• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

A kategorisi gebelik sırasında hiçbir zararı olmayan ilaçlardır (dozajı ayarlanmış vitaminler gibi). B kategori ilaçlar gebelik sırasında kullanımı büyük riskler içermeyen ilaçlardır ve doktor kontrolünde alınmaları gerekir (enfeksiyon için penisilin kullanımı gibi). C tipi ilaçlar zararları kesinleşmemiş ilaçlardır ve hayvanlar üzerinde ki deneylerde zarar olasılığı gözlemleşmiş ilaçlardır. D kategorisinde ki ilaçlar bebek için risk oluşturur ancak ve ancak annenin sağlığı için alınması gereken durumlarda alınması gerekir (epilepsi ilaçları gibi). Ve son olarak X kategorisindeki ilaçlar gebelik sırasında kesinlikle alınmaması gereken ilaçlardır.

alıntıdır.

Allah şifa versin canım gönlüne göre olsun

efsunum yarın adet gunu o gunu atlatırsam bılın kı vardır bıseyler ama maalesef hep sabahı hastalanırım :9: ınsallah bende guzel haberler vereyım ahhh ahhh ne guzel olur yaa :25:

A kategorisi gebelik sırasında hiçbir zararı olmayan ilaçlardır (dozajı ayarlanmış vitaminler gibi). B kategori ilaçlar gebelik sırasında kullanımı büyük riskler içermeyen ilaçlardır ve doktor kontrolünde alınmaları gerekir (enfeksiyon için penisilin kullanımı gibi). C tipi ilaçlar zararları kesinleşmemiş ilaçlardır ve hayvanlar üzerinde ki deneylerde zarar olasılığı gözlemleşmiş ilaçlardır. D kategorisinde ki ilaçlar bebek için risk oluşturur ancak ve ancak annenin sağlığı için alınması gereken durumlarda alınması gerekir (epilepsi ilaçları gibi). Ve son olarak X kategorisindeki ilaçlar gebelik sırasında kesinlikle alınmaması gereken ilaçlardır.

alıntıdır.

Allah şifa versin canım gönlüne göre olsun

hımm d ve x'i hiç duymamıştım. teşekkürler. c katagorisi gene iyiymiş. diğer ay daha da dikkat edeceğim inş. bu aydan umudum yok...

efsunum yarın adet gunu o gunu atlatırsam bılın kı vardır bıseyler ama maalesef hep sabahı hastalanırım :9: ınsallah bende guzel haberler vereyım ahhh ahhh ne guzel olur yaa :25:

merakla bekliyorum canım haberini ,hayırlsı tabi iyi düşünelim iyi olsun ama hayırlısını isteyelim yoksada önümüzdeki maçlara bakalım :52:

Günaydın arkadaşlar...

Nasılsınız bakalım....Pek giremiyorum bu aralar hastanelerdeyim bebiş için...Hayırlısı bakalım neler olacak..

günaydın kızlaarrr yeni hamişler varmış galibaa :)) tebrik ediyorum Allah sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... :):nazar::nazar::nazar:

ben de gecen cuma keseyi gördüm bu cuma da inşallah bebişimi görebilirim :))):nazar::nazar::nazar: dua edin benim için olur muu:26:

eee çalışmalar nasıl gidiyo kızlar:31::31:

gunaydınnn ne guzel bıze de kısmet olur ınsallah o guzel gunler Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:8:

gunaydınnn fundaa beklemedeyız kuzu kuzu batımızı beklıyoruz senın bebıs nasılll :emir_bebek::emir_bebek:

Ahhhh cnm benim bende bebiş yokkk:5:Bu ayda kırmızı kartı yiyince tedaviye başlamaya karar verdim..Hormon testlerim yapıldı şükür temiz çıktı sorun yok...Rahim filmi içinde bugun gün alıcam hastaneden.Umarım koşturmalara değerde fazla bekletmez yaramaz tosbağammmm:emir_bebek:

günaydın kızlaarrr yeni hamişler varmış galibaa :)) tebrik ediyorum Allah sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... :):nazar::nazar::nazar:

ben de gecen cuma keseyi gördüm bu cuma da inşallah bebişimi görebilirim :))):nazar::nazar::nazar: dua edin benim için olur muu:26:

maşşallah:nazar:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Ahhhh cnm benim bende bebiş yokkk:5:Bu ayda kırmızı kartı yiyince tedaviye başlamaya karar verdim..Hormon testlerim yapıldı şükür temiz çıktı sorun yok...Rahim filmi içinde bugun gün alıcam hastaneden.Umarım koşturmalara değerde fazla bekletmez yaramaz tosbağammmm:emir_bebek:

:9::9::9: Allahmı soylettı ne ben senı hamıle bılıyorum :52::52:

Tatlım inşallah bebişini, hareketlerini, cinsiyetini de görüceksin sonra pıtpıt tekmeler atıcak daha annesi :1: Bi bakmışsın kucağına vermişler ufaklığı :nazar: Dualarımız hep sizinle.. Bol bol dinlen hiiiiiiiç yorma kendini tadını çıkar :1:

merhabalar. ovulasyon testi sayfasına da yazdım. yanlış hatırlamıyorsam bu topikte o testten alıpta hamile kalanlar da vardı. hangi marka testi aldınız. ve tükürükten test yapanlarda varmı. duyumlarınız varmı bu konuda. (nasılsa gelecek kırmızım:1:)

Back
X