• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydınlar herkeze bu topiğe de uğrayayım bir neler var dedim:1:.

Gunaydin arkadaslar
Ben araniza yeni katildim.4 senelk ewlyim,ewlndgm gunden beri
Bebis istiorum ama bi turlu nasip olmadi...doktora gttim hc bi sorunum cikmadi.
Birtek rahim filmi cektrmedim...Esim daha test vermdi
korkuyor sorun onda cikacak die,hp br bahane uyduruyor gtmemek icin.
Ne yapicagmi sasirdim,onu nasil doktora gtmeye ikna edebilirim?

merhaba. keşke eşinizle aynı anda gitseydiniz sorun var mı diye. şimdi sizde bir sorun çıkmadığı için kendisinden şüphe duymuştur. eşini ikna ederken "belki psikolojiktir bendende kaynaklanabili"r desen. "sende birşey çıkmas ama olsun gel gidelim" de ikna etsen olmas mı?

Kızlar merhaba.. hepiniz burdasınız maşallah.. Selin den haberi olan var mı?? Nasılsınız bu arada..

günaydınlar herkeze bu topiğe de uğrayayım bir neler var dedim:1:.

merhaba. keşke eşinizle aynı anda gitseydiniz sorun var mı diye. şimdi sizde bir sorun çıkmadığı için kendisinden şüphe duymuştur. eşini ikna ederken "belki psikolojiktir bendende kaynaklanabili"r desen. "sende birşey çıkmas ama olsun gel gidelim" de ikna etsen olmas mı?

evet cnm bu şekilde götür bende götürmüştüm ama sorun bendeymiş utanılacak sıkılacak birşey yok ki bunda bir şekilde ikna et cnm götür.

Gunaydin arkadaslar
Ben araniza yeni katildim.4 senelk ewlyim,ewlndgm gunden beri
Bebis istiorum ama bi turlu nasip olmadi...doktora gttim hc bi sorunum cikmadi.
Birtek rahim filmi cektrmedim...Esim daha test vermdi
korkuyor sorun onda cikacak die,hp br bahane uyduruyor gtmemek icin.
Ne yapicagmi sasirdim,onu nasil doktora gtmeye ikna edebilirim?

Merhaba cnm hoşgeldin...
Bende de var aynı dert.1,5 senedir eşim dr.a.gitmemekte ısrar ediyor.Hep var bi bahanesi.Ben artık son çare k.valideme söyledim.Oda k.pedere anlatmış durumu.Kulağından tuttummu ben götürürüm demiş:57:Şimdi bekliyorum uygun bi günde mecburen gidecek.:34:

aaa evet öyle deniycem sağol cnm yoksa yenmiyor acııı :))

çocukken annem bana o şekilde yedirirdi. kist vs. felan olmadı çok şükür.

bende tarçını eklemek istemiyorum. doğum kontrol yöntemi olarak ta kullanılır diyordu. dün de yazmıştım. neden katacağız tarçını...

Yaaa kızlar bişey sorucam...
Smear testi yapıldıktan sonra şiddetli bel ağrısı yaşayan oldumu:50:...Ayy fenayım ben
dün yapıldı bana eve geldiğimden beri çok fena belim ağrıyor normalmi acaba:44:

kızlar günaydın herkese, benim batlar karışmış durumda en son 31 mayısta adet oldum malesef, 2 gün erken geldi yani. Şimdi ben temmuz topiğinde 2 temmuz olarak görünüyorum ama internette yapılan hesaplamaya göre bat tarihim 28 haziran, hangi topikte olcam ben şimdi:52::52::52:

cnm cinsel isteği arttırıyormuş ben koydum zaten 10 gun yapıyorsun ki

hımm. iltihapta söküyormuş hem belki ondandır. ozmn akşam bende katayım, 10 günü tamamlayım... zaten çörek otunun ölümden başka tüm hastalıklara şifa verdiği söyleniyor.... balda zaten iyi. inş. düzgündür evdeki ballarımız. sahte felan değildir inş.:1:

hımm. iltihapta söküyormuş hem belki ondandır. ozmn akşam bende katayım, 10 günü tamamlayım... zaten çörek otunun ölümden başka tüm hastalıklara şifa verdiği söyleniyor.... balda zaten iyi. inş. düzgündür evdeki ballarımız. sahte felan değildir inş.:1:

çörek otunun şifası kuranda bile geçiyormuş cnm bunun yanında duada et Allah ım şifamızı verir inş.

Back
X