• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarrr hepinizee günaydınlarrr bugün nasılsınızz bebişi olanlarr nasıl hissediyorsunuz benim arada kasık ağrım oluyor dr. kontrolüm haftaya beklemek çok zor geliyor hep gidip ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum.Gittiğimize dr dan talep edeceğim ultrasondayken eşim çekim yapabilir mi tvden diyeceğim bi sonraki kontrole kadar bari izler dururum bebeğimi :)

günaydın canımmm.nerde kaldın gözlerimiz yolda kaldı bugün:16:

bıraz yogun gırıp gırıp cıkıyorum bısey yazamadan :1:

Kızlarrr hepinizee günaydınlarrr bugün nasılsınızz bebişi olanlarr nasıl hissediyorsunuz benim arada kasık ağrım oluyor dr. kontrolüm haftaya beklemek çok zor geliyor hep gidip ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum.Gittiğimize dr dan talep edeceğim ultrasondayken eşim çekim yapabilir mi tvden diyeceğim bi sonraki kontrole kadar bari izler dururum bebeğimi :)

ne guzel yaa ben daha goremedım yarın dr gıdecem ıgnem bugun bıtıyor belkı yıne ıgne verır ınsallah gerek kalmaz cunku canımı cok yakıyor:14:

ne guzel yaa ben daha goremedım yarın dr gıdecem ıgnem bugun bıtıyor belkı yıne ıgne verır ınsallah gerek kalmaz cunku canımı cok yakıyor:14:[/QUOTE]

Sende görürsün inşallah merak etme desemde insan görmeden rahat edemiyor değl mi yaaa ama az kalmış yarına kadar az daha sabır.İnşallah iğnelerinden de kurtulursun bende progestan hapını bırakınca çok mutlu olacağım çünkü bütün dengemi alt üst etti benim o hap.İştahım yok benim hiç bide ilaç içmem gerekiyor ama birşey yemek istemiyor canım karnım aç ama su bile içmek gelmiyor içimden.Şükür bulantım yok ama bişey de yiyemiyorum.

ne guzel yaa ben daha goremedım yarın dr gıdecem ıgnem bugun bıtıyor belkı yıne ıgne verır ınsallah gerek kalmaz cunku canımı cok yakıyor:14:

Sende görürsün inşallah merak etme desemde insan görmeden rahat edemiyor değl mi yaaa ama az kalmış yarına kadar az daha sabır.İnşallah iğnelerinden de kurtulursun bende progestan hapını bırakınca çok mutlu olacağım çünkü bütün dengemi alt üst etti benim o hap.İştahım yok benim hiç bide ilaç içmem gerekiyor ama birşey yemek istemiyor canım karnım aç ama su bile içmek gelmiyor içimden.Şükür bulantım yok ama bişey de yiyemiyorum.[/QUOTE]

bende de ıstahsızlık var canım hıc bırsey ıstemıyor yarın keseyı gorsem ıcım rahatlıyacak gorebılırmıyım acaba?:31:

bende de ıstahsızlık var canım hıc bırsey ıstemıyor yarın keseyı gorsem ıcım rahatlıyacak gorebılırmıyım acaba?:31:[/QUOTE]

Görürsün bence bende 6 haftalıktı gördüğümde hatta içindeki bebeğimi de gördüm ben beyaz bi çizgi gibi 3 mm di.Kesin sende görürsün insanın nefesiin kesildii bi an o ya rabbim herkese nasip etsin sağlıkla doğsunlar inşallah

bende de ıstahsızlık var canım hıc bırsey ıstemıyor yarın keseyı gorsem ıcım rahatlıyacak gorebılırmıyım acaba?:31:

Görürsün bence bende 6 haftalıktı gördüğümde hatta içindeki bebeğimi de gördüm ben beyaz bi çizgi gibi 3 mm di.Kesin sende görürsün insanın nefesiin kesildii bi an o ya rabbim herkese nasip etsin sağlıkla doğsunlar inşallah[/QUOTE]

heyecanlandım sımdıı :16:

günaydın kızçeler :16:nasılsınız hamişler?hamiş adayları?:49:ben bu sabah mutlu uyanmıştım taa ki televizyonu açıp haberlere bakana kadar:50::50:yine 8 askerimiz şehit olmuş hep aynı tas aynı hamam kürt sorunu,taviz verme,açılım ama sonuç hep aynı EVLATLARIMIZ ŞEHİT OLUYOR:47::47:bir polis kızı olarak biraz fazla yaşıyorum,fazla takıyorum ve TERÖRÜ LANETLİYORUM...kusura bakmayın içimi rahatlatmam lazımdı..AMA SİZLERİ SİZİN MERCİMEKLERİNİZİ ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ KOCAMAN ÖPÜYORUM:16::16::16:

evet maalesef haberler ızlemedıgım ıcın face de gordum cok uzuldum:14:. Allahtan rahmet ailelerine de sabır dılıyorum . terorude lanetlıyorum.:47:

Kizlar lutfen yardim edin ...
Nasil anlatacagimi bilmiyorum AMA en samimi topic burasi oldugu icin sizinle paylasacagim... Bikini bolgemde sol tarafimda acayip bid sislik var adetime 3 gun kaldi bride tatildeydik acaba enfeksiyon falan mi kaptimyoksa gebelik belirtisimi?

Nasil anlatacagimi bilmiyorum AMA en samimi topic burasi oldugu icin sizinle paylasacagim... Bikini bolgemde sol tarafimda acayip bid sislik var adetime 3 gun kaldi bride tatildeydik acaba enfeksiyon falan mi kaptimyoksa gebelik belirtisimi?

ne kadar büyüklükte? ve ne renk? kıl dönmesi olabilir

şişlik derken içten bi şişlik mi yoksa ciltle mi alakalı

Back
X