- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.961
Alalimmm ne kadar acaba fiyati?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben doktora hamişlik için gitmiyorum
hamilelik öncesi kontrol için gideyim dedim
birkaç ay önce başka bi şikayetimden dolayı üroloji doktoruna gitmiştim
ultrason istemişti
ordaki doktorda rahim kalınlığımı not düşmüş sonuca özellikle
onun için gidicem ben rutin kontrol için yani
şimdi ben 19 mayısta adet oldum en son
ve 28 günde bir adet oluyorum genelde
o yüzden bat ı haziran 17 olarak hesaplıyorum sizce doğru mu yoksa haziran 19 mu diye mi hesaplamam gerekir
slm dupdurucan benimde bat 17 haz bende 28 günde bir oluyorum fakat son adet tarihim 20 mayıs .Adet olduğun günü 1.gün kabul et o zaman 16 haziran oluyo![]()
ben gecn ay 18indeGun oldum.bu ay ozaman 15inde mi olmm lazim???acemiyim bu konuda help me:)))
merhaba, benim de gecen ay 18inde baslamisti ve 29 günde bir oluyorum. ve beklenen tarihim bu hesaba göre 15i. yani bugün. eger senin de 29 günde bir oluyorsa senin de bu günü bekliyor olman gerekli.
Walla bnm belli olmuo.genelde ya ayni gn olurum yda iki gun snra
anladim cnm.. o zaman seninki 29dan fazla sürüyor. 30-31 gün olabilir. bir iki gün daha gececek sanirim. :44::44: peki nasil hissediyorsun kendini? bende henüz gelen giden yok. dün de yazmistim. doktora gittim. kan testi yapabilir misiniz dedim. ama almanyada hemen kan testi yapilmaz cevabi aldim. gittigim ev doktoruydu. aile doktoru yani. eczaneden bir test alin lütfen ve sonucu ile kadin dogum uzmanina gidin dedilerben de o sinirle test filan almadim. nedense kirmizilarin gelecegini düsündürdü bana bu durum ve haftasonunu gecirmeye karar verdim. normalde 29. günüm bugün yani.
ben gecn ay 18indeGun oldum.bu ay ozaman 15inde mi olmm lazim???acemiyim bu konuda help me:)))
Walla bende bisey yok ne agri ne sizi sadce asiri cinsel istekszlgm var ne alkaysa:)))) 4 senedir hamis olamadim bu ayda umutsuzm anlican...
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum arkadaşlar heyecanla yorumlarınızı okuyordum...bugun test yaptım çift çizgi yetmedi kanda verdim oda 507 çıktı:))benim bu ay ilk ayımdı ALLAHIMA şükür bana nasip etti bebişimi inş.darısı tüm isteyenlere amiiin.dualarım sizlerle....
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum arkadaşlar heyecanla yorumlarınızı okuyordum...bugun test yaptım çift çizgi yetmedi kanda verdim oda 507 çıktı:))benim bu ay ilk ayımdı ALLAHIMA şükür bana nasip etti bebişimi inş.darısı tüm isteyenlere amiiin.dualarım sizlerle....
gunaydin kizlar hayirli kandiller![]()
günaydın kızlar iyi kandiller..
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum