- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.481
bendede yok hiç ağrı falan böyle hamile kalan varmı ki acaba
bılmıyorum canım yaa herkes akıntıdan bahsedıyor valla gıdıyorum wc ye hıııc akıntı makıntı yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede yok hiç ağrı falan böyle hamile kalan varmı ki acaba
bılmıyorum canım yaa herkes akıntıdan bahsedıyor valla gıdıyorum wc ye hıııc akıntı makıntı yok![]()
folik asiti doktorunuzmu önerdi sizmi başladınız bunun için test yapıldımı ben hiç kullanmadım doktorda bunun için bişi demedi ben kendim alsam başlasam sorun olurmu ??
aynen varya bendede yok hiçbirşey :S geçen ay 14 ündemi olmuştun
evet benım tam tamına 32 gun telefon da takvıme hatırlatmaya yazıyorum 32 gun sayıyorum bugun olacam dıyorum hıc gunu de gecmıyor bı yonden sevınmem lazım duzensızlık yok![]()
evet cnm maşallah benimde hep duzenli ben 19 unda olmuştum ama 14 ünde olmam lazım 26-27 gun suruyor 1,5 yıldır korunmamıza rağmen olmuyor çatlama problemi var bende bu ay incir havuç kürü yaptım şifası Allah tan artık inş.olur
bende yaptım ıncır havuc kurunu sonra bal tarcın corek otu yanı elımızden ne gelıyorsa yapıyoruz ınsallh sebep olurda bızde guzel haberler verırız
![]()
ya bildiğim kadarı ile mutlaka kullanmalısın bence al sorun olmaz yada ara drunu sor bakalım
inşallah cnm diyorum testmi yapsam beklesemmi gunumu bazı ark.erken öğrenmişler
bence bekle az kalmıs zaten
bekleyeyim o zaman beklemekte çok zor hayırlısı artık
3 gun kaldı sadece ben ayın 14 unu atlatsam kan tahlılı verecem
rüyamda koca bir tas yonca ayıklıyordum pembe pembe cicekleride vardı :))) baktım tabirine bolca rızk demekmıs ve cok fayları varmıs bu yoncanın süt arttırıyormus :)))))
bekleyin bencede ben ertsi gün yaptım silik cıktı :) kandada 17,68 cıktı bu seferde arada kalıyorsun ya tutunmazsa diye
:)))) cok komik olacak ama benim daha doktorum yok 1 sene önce kısırlık arastırması için gittim doktora 1 sayfa tahlil verdi bunlar bitince görüşelim dedi benimkilerden bi hormon tahlili kalmıstı bu ay onu yaptıracaktım ve eşimde tahlil verecekti ki :))) hamile kaldım o doktorda tayin olmus nerde belli değil işte 20 sinde gidecem doktora begenirsem ona devam edecem napsam acaba :)
kızlar saglık ocagına gitsemmi acab soylesem bole bole dıye folik asit için gideyimmi