• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Teşekkür ederim canım çok sağoll.Evet dün açık kahverengi bi akıntım oldu dr.a söledim o yüzden verdi iç bakalım dedi hafif bi düşük tehliken var dedi 2 hafta sonra kontrole gideceğim o zamana kadar inşallah daha da sıkı tutunur bebeğim bana.Keseyi sağlıklı bi şekilde gördük mü içinde de sağlıklı bi bebiş olur inşallahh seninde benimde tüm bekleyenlerin

gunaydin herkese,
insallah hersey gonlumuze gore olur saglikli birsekilde buyuturuz, bazen icim bir tuhaf oluyor sanada oluyormu korku kaplar gibi
sende ne tur belirtiler var mide bulantisi yasamiyorum acaba bu normalmi
dun durup dururken agladim ne bilim kendimi bazen cok tuhaf hissediyorum endise hissi gibi,
Allaahim hakkimizda hayirlisini nasip et :):nazar:

gunaydin herkese,
insallah hersey gonlumuze gore olur saglikli birsekilde buyuturuz, bazen icim bir tuhaf oluyor sanada oluyormu korku kaplar gibi
dun durup dururken agladim ne bilim kendimi bazen cok tuhaf hissediyorum endise hissi gibi,

Günaydın canım.Aynen endişe bende de var canım ya aklım çıkıyor bebeğime bişey olacak diye.Benim mide bulantım baş dönmem göğüs ağrım falan yok.Normal hayayımdaki gibiyim çok şükür ama progestan verdiği için dr. bana bulantı yapabilir diye ek bi vitamin daha vardi onu da içiyorum inşallah yapmaz.Zaten 12. haftada kesilirmiş bulantı.Biraz iştahsızım ben ama onuda sıcaklara bağlıyorum yada psikolojik olarak belkide çok yiyemiyorum ki çıkarmayayım sonra bilemem ama endişe ve korku bende de var.Şu ultrasonlardan eve alsak da her saniye bebeklerimizi izleyebilsekk ne güzel olur değil mi :)))

Günaydın canım.Aynen endişe bende de var canım ya aklım çıkıyor bebeğime bişey olacak diye.Benim mide bulantım baş dönmem göğüs ağrım falan yok.Normal hayayımdaki gibiyim çok şükür ama progestan verdiği için dr. bana bulantı yapabilir diye ek bi vitamin daha vardi onu da içiyorum inşallah yapmaz.Zaten 12. haftada kesilirmiş bulantı.Biraz iştahsızım ben ama onuda sıcaklara bağlıyorum yada psikolojik olarak belkide çok yiyemiyorum ki çıkarmayayım sonra bilemem ama endişe ve korku bende de var.Şu ultrasonlardan eve alsak da her saniye bebeklerimizi izleyebilsekk ne güzel olur değil mi :)))

keske alabilseydik dedigin gibi 24 saat bakardik heralde :) bende sadece gogus uclarima dokundugumda igne batar gibi aci var progestan kullanirken biraz rahatliyorum nedense iyi gelir dusuncesi olabilir dun cok ufak bir kahvelikde oldu dahada korktum ama nolursa olsun korksakta yapacak hicbisey yok allah ne derse o.
10 gun nasil dayancam bilemiyorum bebegim hersey yolundadir insallah...

bende temmuza kaldım bat 12 temmuz çok uzgunum bu ay çok umutluydum Allah ıma butun gece ağlayarak yalvardım hayırlı bir zamanda hayırlı evlat versin diye :(

bende temmuza kaldım bat 12 temmuz çok uzgunum bu ay çok umutluydum Allah ıma butun gece ağlayarak yalvardım hayırlı bir zamanda hayırlı evlat versin diye :(

canım aminnnnn üzlme ne olur hayırlı zamanını bekliyordur

gunaydin herkese,

kızlar Allah dua edip içinizi ferah tutmak en iyisi ne kadar endişesiz ve ne kadar rahat bir hamilelik geçirirseniz bebeğiniz için o kadar iyi.ama tabi hormonlarınız da çok değişken artık onların da etkisi çok büyük.

canım aminnnnn üzlme ne olur hayırlı zamanını bekliyordur

kızlar Allah dua edip içinizi ferah tutmak en iyisi ne kadar endişesiz ve ne kadar rahat bir hamilelik geçirirseniz bebeğiniz için o kadar iyi.ama tabi hormonlarınız da çok değişken artık onların da etkisi çok büyük.

her animi dua ederek geciriyorum anca oyle rahatliyorum derlerdi inanmazdim hormonlar degisince etkilenirmis insan baya bi etkilendim hemde

günaydınlar herkeze
canım benim üzülme bende aylardır bu üzüntüyü yaşıyorum umarım son olur artık..
benimde batım:17 haziran ..dualarınızı bekliyorum

günaydın arkadaşlar. çok uzun kalamamaya başladım. hem işler çok hemde rahatsızlanmaya başladım. astım atakları geçirip ilaç kullanmak zorunda kalıyorum (şurup), kırmızılarda gelmedi. cumaya kadar bekliyeceğim. eğer bebek varsa korkuyorumda. ne olacak bu halim bilmem....

neyse beni bi yana bırakayımda, yeni yeni hamişler varmış. Allah bebişlerinizi size tutundursun. ve sağlıklıca kucağınıza almanızı nasip etsin...

günaydın arkadaşlar. çok uzun kalamamaya başladım. hem işler çok hemde rahatsızlanmaya başladım. astım atakları geçirip ilaç kullanmak zorunda kalıyorum (şurup), kırmızılarda gelmedi. cumaya kadar bekliyeceğim. eğer bebek varsa korkuyorumda. ne olacak bu halim bilmem....

neyse beni bi yana bırakayımda, yeni yeni hamişler varmış. Allah bebişlerinizi size tutundursun. ve sağlıklıca kucağınıza almanızı nasip etsin...

geçmiş olsun canım aslında ilaç kullanıyorsan bi kan testine bakabilsen hani varsa drla konuşursun yoksada için rahat ilaç kullanırsın

geçmiş olsun canım aslında ilaç kullanıyorsan bi kan testine bakabilsen hani varsa drla konuşursun yoksada için rahat ilaç kullanırsın

teşekkürler cnm. kırmızılar gelecekmiş gibi hissediyorum. kan testi yaptırmıyacağım. bebeği bu ay isteyemiyorum. şurup olmasa fısfıslar(inhaler) olsa fark etmezde. kesmedi. dün şurupta kesmedi acillik oldum. şurup içmesem dayanamıyorum. doktor olsa da aynı şeyi verecekti.

neyse misal o ilaç C katagorisinde, hadi bu ay olmadı. bebek olunca C katagorisi ilaç neyi ifade ediyor. bazen mecbur kalacağım...

Back
X