• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bende sabah gittim verdim kan yarın alacam inş artmıstır :)

maş. maş. bat kardeşiydik seninle dimi:1: ben daha halen beklemedeyim.

artmıştır tabi. inş. bebeğinin kalp atışlarını duyduğun günüde duyacağız... hamilelik belirtilerin nelerdi senin. merak ettimde... (maksat muhabbet olsn)

Kızlarrrrrrrrrrrr allahaaa şükürlerrr olsunn kesemide içindeki bebeğimi de gördükkk.Annemmmmm kalbii bilee atıyorduuuu rabbimee sonsuzzz şükürlerrr olsunnnn.Sadece hafif bi düşük tehliken var dedi progestan verdi sabah akşam içicem 2 hafta sonra tekrar muayene varr ama rabbimm bana buraya kadar da yaşattıı yaa sonsuzz şükürlerr olsunnn allahım miniğimi korusunn.Tüm isteyen arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda dualırmızı duyar inşallahh size de bu mucizeyi yaşatırr.

canim tebrik ederim ayni duygulari bende yasadim ama kalp atislari icin daha zamanim var
hayirdir lekelenme filanmi yasadin progestan verdi bende kullanmaya devam ediyorum hayirlisi Allahtan :nazar::nazar:v:nazar:

geçen hafta yaptım. daha üzerinden çok gün geçmemişti. negatif çıktı... o nedenle bekliyorum cuma gününü...

bekle cnm benım 1 gün gecmişti silik cıktı kandada düşük cıktı 17 kusur bugun tekrar yaptırdım yarın alacam sonucunu :)

merhaba arkadaşlar ben busabah kırmızı kartı gördüm.çatlatma iğnesi olmuştum.kontrole gelecğim gün hastalandım yaa varmı böyle birşey :( şimdi doktorumu beklemekteyim hastanede bu sefer nasıl bir yol izlicez acaba.zoruma gitti yaa okadar ilaç kullandım olmadı :(

merhaba arkadaşlar ben busabah kırmızı kartı gördüm.çatlatma iğnesi olmuştum.kontrole gelecğim gün hastalandım yaa varmı böyle birşey :( şimdi doktorumu beklemekteyim hastanede bu sefer nasıl bir yol izlicez acaba.zoruma gitti yaa okadar ilaç kullandım olmadı :(

nasip hayatım kısmet bi dahki aya inş cnm :(

merhaba kızlar,
bebişim benimle ultrasonda keseyi gördük inşallah 2 hafta sonra pıt pıt larını da duyarım :) cok heyecanlı anlatılmaz duygular yasadım kalbimi agzımda hissediyordum doktor görüp kese burda diyene kadar :)
Allahtan herzaman en hayırlısını diledim herzamanda öyle olacak. İnşallah hersey yolunda gider ( öncelikle 2 haftam güzel gecsin ) dikkatli olmak gerekiyormus
kısmet herşey :nazar::nazar::nazar::6:

hayırlı olsun tatlım yaa çok sevindim senin adına bende bugün iğnem tutmuşmu diye hastaneye geldim kan testim negatif çıktı.bu döngüde inş.... inanıyorumki çok güzel bir duygu içindesindir canım.allahım kucagına aldığın zamanıda gösterir inşallah çok sevindim. tedavi görüyormuydun peki

hayırlısıı canım inşallah temmuz ayında verirsin güzel haberi sende

canim tebrik ederim ayni duygulari bende yasadim ama kalp atislari icin daha zamanim var
hayirdir lekelenme filanmi yasadin progestan verdi bende kullanmaya devam ediyorum hayirlisi Allahtan :nazar::nazar:v:nazar:

Teşekkür ederim canım çok sağoll.Evet dün açık kahverengi bi akıntım oldu dr.a söledim o yüzden verdi iç bakalım dedi hafif bi düşük tehliken var dedi 2 hafta sonra kontrole gideceğim o zamana kadar inşallah daha da sıkı tutunur bebeğim bana.Keseyi sağlıklı bi şekilde gördük mü içinde de sağlıklı bi bebiş olur inşallahh seninde benimde tüm bekleyenlerin

valla ümitlendirsemmi bilemedim :))) ben adetten 1 hafta once bole idim makınem var hergün seker ölçtümm sınırda cıktım ama bak sonucaa :)

ne dıyorsun gogomel bal bal bal damlıyo sankı ağzındannn ümitlendim valla okuduktan sonra ama kendımı tokatlayıp kendime glemem lazım üzülmemek içinnn belki şekerim tavan yapmıştır ondan yıyorumdur az kaldı bakalım ne olurrrr....

Back
X