• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bence bugunu bı atlat yarın kan testı yaptır hafıf sılık eger gebelık olmassa kesınlıkle ıdrar da cıkmaz dıye bılıyorum sen yınede yarına kadar bekle benım de batım yarın gıdıp test yapsam mı dıye dusunuyorum ama 1 gun daha beklesem daha ıyı olur

kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu.henüz gelen giden yok.ama sabah test yaptım.ilk başta hiçbişi yoktu 3 saat sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı.birde adete 10 gün kala yani ayın 3 ü gibi yumurtlamam olmuştu.ovulasyon testi yapmştım.adetlerimde 31 gün sürüyor genelde.ne düşünmeliyim bilemedim:44:Eki Görüntüle 443555

ucgun sonra tekrar dene canim ..bende diger topiklere bakarekn birsey buldum biz gibi gebe klmayi bekleyen kadin adet gunu test yapmis positif cikmis sonra kantesti yaptirmis 4000 kusur cikmis.4 haftalik hamileymis degerim yuksek diye endislenmis ama neticesinde dogurmus:) belirti olarak gelip giden kasik agrisi bazen tektarafli bazeende tatli yeme istegi.ve digital testen yapmis ben de digitl test alsam cikarmiki?

bence bugunu bı atlat yarın kan testı yaptır hafıf sılık eger gebelık olmassa kesınlıkle ıdrar da cıkmaz dıye bılıyorum sen yınede yarına kadar bekle benım de batım yarın gıdıp test yapsam mı dıye dusunuyorum ama 1 gun daha beklesem daha ıyı olur

benim yumurtlama zamanı 10 gün önceydi.testte öyle çıktı yani ben daha önce zannederken.o yüzden düşündürdü beni.testi görünce sabah üzülsemmi sevinsemmi bilemedim:)

sende bekle bence,sonra üzülüyo insan

benim yumurtlama zamanı 10 gün önceydi.testte öyle çıktı yani ben daha önce zannederken.o yüzden düşündürdü beni.testi görünce sabah üzülsemmi sevinsemmi bilemedim:)

sende bekle bence,sonra üzülüyo insan

bı hafta once bı umutla aldım testı negatıf cıktı cok uzuldum onun ıcın beklıycemm:31:

kızlar bişey sorucam
ben şimdi sabah gittim dedim ya sağlık ocağına
hamilelik öncesi testler yapılcak
tiroide şekere hormonlara kansızlık olup olmadığına bakılcak işte
benim bata 5-6 gün kaldı
sizce bişey varsa bu testlerde anormallik çıkıp doktor beni uyarır mı bebiş varsa yani
bu kadar önce zamanda kan değerlerinde bi farklılık olur mu

kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu.henüz gelen giden yok.ama sabah test yaptım.ilk başta hiçbişi yoktu 3 saat sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı.birde adete 10 gün kala yani ayın 3 ü gibi yumurtlamam olmuştu.ovulasyon testi yapmştım.adetlerimde 31 gün sürüyor genelde.ne düşünmeliyim bilemedim:44:Eki Görüntüle 443555

canım moralini bozmak istemem ama
nette bu gebelik testleriyle ilgili şey yazıyodu
çok uzun süre sonra görünen ikinci çizgileri dikkate almayın diyodu
olunca kısa sürede görünüyomuş çünkü
biraz daha bekle adet olmazsan o zaman yaparsın bence
olursan da üzülme bidahaki seferlere inşallah

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam
ben şimdi sabah gittim dedim ya sağlık ocağına
hamilelik öncesi testler yapılcak
tiroide şekere hormonlara kansızlık olup olmadığına bakılcak işte
benim bata 5-6 gün kaldı
sizce bişey varsa bu testlerde anormallik çıkıp doktor beni uyarır mı bebiş varsa yani
bu kadar önce zamanda kan değerlerinde bi farklılık olur mu

canim ben adetime 5 gun kala kan testi yaptirmistim ve 165 cikmisti,bence seninkide cikar:)

arkadaşlar merhaba .

hamişleri gönülden tebrik ederim.bekleyenlere sabırlar ve bebekler dilerim tez zamanda inş.

bata 7 gün var.inş güzel haberler verebilir ve sizlerede bol dua edebilirm.tabi bu arada hamişler lütfen benide unutmayın dualarınızda :):54:

ucgun sonra tekrar dene canim ..bende diger topiklere bakarekn birsey buldum biz gibi gebe klmayi bekleyen kadin adet gunu test yapmis positif cikmis sonra kantesti yaptirmis 4000 kusur cikmis.4 haftalik hamileymis degerim yuksek diye endislenmis ama neticesinde dogurmus:) belirti olarak gelip giden kasik agrisi bazen tektarafli bazeende tatli yeme istegi.ve digital testen yapmis ben de digitl test alsam cikarmiki?

canim benim adetime 3 gunum vardi dijital test yaptim cikti hatta erken dollenme olmussa dahada erken cikabilir 1haftasi varken yapan bi arkadsimda cikmisti

efsunum yarın adet gunu o gunu atlatırsam bılın kı vardır bıseyler ama maalesef hep sabahı hastalanırım :9: ınsallah bende guzel haberler vereyım ahhh ahhh ne guzel olur yaa :25:

mrb senin bat benimkiyle ayniydi canim bekliyorum haberlerini hadi darisi basina bende ogleden sonra tahlil sonuclarimi alicam doktora ilacla hamile kaldim dedim ilacini bana getir bi bakayim dedi yumurta calistirici ilac kullanmistim cogul gebelik olma sansi varmis:)))

selam arkadaslar,adetimi 1 gun gectiginde hcg beta kan testi yaptirdim sonucum 1613 cikti sizce normalmi? opuyorum ve yeni hamile arkadaslari kutluyorum:)

Tebrikk ederimm canımm tabiki çok nomal bnimde batım 2 gün geçince 930 çıkmıştı 4 haftalıktı benimde adetten hemen sonra oluşmuş gebeliğim.Kutlarımm sağ salim rahat bi dönem geçirirsin inşallahh.

cok belirgin ikinci çizgim var mutluyum ama korkuyorum allahın izniyle 15.haftayı atlatsam daha ne isterim..

Ahhh canımm ahh hamile kalmak bi marifet onu 9 ay taşımak çok daha zor bir marifetmiş.Sürekli korku endişe içindesin bişey olur mu olmaz mı ağrım oldu bişey mi var ne var ne yok.Bende bi de düşük riski var allahıma dua ediyorum benim içimde kalbi atan bi can verdin rabbim kucağıma almayı da nasip eyle diyorum bakalım dr. çalışabilirsin dedi zaten oturarak çalışıyorm ama yine de insanın içinden korku gitmiyor.

Bu arada kızlar Elif'in size çook selamı var.İşlerinin yoğunluğundan dolayı giremiyor bi kaç güne burda olacak aklı burda bizimle :)) Bebişi de kendisi de gayet iyi çok şükür.

mrb senin bat benimkiyle ayniydi canim bekliyorum haberlerini hadi darisi basina bende ogleden sonra tahlil sonuclarimi alicam doktora ilacla hamile kaldim dedim ilacini bana getir bi bakayim dedi yumurta calistirici ilac kullanmistim cogul gebelik olma sansi varmis:)))
:nazar::nazar:cok sevındım canım benım darısı bana ınsallah sımdı lavaboya gıttım bembeyaz ıp gıbı bı akıntı vardı umutlansam mı acaba:9:

Back
X