• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ayy yaa allahım sen bekleyenlerin yüzünü kara cıkartma gebe olanlara kolaylık ver nazarlardan koru allahım benım gibi aradakilerinde yüzünü kara cıkartma allahım ( daha kimseye müjde vermedim kayınvalidemlere halamlara felan bı annem babm biliyo o kadar eşimde sabırsızlanıyooo söylemek i,çin söylesemmi sizce :)

canım valla, benim adet günü 214 çıktı betahcg, valla ben sağır sultana bile duyurdum:)

bence söyle, çok güzel bi haber sonuçta, onlar da dualarını eksik etmez hem..

evet 14 arasıra adet sancısı gelıyo belım agrıyor 2 gun kaldı ak mı kara mı gorecez artık :9:

canım benimde adet günümün 2-3 gün öncesine kadar adet sancılarım vardı, 1 gün kala evde idrardan yaptım silik çıktı.
adet günü yaptırdım kanı 214 çıktı.

bi kan testi yaptırsana?

Som kızlar ben geldiiim yarın hasteneye gidicektik dayanamadım bugün gittim test için yarın gidicem bugün gittim doktor bana folik asit verdi saglık Ocağına gittim test yaptı ikinci çizgi silik çıktı haftaya tam çıkar dedi

arkadaşlar adetime 4 gün var akıntımda hafif kırmızılık vardı...30 güne bir adet oluyorum neredeyse yumurtlama günümden bu yana göğüslerimde hassasiyet var..daha önceden bu kadar ağrım olmazdı...şimdi de hafif hafif adet sancım var...bi yorum yapın lütfen...sizce ümitlenmeli mym hala...

arkadaşlar adetime 4 gün var akıntımda hafif kırmızılık vardı...30 güne bir adet oluyorum neredeyse yumurtlama günümden bu yana göğüslerimde hassasiyet var..daha önceden bu kadar ağrım olmazdı...şimdi de hafif hafif adet sancım var...bi yorum yapın lütfen...sizce ümitlenmeli mym hala...

test yapsana 4 gün kala ben yaptım çıkmadı idrarda.kan yaptırdım bugün.
yarın çıkacak.

bebek yerleşiyordur yerleşme kanamasıdır o.

Tatlım hoşgeldin, hemen ekliyoruz senide Totem Listemize :9: İnşallah bu ay 10 Haziran da hiç kırmılık görmezsin önündeki 9 ay boyunca :9:
Sevgiler...

mood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran

benide ekleyin ya bat 15 haziran

kızçelerim benimmm,canlarım benim hamişler var yeni yeni :52::52::52::52::52: çok sevindirik oldum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52:işlerim çok yoğun bu aralar bir türlü giremiyorum ama kalbim,aklım hep sizinle sizleri çok seviyorum....:1::1::21::21: BENİ UNUTMAYIN DOĞURGANLARIM:26::5::51: İYİ GECELER bir sürü maç var televizyonda beni bekler,,,:46::27:

slmmm cnm benim eşim Edirneli ve Tekirdağ da yaşıyoruz çok güzel bir yere gidiyorsun emin olabilirsin ;)[/QUOT

ben de tekirdağlıyım,annem de edirneli ve bayılıyorum bizim oralara.Herksin memleketi güzeldir canım ama çok güzel bir yere gidiyorsun arkadaşıma katılıyorumm...:10::34:

canım valla, benim adet günü 214 çıktı betahcg, valla ben sağır sultana bile duyurdum:)

bence söyle, çok güzel bi haber sonuçta, onlar da dualarını eksik etmez hem..

ayyyyy ne güzel haberler kızlar böyle göbüşleriniz doluyor maşallah kıyamam size canlarım benimm.Tebrik ederim kuzularım:46::46::46:Allah'ım sağlıklı,huzurlu,mutlu bir hamilelik geçirmeyi nasip etsinnnnn (amim):52::54::16:

Kızlarrrrrrrrrrrr allahaaa şükürlerrr olsunn kesemide içindeki bebeğimi de gördükkk.Annemmmmm kalbii bilee atıyorduuuu rabbimee sonsuzzz şükürlerrr olsunnnn.Sadece hafif bi düşük tehliken var dedi progestan verdi sabah akşam içicem 2 hafta sonra tekrar muayene varr ama rabbimm bana buraya kadar da yaşattıı yaa sonsuzz şükürlerr olsunnn allahım miniğimi korusunn.Tüm isteyen arkadaşlarım rabbim en kısa zamanda dualırmızı duyar inşallahh size de bu mucizeyi yaşatırr.

Ne kadar güzel kalp atışları mercimek kadar bebişlerin kalbi bu bile beni heyecalandırıyor:52: hatta çıldırtıyor..Canım benim çok iyi dinlen hemen hemen hiç iş yapma,arkadaşıma da hafif bir düşük tehlikesi demişti inan ki evde yemek bile yapmadı :34::40: ve şu an bebeğini kucağına almasına 2 ay var :emir_bebek::emir_bebek:sen de dinlen kuzum,çok yorma kendini yerim sizin mercimeklerinizi :49:

slm kızlar benım de bat 16 ama daha fazla bekleyemıcem artık yarın kan testı yaptırmaya gıtcem saglık oacagına ... belırtıler yuzde 80 hamıle oldugumu gosterıyor ama beklemekten sıkıldım ... adet donemım de hıc sancım olmaz ve goguslerım sısmezdı yanı normal hayatım nasılsa adet donemımde aynıydı ama 3 haftadır hem goguslerım sıstı ılk haftalarda kasık ta batmalar vardı bu hafta gectı gogus agrılarımda gectı sımdıde adet sancısı gıbı sancım var ... offff ne zormus ...

Back
X