• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Anammmm dikkat et kuzummm allahh korusunn tabi ani tansiyon düşmeleri olabilir bende tuvalate falan giderken eşime diyorum gelmezsem hemen gel bak diyorum ne olur ne olmaz allah korusunn bide sıcaktan uyayamıyorum gece klima karşısında da yatmak istemiyorum buzdolabının içinde yatasım geliyo bazen.Evde birilerinin olması ne güzel bak görümcen ordaymış allahtan.Bende 2 haftadır öyle çirkin hissediyorum ki kendimi ve bakımsız aynen dediğin gibi hele evdeki halim kendimi dıştan biri olarak görsem acırımm.İş yerinde ne bi makyaj ne bi ruj küpe takmadan evden çıkmayan ben bi alyansımla çıkıyorum artık evden takıda yok.

Evet evde sürekli birilerinin olması iyi,güven verici.Biz şimdi yazlığa taşındık ya, kayınvalidemlerde burada.Hep birlikteyiz.Görümcem de aslında Niğde de yaşıyor eşinin işi dolayısıyla ama bana süpriz yapıp geldi geçen hafta bebeği duyunca :9: Sağolsun hep yanımda.
Ben alyans bile takamıyorum şişti parmaklarım.Sanırım ödem yapıyor vucudum.Tuzu azaltmam lazım...
Saçlarım keçe gibi ve çok dökülüyo.Anlamadım neden, görümcem de diyorki, 4-5 aydan sonra saçların çok güzel olucak,parıl parıl parlayacak kuvvetlnicek ve uzayacak.Ayy inşallah..

Kızlar saçınızı boyatmıyosunuz dimi hamişşlerrr? Ben zaten 5 aydır hiç boyatmadım bebek istediimizden beri.

İlknurum benim hem yiyesim yok hem de bulantım var çok fena bişey,dua etki bulantın yok en azından!
Aman bırak temizlikte yapmayıver.
Yığılırda kalırsın.

Ben dün düştüm,çok sert bir düşüş değildi ama, o kadar çok kustum ki,sanırım hem halim kalmadı hem de tansıyonum düştü.Banyoda yığılıp kalmışım.Görümcem koştu geldide kaldırdı.Ay bir ağladım bir ağladım.Kendimi hiç bu kadar çaresiz ve aciz aynı zamanda bakımsız çirkin hissetmediydim :9:
Ah Bit sen nelere kadirsin :9:

Off elif sen cok korkunc seyler yaziyosun :)

elifim gerçekten kalabalıkta olman iyi şuan bakanın olması şart çünkü.ilknurcum düşünme sende keyfine bak bence bu sıcakta Allah kolaylık versin

slmm kızlar malesef 3 gün gecikmeyle adet oldum hayırlısı ve sağlıklısı olur inş hakkımızda...ama aklımda hala soru işareti var dün dr gittim cumadan beri belirgin olan çift çizgiler pztsi kayboldu ama dr bu konuda cvp vermedi çizgileri tek ben görsem neyse hayal gördüm diycem sizce ben kimyasal gebelik yaşamış olabilirmiyim ? birde canlar rahim filmi istiycek galiba bu ay şayet çektirsem bebek çalışmaları yapabilir miyiz ki bu ay bilginiz var mı???

slmm kızlar malesef 3 gün gecikmeyle adet oldum hayırlısı ve sağlıklısı olur inş hakkımızda...ama aklımda hala soru işareti var dün dr gittim cumadan beri belirgin olan çift çizgiler pztsi kayboldu ama dr bu konuda cvp vermedi çizgileri tek ben görsem neyse hayal gördüm diycem sizce ben kimyasal gebelik yaşamış olabilirmiyim ? birde canlar rahim filmi istiycek galiba bu ay şayet çektirsem bebek çalışmaları yapabilir miyiz ki bu ay bilginiz var mı???

canım sen çift çizgi görmüşmüydün bunu ilk kez duyuyorum hep çift çizgi varsa gebelik vardır diye biliyordum.test falan mı bozuktu acaba

eet canım silikten baya koyuydular eşim ve kız kardeşime de göstermiştim ve 3 ayrı markayla yaptım ayrıca daha önceki hamileliğimde de günü gelmeden bu şekilde öğrenmiştim ama o zaman tetleri tekrarladığımda 2.çizgi hep koyulaşmıştı gitigde bu sefer aksine kayboldu acaba hamile kaldımda bebek mi tutunamadı anlamadım moralim bozuldu tam sevinmiştim ama olmadııı

eet canım silikten baya koyuydular eşim ve kız kardeşime de göstermiştim ve 3 ayrı markayla yaptım ayrıca daha önceki hamileliğimde de günü gelmeden bu şekilde öğrenmiştim ama o zaman tetleri tekrarladığımda 2.çizgi hep koyulaşmıştı gitigde bu sefer aksine kayboldu acaba hamile kaldımda bebek mi tutunamadı anlamadım moralim bozuldu tam sevinmiştim ama olmadııı
Bi tam olarak anlatsana simdi adet mi oldun?

canım pztsi de yazmıştım normalde pazar adet olmam gerekiyordu ben dayanamadım cuma test yaptım silik çıktı tabi sevindim sonra cmtsi ve pazar da yaptım onlarda netleşti şehir dışında olduğum için nete girip yazamadım. ardından salı gününe randevu aldım dr için. pztsi dönünce hem sabah hem öğlen hem akşama doğru gene test yaptım sabahki silikleşmişti ama diğer 2si kayboldu bende korktum akşam üstü eşimle özele gidip kan verdim 5,49 çıktı dünde dr gittim o da emin olamadı bekliycez dedi ve bu sabah adet oldum

canım pztsi de yazmıştım normalde pazar adet olmam gerekiyordu ben dayanamadım cuma test yaptım silik çıktı tabi sevindim sonra cmtsi ve pazar da yaptım onlarda netleşti şehir dışında olduğum için nete girip yazamadım. ardından salı gününe randevu aldım dr için. pztsi dönünce hem sabah hem öğlen hem akşama doğru gene test yaptım sabahki silikleşmişti ama diğer 2si kayboldu bende korktum akşam üstü eşimle özele gidip kan verdim 5,49 çıktı dünde dr gittim o da emin olamadı bekliycez dedi ve bu sabah adet oldum

"henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır."

sanki bu yazana uyuyor belirtilerin kimyasal gebelikte olurmuş çünkü bu şekilde

"henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır."

sanki bu yazana uyuyor belirtilerin kimyasal gebelikte olurmuş çünkü bu şekilde

sanırım canım öle bende karıştırıyorum netten birşeyler okudukça kafam iyice karışıyor bende kimyasal gebelikten şüpheleniyorum ama dr bişey demedi ya ben ona da anlam veremiyorum o da emin olamadı ,allahtan hayırlısını diliyorum artık tüm anne olmak isteyenler için...

selam kızlar, ben dun hastalandım yanı temmuza kaldım....ama adetım 5 gun gecıkmelı oldu sebebını anlyamadım....yumutlamayı sımdı yıne 14.gun olarakmı hesaplıcam..yanı temmuzun 3. gunumu yumurtluyorum....kafam cok katıstı...halbukı 5 gun gecıkınce cok umutlanmıstım..ama yıne negatıf cıktı......canımız sagolsun ne yapalım...her sey ALLAHTAN...

Canim peki ustune gorme diyorlarya oyle bisi olabilirmi?annem bana hamileyken tam 4 ay adet gormus...

selam kızlar, ben dun hastalandım yanı temmuza kaldım....ama adetım 5 gun gecıkmelı oldu sebebını anlyamadım....yumutlamayı sımdı yıne 14.gun olarakmı hesaplıcam..yanı temmuzun 3. gunumu yumurtluyorum....kafam cok katıstı...halbukı 5 gun gecıkınce cok umutlanmıstım..ama yıne negatıf cıktı......canımız sagolsun ne yapalım...her sey ALLAHTAN...
Uzulme canim biliyorum kolay degil insan kotu oluyor umutlandiktan sonra... Ben de hep uzulmicem cani veren allah o herkesin dogacagi zamani belirliyor diyorum AMA gozyaslarimi tutamiyorum hem kendimi hem esimi uzuyorum...

benimde 4 gün gecikti idrarda çıktı kan testinde 36 çıktı.ama 5 inci gün adet oldum çok ağrılıydı .kimyasal gebelikmiş dedi bi doktor.diğer bir doktorda 36 oranı hamilelik belirtisi değildir dedi herkeste çıkabilir dedi ama saçma bence 5 in üstü olupta adet olunca kimyasal gebeliğe giriyor

Canim peki ustune gorme diyorlarya oyle bisi olabilirmi?annem bana hamileyken tam 4 ay adet gormus...

değidir herhaldel canım ya en son yaptığım 2 idrar testinde de 2.çizgi kaybolmuştu yoktu yani... herhalde kimyasal oldu ya da tutunamadı zaten ağrılı geçiyo adetim normalde ağrılı olmazdı :(((

Son düzenleme:
Back
X