• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

şişkinlik ve halsizlik var aslında ama kendimi de çok kaptırmak istemiyorum açıkçası...
3 ay önce düşük yaptım oyüzden bu sefer çok gaza gelmicem :(

hadi hayırlısı bakalım inş.busefer sağlıkla tutunur bebişin.biz ne kadar çok istesekte vakti var demkki onu bekliyor.
bende çok heyecanlıyım .kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.ama bi komşum var sağolsun her gördüğünde geçti mi adetin diye soruyor ve bende ister istemez çok heyecanlanıyorum ne yapıcam bileiyorum :)

silik çıkan çizgiler kopkoyu çıksın bi daha ki testte :) yada iyisimi direk kan yaptır canım kesin sonuç :)

hadi hayırlısı bakalım inş.busefer sağlıkla tutunur bebişin.biz ne kadar çok istesekte vakti var demkki onu bekliyor.
bende çok heyecanlıyım .kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.ama bi komşum var sağolsun her gördüğünde geçti mi adetin diye soruyor ve bende ister istemez çok heyecanlanıyorum ne yapıcam bileiyorum :)

silik çıkan çizgiler kopkoyu çıksın bi daha ki testte :) yada iyisimi direk kan yaptır canım kesin sonuç :)

çok sağol canım inş hepimizin yüzü güler en kısa zamanda :)
benim ilkinde silik çizgi çıktığında sanki içime doğmuştu bu sonuç kesindir diye, sonra da zaten kanda da çıktı, insan sanırım kendini dinlerse anlıyo...
bakalım önümüzdeki hafta evde test yapıcam sonuçları paylaşırım tabi :)
ama o zamana kadar nasıl beklicem bilemiyorum, her yerde hamile görür oldum. algıda seçicilik :) senin ne zaman bat?

20.06 bat:)

çok heyecanlıyım ama çünkü 2 senedir hiç hamile kalamadım ondan önce 5 kaybım oldu.trajıkomik bi hikaye aslında benimkisi :)

rabbim bidaha acı ,kayıp göstermesin inş.
belirtilerin var mı peki?hani böyle ağrılar göğüsler felan?

20.06 bat:)

çok heyecanlıyım ama çünkü 2 senedir hiç hamile kalamadım ondan önce 5 kaybım oldu.trajıkomik bi hikaye aslında benimkisi :)

rabbim bidaha acı ,kayıp göstermesin inş.
belirtilerin var mı peki?hani böyle ağrılar göğüsler felan?

wow senin az kalmış hadi hayırlısı :)
ya benim daha bi hafta olduğu için çok bişey yok ama bi şişlik, göğüslerde acıma fln var bakalım bikaç gün daha beklemem lazım :(
inş en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum o zaman senin ;)

şişkinlik ve halsizlik var aslında ama kendimi de çok kaptırmak istemiyorum açıkçası...
3 ay önce düşük yaptım oyüzden bu sefer çok gaza gelmicem :(
pat diye atladım ama konuya..benimde 3 ay önce düşüğüm oldu..bu ay bıraktk korunmayı..siz ne zaman bıraktınız krunmayı??ve hamile kalsamda unutmuşum bugün benim adet günüm gelmedi ama ağrılarım var bunlar oluyomuydu hamilelikte

wow senin az kalmış hadi hayırlısı :)
ya benim daha bi hafta olduğu için çok bişey yok ama bi şişlik, göğüslerde acıma fln var bakalım bikaç gün daha beklemem lazım :(
inş en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum o zaman senin ;)

umarım umarım umarım:):26::18:

allahım o günleri göstersin her isteyene inş.kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 6 haftalık gebeyim Rabbim herkese nasip etsin inşşş çok mutluyum geçen ay düşük yapmıştım ama bu ay tekrar hamile kaldım şükürler olsun doktorum korun demişti ama korunmadım çünkü başka bir doktoruda prof.hatta korunma demişti Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versın inşşş ama bişe soracam hamilelikte bel ağrısı yaşayan arkadaşlar varmı merak ediyorum:44: tek ağrım belimde başka hiçbiryerımde bi ağrı yok ..herkesi öpüyorummm:54:

Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 6 haftalık gebeyim Rabbim herkese nasip etsin inşşş çok mutluyum geçen ay düşük yapmıştım ama bu ay tekrar hamile kaldım şükürler olsun doktorum korun demişti ama korunmadım çünkü başka bir doktoruda prof.hatta korunma demişti Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versın inşşş ama bişe soracam hamilelikte bel ağrısı yaşayan arkadaşlar varmı merak ediyorum:44: tek ağrım belimde başka hiçbiryerımde bi ağrı yok ..herkesi öpüyorummm:54:

tebrik ederim ne kadar güzel :) allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayıda nasip etsin inş canım.

benim görümcemin çok bel ağrıları olmuştu.ve kızı suan 2 yasını doldurdu.umarım sendede doğal bir süreçtir korkma.tabi ağrının olmaması çok daha iyi bişeyde :)çabuk geçer inş :)

günaydınlaar..
hala hastayım desem.ne gripmiş 2 haftadan fazla sürdü antibiyotik de almak istemiyorum resmen sürünerek geliyorum işe.

Son düzenleme:
Back
X