• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

doktorun gerekli görürse yaptırıyor cnm hormon flimide çok önemliymiş gerek görürse yaptırır takılma sen bunlara inş.hiç gerek kalmaz rahim flimini 10 yıl saklayabiliyorsun korkulacak kadar değil benim gayet guzel çıktı hiç sorunum yok ama yumurtam çatlamıyor işte..1,5 yıldır hep bekliyorum

ozaman bana gerek yok şuan inşallahta olmaz, benim eşim tedavi görüyo, ama kan testi yaptırıp hormonlara baktırmak istiyorum yanılmıyorsam adetin 2. veya 3. günü yapılıyormuş

Tebrikk ederimm canımm tabiki çok nomal bnimde batım 2 gün geçince 930 çıkmıştı 4 haftalıktı benimde adetten hemen sonra oluşmuş gebeliğim.Kutlarımm sağ salim rahat bi dönem geçirirsin inşallahh.

Ahhh canımm ahh hamile kalmak bi marifet onu 9 ay taşımak çok daha zor bir marifetmiş.Sürekli korku endişe içindesin bişey olur mu olmaz mı ağrım oldu bişey mi var ne var ne yok.Bende bi de düşük riski var allahıma dua ediyorum benim içimde kalbi atan bi can verdin rabbim kucağıma almayı da nasip eyle diyorum bakalım dr. çalışabilirsin dedi zaten oturarak çalışıyorm ama yine de insanın içinden korku gitmiyor.

Bu arada kızlar Elif'in size çook selamı var.İşlerinin yoğunluğundan dolayı giremiyor bi kaç güne burda olacak aklı burda bizimle :)) Bebişi de kendisi de gayet iyi çok şükür.[ /QUOTE]

aynen katılıyorum cok zor bakalım kısmette yoksa anne olmak ne yapsak boş hayırlısı olsun artık

aaa o kür nasıl. merak ettim. Allah muhtaç etmesinde olmazsa yaparız bizde.

kuru ıncırı 2 ye bolup kaynayan suyun ıcıne atıp 1 havucu da suya dogruyorsun 5 dk kaynadıktan sonra ocagı kapatıyorsun 20 dk demlendıkten sonra sogutup ıcıyorsun yanı ben oyle yaptım:9:

[

Yaaa kızlar bişey sorucam...
Smear testi yapıldıktan sonra şiddetli bel ağrısı yaşayan oldumu:50:...Ayy fenayım ben
dün yapıldı bana eve geldiğimden beri çok fena belim ağrıyor normalmi acaba:44:

yok bende yaşamadım hiç.

bu arada kızlar çok yoğunum bakamıyorum aklım sizde valla

kızlar ben sadece smear testi yaptırmıştım bide alttan ultrasonla bakmıştı doktor. bir sorun olmadığını söylemişti, hormon ve rahim filmi yaptırmadım. Hormon neysede rahim filminden korkuyorum. Bu testleri doktor gerekli gördüğündemi yaptırdınız yoksa ben gidip bunları yaptırmak istiyorum mu demem lazım.

Cnm rahim filmini özel bi yerde çektirirsen kendin çektirebiliyosun.Ama hastanede dr.un istemesi lazım mutlaka..

Hmmmm smear testi temiz çıkarsa mı rahim filmi istiyor...:44:

smear testinde olumsuz bişi çıkarsa onu tedavi etmeden rahim filmi çekmezler, çünkü film çekilirken verilen sıvıyla bütün mikroplar tüplere rahme fln gider..

Rahim filmi çektiren herkesin narkoz almasını öneriyorum, benim gibi travma yaşamayın sonra :32:

smear testinde olumsuz bişi çıkarsa onu tedavi etmeden rahim filmi çekmezler, çünkü film çekilirken verilen sıvıyla bütün mikroplar tüplere rahme fln gider..

Rahim filmi çektiren herkesin narkoz almasını öneriyorum, benim gibi travma yaşamayın sonra :32:

Ayyy sahimi yaaaa...İnanki tek korkum şu rahim filmi zaten..:18:

ay aman Allah düşürmesin, o kadar mı kötü....

ay aman Allah düşürmesin, o kadar mı kötü....

Çektirmeden önce bi sürü forum okumuştum, çok acıdı diyen de vardı demeyen de, ama ben çok acı çektim, nerde yaptırdığın da önemli heralde.. Yine de gerek yok narkozu alın rahat rahat :1:

Umarım gerek kalmaz ama çektirmeniz gerekse de napalım bu yolda acı da çekicez, hem normal doğuma bi ön hazırlık olur :34:

herkeste belirtiler farkli oluyor galiba canim ben bi sure oturup sonra kalkarsam adet sancisi gibi oluyo bide yatarken donersem bazen batma oluyo

bende hıc belırtı yok elıf arkadasımızda da bu sekıl bı akıntı olmus ondan umutlandım az kaldı ama bugun hastalanmasam yarın test yapacammm :emir_bebek::emir_bebek:

Çektirmeden önce bi sürü forum okumuştum, çok acıdı diyen de vardı demeyen de, ama ben çok acı çektim, nerde yaptırdığın da önemli heralde.. Yine de gerek yok narkozu alın rahat rahat :1:

Umarım gerek kalmaz ama çektirmeniz gerekse de napalım bu yolda acı da çekicez, hem normal doğuma bi ön hazırlık olur :34:

hemen tüm testleri yaptırmak istemiyorum. sadece smear yaptırmıştım. daha erken diye düşünüyorum. ondan Allah düşürmesin dedim. inş. temmuzda gelir bebişimde gerek kalmaz birşeye..

Back
X