- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.661
canım benim yaaa ne kadar zor bişeymiş en yakın zamanda Allahım bizlerede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
aminn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim yaaa ne kadar zor bişeymiş en yakın zamanda Allahım bizlerede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
bu aralar cok durgun yaa fazla bebek haberı yok pufff![]()
eğer bir kızım olursa adını naz koyucam çünkü çok nazlandı :)
A kategorisi gebelik sırasında hiçbir zararı olmayan ilaçlardır (dozajı ayarlanmış vitaminler gibi). B kategori ilaçlar gebelik sırasında kullanımı büyük riskler içermeyen ilaçlardır ve doktor kontrolünde alınmaları gerekir (enfeksiyon için penisilin kullanımı gibi). C tipi ilaçlar zararları kesinleşmemiş ilaçlardır ve hayvanlar üzerinde ki deneylerde zarar olasılığı gözlemleşmiş ilaçlardır. D kategorisinde ki ilaçlar bebek için risk oluşturur ancak ve ancak annenin sağlığı için alınması gereken durumlarda alınması gerekir (epilepsi ilaçları gibi). Ve son olarak X kategorisindeki ilaçlar gebelik sırasında kesinlikle alınmaması gereken ilaçlardır.
alıntıdır.
Allah şifa versin canım gönlüne göre olsun
efsunum yarın adet gunu o gunu atlatırsam bılın kı vardır bıseyler ama maalesef hep sabahı hastalanırımınsallah bende guzel haberler vereyım ahhh ahhh ne guzel olur yaa
![]()
gunaydınnn fundaa beklemedeyız kuzu kuzu batımızı beklıyoruz senın bebıs nasılll![]()
günaydın kızlaarrr yeni hamişler varmış galibaa :)) tebrik ediyorum Allah sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... :)
ben de gecen cuma keseyi gördüm bu cuma da inşallah bebişimi görebilirim :)))dua edin benim için olur muu:26:
eee çalışmalar nasıl gidiyo kızlar![]()
Ahhhh cnm benim bende bebiş yokkkBu ayda kırmızı kartı yiyince tedaviye başlamaya karar verdim..Hormon testlerim yapıldı şükür temiz çıktı sorun yok...Rahim filmi içinde bugun gün alıcam hastaneden.Umarım koşturmalara değerde fazla bekletmez yaramaz tosbağammmm
![]()
gunaydınnn ne guzel bıze de kısmet olur ınsallah o guzel gunler Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah![]()
Allahmı soylettı ne ben senı hamıle bılıyorum
![]()
maşşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
günaydın kızlaarrr yeni hamişler varmış galibaa :)) tebrik ediyorum Allah sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... :)
ben de gecen cuma keseyi gördüm bu cuma da inşallah bebişimi görebilirim :)))dua edin benim için olur muu:26:
eee çalışmalar nasıl gidiyo kızlar![]()