• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

tskkr ederım bat 14 o gun test yaptım sılık cıktı sonra kan tahlılı ordan garantıledım ultrasondan gozukmez kan degerının 1000 uzerınde olması gerekıyormus p.tesı ye kadar bekle bence hayırlı haberler ver sonra da:10::16:

yok ben doktora hamişlik için gitmiyorum
hamilelik öncesi kontrol için gideyim dedim
birkaç ay önce başka bi şikayetimden dolayı üroloji doktoruna gitmiştim
ultrason istemişti
ordaki doktorda rahim kalınlığımı not düşmüş sonuca özellikle
onun için gidicem ben rutin kontrol için yani

şimdi ben 19 mayısta adet oldum en son
ve 28 günde bir adet oluyorum genelde
o yüzden bat ı haziran 17 olarak hesaplıyorum sizce doğru mu yoksa haziran 19 mu diye mi hesaplamam gerekir

Kızlarr bu topik nasıl bi topik maşalllahh.Kıskançlıktann çatlatılan bi topik oldu maşallahhh.Hiçbirimiz başka topiklere gitmedik arkadaş bağlarımız çok kuvvetli birbirimize özelden de telden de ulaşıyoruz.Çok güzel bi dostluğumuz oldu.Tabi ki bu karşılıklı oldu hepimizin iyi niyeti ve samimi olmasından kaynaklandı.Hepimiz dosdoğru yalansız abartısız herşeyimizi burda paylaştık.Çekemeyen niyeti başka olan herkesde geldiği gibi gitti.Maşallahhhh bizeeee maşallahh topiğimizeee.Sahte isimlerle gelenlerrr komiksiniz size oturupp gülüyoruzzz keyfimize keyif katıyosunuzzz :)))))

Kızlarr bu topik nasıl bi topik maşalllahh.Kıskançlıktann çatlatılan bi topik oldu maşallahhh.Hiçbirimiz başka topiklere gitmedik arkadaş bağlarımız çok kuvvetli birbirimize özelden de telden de ulaşıyoruz.Çok güzel bi dostluğumuz oldu.Tabi ki bu karşılıklı oldu hepimizin iyi niyeti ve samimi olmasından kaynaklandı.Hepimiz dosdoğru yalansız abartısız herşeyimizi burda paylaştık.Çekemeyen niyeti başka olan herkesde geldiği gibi gitti.Maşallahhhh bizeeee maşallahh topiğimizeee.Sahte isimlerle gelenlerrr komiksiniz size oturupp gülüyoruzzz keyfimize keyif katıyosunuzzz :)))))

Merhaba ilknur defne cok guzel yazmissin gercekten tebessum ederek okudum yazini.cok icten cok samimi ne guzel ;-) bende yeni basladim topiginizi takibe ama gercekten cok begendim yureginize saglik ;-)

yani bende kendime göre hesaplıyorum da
2 gün önce oluyorum genelde
ona göre mi hesaplamam gerekiyo yani

ben kendımden ornek gostereyım benım hıc sasmaz gunum ornegın gecen ay ayın 14 unde hastalandım 14 ten baslıyorum 32 gun saymaya yanı bu ayın 14 unde hastalanmam gerekırdı 1 sene dır boyle

cnm sen hiç ovilasyon testi almışmıydın?

yok canım almayı dusundum bu ay da olmasaydı :1:

Canim haberini ilk okuyunca cok sevindim inansanki kendi haberim gibi.

Allahim sglikla kucagina almayi nasip etsin ins canim.

tskkr ederım canım benım Allah kımsenın kucagını bos koymasın ısteyen herekese bu mutlulugu tattırsın:54:

insallah banada ugurlu gelir.. ama kimsenin kiskanacagini sanmiyorum canim..sahte nicklerle gelenler oldugunuda bilmiyordum bak.. eger sahte birileri varsa bende bilmek isterim ona gore yorumlarima dikkat ederim..

Kızlarrr panikk yok erkekler girmiyor :) Sadece zamanında sevilmeyen herkesin kalbini kıran herşeye bi lafı olan çok bilmişler var onlaradı lafım şu aralar yok zaten görsemm ben direk deşifre edicem zaten merak etmeyin önceki sayfalarda kaldığı için deşifre etmedim.Hala bu sayfaları okuduğuna takip ettiğine bakılırsa kimsenin sevgisini kazanamadığı için aynı isimle gelmeye yüzü tutmamış.

Back
X