• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

normal test gibi yapip kapagini kapatiyosun 3 dakika falan bekleme butonu cikiyor eger hamileysen pregneant yaziyor haftasini yazmasi icin 1 dk falan bekliyosun beninmki 1-2 haftalik cikti 2-3 te olabilir yada +3 yani uc haftanin uzerinde diye yaziyor hamile degilsende 3 dakika icinde falan direk not pregnant yaziyo

Tesekkur ederim mvlove.gercekten guzel bir seye benziyor.nerden nasil temin etmistin peki?ben artik yeminliyim norml test almamayada:-Dtoptancidan yuzlerce alip adete son hafta kala hergun uc bes tane yapar arkadaslarada dagitirdim.dagittim bi kisiye bi daha da vermedim cunku hamile kaldilar :-D
kullanisli biseye benziyor dijital test.ne kadar omru var peki?

ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum:16:

:) bugün test yapmıştın kana gidiyorum dedin bi daha da giremedim, çokk merak ettim ve çook sevindim çok dualar edildi bugün sana burda bende dahil hayırlısıyla olmuş işte çok sevindim gözünüz aydın.. ALLAH sana hayırlısıyla kucağına almayı, bizlerede tez vakit de inşALLAH kısmet etsin hayırlısıyla..

günayddın arkadaşlar bugün itibariyle bnm de şeytanım temmuza kaçtı hem de tam zamanında hiç şaşmadan.6 GÜN ÖNCE ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIĞIM İYİ OLDU SONUCA KENDİMİ İYİCE HAZIRLAMIŞTIM.eşim zaten bn hisstmiyorum demişti ;geçen ay olduğu gibi.Hayılısı buymuş demek ki.Ama o şeytanın ümüğünü 3.ayında temmuzda sıkacam inşallah hepimizin yerine:1:hamile arkadaşlarr çook tebrikler tekrar .bize dualarınızı eksik etmeyyiiiin:66:

günaydın kızlar...
bu ay bende de umut yok.belki önümüzdeki birkaç ayda olmayacak :(
dokora gittim.prolaktin seviyem yüksek çıktı.yani süt hormonlarım fazla çalışıyormuş.
düşürmeden hamile kalamazsın dedi doktorum.ilaç tedavisine başladım.
bu hormon stresten yükselirmiş.aman diyim herşeyi kafanıza takıp sizde yükseltmeyin bu hormonunuzu :)
gülüyorum ama moralim çok bozuk kızlar..
zaten stresli biriyim bunu öğrenince daha stresli oldum :(

Kızlarrr hepinizeee günaydınnn hayırlı cumalarr bu günün bereketi hepimizin üstünde olsun inşallah.Topiğimizin sahibesi Elif Hanımcım bi kaç gün içinde aramızda olacak.Yayla evindee ohhh mis gibi tatil yapmakta şu anda.İnternet bağlantısında biraz sorun oluştuğu için uzak kaldı ama aklı hep burdaydı.Benim günlerim ise şöyle geçiyor : Uykuu Uykuuu Uykuuu.Başımı uykudan kaldıramıyorum ya iş yerinde bile uyukluyorum eve gidiyorum yine uyuyorum bi yemek için kalkıyorum sonra sabaha kadar devam.Yarın hafta sonu ohhhhhh bütünn günnn uyucammmmm.Bebişimi bu hafta salı günü gördüm ama çok uzun gibi geldi bana daha görmeme 2 hafta varr :( Özlüyorum onu doktorun verdiği ultrason resmine bakıyorum o attığıı kalbi gözümün önünden gitmiyorrr.Allahımmm yüce rabbim bu duyguyu isteyen her arkadaşıma hayırlı zamanlarda nasip ettirsin inşallahh.

günayddın arkadaşlar bugün itibariyle bnm de şeytanım temmuza kaçtı hem de tam zamanında hiç şaşmadan.6 GÜN ÖNCE ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIĞIM İYİ OLDU SONUCA KENDİMİ İYİCE HAZIRLAMIŞTIM.eşim zaten bn hisstmiyorum demişti ;geçen ay olduğu gibi.Hayılısı buymuş demek ki.Ama o şeytanın ümüğünü 3.ayında temmuzda sıkacam inşallah hepimizin yerine:1:hamile arkadaşlarr çook tebrikler tekrar .bize dualarınızı eksik etmeyyiiiin:66:

hepbirlikte gırtlaklayalım cnm temmuzu :))

ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum:16:

canım inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, ay hemende alttaki neyse adı işte onu yapmışsın hamileliğinin gözüktüğü:37: bende çok istiyorum ondan yapmayı:46:

ısyerındekıler sagolsun baya ılgılıler canın ne ıstıyor aman kendını yorma yapılacak bısey varsa bız yaparız dıyorlar sımartıyorlar benı:1::1: ben hala bısey hıssetmıyorumm:51:

ısyerındekıler sagolsun baya ılgılıler canın ne ıstıyor aman kendını yorma yapılacak bısey varsa bız yaparız dıyorlar sımartıyorlar benı:1::1: ben hala bısey hıssetmıyorumm:51:

eminimki çok guzel duygudur Allah ım bizlerede yaşatır inş.tatile çıkmam lazım kafamdan atmam lazım bir sure bu çocuk olayını ertelemem lazım..sende dikkat et cnm kendine

benımde tatıle ıhtıyacım var cok yoruldum cunku bakalım bu sene yıllık ıznımız olacakmı bızım patron kafasına eserse ızın verıyor esmez se de ızın vermıyorr :31::31:

Back
X