umutlanacak bı belırtı yok sankı adetıme daha bı ay varmıs gıbı hıc adet belırtısı de yok normalde 1 hafta oncesınde cenemde sıvılce cıkardı o bıle yok sevınsem sevınmesem mı anlayamadım dagrusu herhangı bı duygusallıgımda yok :44::44::44:
kızlar benim de adetim bir gün geçti idrar testinde de birşey çıkmıyor. dün bel ve bacak ağrısından zor uyudum. bu sabah kan verdim test için 12 gibi öğreneceğim sonucu benim için hayırlısına dua edin lütfen![]()
edbe sıkma canını desem sıkma demek kolay dersın belkı ıcınden ınsan ıster ıstemez uzulur o kadar beklerken negatıf sonucunu almak zor ama onundekı maclara bak elbet bı gun yuzun guler bu ay olmadı temmuz da olur benımde olmassa daha cok hırs yapar temmuzda daha cok calısırım yanı kacarı gocerı yok elbet bırgun bızde annelıgı tadacagızz![]()
hamile arkadaşları tebrik edrim......
hamiş olupta göğüslerde damarları cıkan arkadaşlar varmı?
varsa bu belirti devamlımı var yoksa olup kayboluyormu:?
benim gögüslerim sancı yapıyo sankı elektrık carpıyo gıbı bıde ucları karardı bıraz
bugun baya sessız topıgımız kımse yok mu?![]()
sen çalışıyormusun cnm
selamllaarr
yazdım ama gelmedi sanırım.. (gelmemesi daha da hırslandırdı beni) bu siten biiirr sürü gebesi Nazar çıktı.. inşAllah bana da uğur getirir.. Eliiiifff beni temmuz topiğine alır mısın? Lutfen! 3 Temmuz
evet calısıyorum yogunluk olmadımı bakıyorum ne var ne yok yenı guzel haberler var mı 3 gun sonra ınsallah bızde mutlu haberı paylasırız sende herhangı bı belırtı varmı ebebrulı? bende hıc bısey yok
aynen bende öyle arada açıp bakıyorum ay evet ya 3 gun kaldı inş.olmayız bende aslında pek belirti yok gibi şu son gunlerde burnum çok koku alır oldu :))onun dışında yok ağrım bile yok dcl_xcl sende var mı?
bende de hıc bırsey yok valla bazen umutsuzluga kapılıyorum belırtı yok dıye hos gecen ay bende baya bı belırtı oldu ama 1 gun bıle gecmedı hastalandım sımdı de tam tersı hıc agrım sızım yok akıntı yok bas donmesı yok kasıklarda agrı yok goguslerde sısme sızlama yok bulantı yok bel agrısı yok alınganlık duygusallık yok yok ta yok :26: