• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

slm kıssslarrrr
gecen ay mayıs 6 da adet oldum haziran 10 da bu ay ikinci adetimi oldum fakat benim hep 28 günde bir olur.. yani bu ay 6 gün geç adet oldum ve 2 gün sürdü kesildi.. acaba üstüne mi gördüm ben yahuuu :S :37:

inşallah bu ay olmuştur canım benim bu ay hüsran oldu..sabah kalkınca erken gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi :(
moralim okadar bozukki sabahtan beri ağlıyorum..
yumurtalığa giden tüpler tıkalı olabiliyomuş bu konuyla ilgi bilgisi olan varmı kızlar

evet canım öyle bişe var malesef bende çektirdim bu ay biri hafif tıkalıymış açıldı dedi. bence sende çektir çocuk şansını baya bi arttırıyomuş
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:

güzelim Allah yüzünü kara çıkarmasın inşallah bu ay umutluydum ben senden bekliyoruz güzel haberlerini

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:

:nazar::nazar::nazar:canım çok sevindim, valla çok merak ediyordum seni tebrik ederim:46::46::46: hadi bakalım kan testinin sonuçlarınıda bekliyoruz. Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza, kızlar dua edin bizler içinde:49:

canim benim bat bugundu ama erken test yaptim olumlu cikti aksamuzeri tam sonuclar gelicek ama doktordada test yaptim 2 gun once silik cikti doktor hamiliesin dedi hamile kalmadan once doktora gittim yumurta uyarici ilac vermisti

anladım cnm benim Allah ım sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş.bende çok istiyorum ama olmuyor zamanı var daha demekki

anladım cnm benim Allah ım sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş.bende çok istiyorum ama olmuyor zamanı var daha demekki

evet canim vardir bundada bir hayir allah ol derse olur ne zamandir olmuyo bilmiyorum ama yeniyse tadini cikar bu gunlerin banada diyolardi olur uzulme diye tabi ben yinede uzuluyodum sen uzulme

Yaaa kızlar bişey sorucam...
Smear testi yapıldıktan sonra şiddetli bel ağrısı yaşayan oldumu:50:...Ayy fenayım ben
dün yapıldı bana eve geldiğimden beri çok fena belim ağrıyor normalmi acaba:44:

ben de yaptırdım ama hiç ağrım olmadı. belki incitmişsindir belini. ya da muayene esnasında kendini fazla sıkmış olabilirsin. çok geçmiş olsun:)

slm kıssslarrrr
gecen ay mayıs 6 da adet oldum haziran 10 da bu ay ikinci adetimi oldum fakat benim hep 28 günde bir olur.. yani bu ay 6 gün geç adet oldum ve 2 gün sürdü kesildi.. acaba üstüne mi gördüm ben yahuuu :S :37:
ben suphelendim hamile olabilirsin.. test yap
inşallah bizde temmuz ayında veririz canım mutlu haberi

insallah canim bende hangi ay ahyirliysa ozaman vereyim

Back
X