• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kırmızım gelecek demiştim ya geldi. bilgimi vereyim:1:. içim rahatladı. ilaç kullandım ve röntgende çekilmek zorunda kalmıştım. korkuyordum bebek varsa etkilerse diye..

umudum temmuza... ramazandan önce gelirse bebiş çok mutlu olacağım. yaz ayında astım ataklarım azalıyor. kritik 3 aylık dönem inş. bu yaz aylarına denk gelir. dua edin banada olur mu... temmuz topiğine geçiş yapayım artık.

kırmızım gelecek demiştim ya geldi. bilgimi vereyim:1:. içim rahatladı. ilaç kullandım ve röntgende çekilmek zorunda kalmıştım. korkuyordum bebek varsa etkilerse diye..

umudum temmuza... ramazandan önce gelirse bebiş çok mutlu olacağım. yaz ayında astım ataklarım azalıyor. kritik 3 aylık dönem inş. bu yaz aylarına denk gelir. dua edin banada olur mu... temmuz topiğine geçiş yapayım artık.

İnşallah bebişlerimiz Temmuzda gelir bizimdeeee :1:

hayırlısı tatlım ya . madem öyle tranferini yapalım temmuz topiğine :1: orayı da burayı da ihmal etmiyoruz.heyeceanla bekliyorum valla temmuzu ben yaz aylarında hepimiz hayırlısıyla güleceğiz inşallah:46:

gecmıs olsun kucuk pısı senın bat ne zaman dı erken mı oldu

yok geç geldi kerata. 6sında gelmesi lazımdı. stresten gecikti. çok duygusal benim kırmızım. ondan gecikiveriyor:1:

hayırlısı tatlım ya . madem öyle tranferini yapalım temmuz topiğine :1: orayı da burayı da ihmal etmiyoruz.heyeceanla bekliyorum valla temmuzu ben yaz aylarında hepimiz hayırlısıyla güleceğiz inşallah:46:

hayırlısı cnm sağol. ihmal edermiyim hiç, bu topiği sevdim. üzülmedim, (ilaçlar dolayısı ile sevindim) 2. ayım zaten.

stres yapmamayı başarmam lazım. biri birşey dese kafama takıyorum (örneğin k.valide bana pat diye güvenmediğini söyledi. kaç gündür aklımda) stres yapıncada astım ataklarım oluyor. sonra bebek denediğimiz içinde korkuyorum (2. stres kaynağım). ya varsa ya bişey olursa diye...

Son düzenleme:
merhabalar. ovulasyon testi sayfasına da yazdım. yanlış hatırlamıyorsam bu topikte o testten alıpta hamile kalanlar da vardı. hangi marka testi aldınız. ve tükürükten test yapanlarda varmı. duyumlarınız varmı bu konuda. (nasılsa gelecek kırmızım:1:)

Canım ben kullandım coretest netten aldım tükürük testi değil onuda duymuştu bu testin çubuğunu idrale batırıyorsun erken gebelik testinide aldım yanında ben memnun kaldım

merhaba kızlar
yeni hamişler var mı ne zamandan beri giremiyorum
bugün sağlık ocağına gittim hamilelik öncesi testlerimi yaptırdım
yarın alıcam sonuçları inşallah kötü bişey çıkmaz

Canım ben kullandım coretest netten aldım tükürük testi değil onuda duymuştu bu testin çubuğunu idrale batırıyorsun erken gebelik testinide aldım yanında ben memnun kaldım

hımm. teşekkürler canım. bi araştırayım. inş. düzgün test bulurum...

canım bende kullandım bu ay ama acemilik yaptım geç başladım. kaçırdım yani şansı:5: ama önümüzdeki ay için de almayı düşünüyorum gittigid... dan almıştım

birde benim döngüm çok normal değil. bazen uzuyor bazen kısalıyor. hatta şubatta da kırmızım gelemedi (çok kötü rahatsızlandımda ilaçlar etkilemişti). tükürük testleri ömür boyu kullanılıyormuş.

30 tane çıkanlardan alsam denk gelemem diye düşünüyorum. kararsızım. birhafta içinde kararversem iyi olcak:1:

selam arkadaslar,adetimi 1 gun gectiginde hcg beta kan testi yaptirdim sonucum 1613 cikti sizce normalmi? opuyorum ve yeni hamile arkadaslari kutluyorum:)

selam arkadaslar,adetimi 1 gun gectiginde hcg beta kan testi yaptirdim sonucum 1613 cikti sizce normalmi? opuyorum ve yeni hamile arkadaslari kutluyorum:)

bu arada herkese kucakdolsu selamlar.13 haziran geldi catti eee benim zaten regl karisik.bir haftdaha bekliycem dun cok aradim rdv almak icin dusmedi sekreter bakalim artik ne zmana

yaaa ne gogusleri aciyor siliyor nede midem bulaniyor sadece tatli yemek istiyorum :) bide hafif kasikagrisi:( bu sferde tutmadi sanirim.. sevmedigim haz almadigim fistikli skerler gozume harika geliyor onun disinda birseyim yok :)

yaaa ne gogusleri aciyor sisiyor nede midem bulaniyor sadece tatli yemek istiyorum :) bide hafif kasikagrisi:( bu sferde tutmadi sanirim.. sevmedigim haz almadigim fistikli skerler gozume harika geliyor onun disinda birseyim yok :)

Son düzenleme:
kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu.henüz gelen giden yok.ama sabah test yaptım.ilk başta hiçbişi yoktu 3 saat sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı.birde adete 10 gün kala yani ayın 3 ü gibi yumurtlamam olmuştu.ovulasyon testi yapmştım.adetlerimde 31 gün sürüyor genelde.ne düşünmeliyim bilemedim:44:Eki Görüntüle 443555

Back
X