- Konu Sahibi lady_eliph
- #4.401
:) canım benim resmi göremedim ama ne kadar geçmişti/geçmemşti adetinden?
ekleyemedim zaten yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) canım benim resmi göremedim ama ne kadar geçmişti/geçmemşti adetinden?
ekleyemedim zaten yaaadetim 3 ün geçti normalde çıkması lazım ama olduysa geç dölleme olmuştur çünkü adetimin 18 20 22 24. ünlerinde ilişkide bulnabilniştik...teşekkür ederim ayrıca ilgiliendiğin için...
ay ay ay amanda aman :) ne güzel bi resim bu böyle.umarım sağlıklı sıhhatli olur annesi :)kızlar bakar mısınız test sonucuma sizce ümitlenmeli miyim?
geç döllenmede olabilir canım.ben batta yaptım öğleden sonra idi çok silik çıktı.hatta eşim hayal görüyorsun dediertesi gün kana gittim.düşükte olsa gebesin dedi hemşirem.geç döllenme olmuştur ozaman falan dedi.haftaya çağırdı.
seninde öyle olabilir :)inş öyledir.kan verebilirsen tabi ki kan ver sonuç en azından net oluyor. inş hamişsindir sende![]()
ay ay ay amanda aman :) ne güzel bi resim bu böyle.umarım sağlıklı sıhhatli olur annesi :)
inş canım sağlıklı bir gebeliktir.en yakın zamanda kan tahlili sonuçlarını bekliyor olacağım garantiye al sen işi .haber ver olur mu:)
benimde aynı şekilde çıkmıştı bat ta hadi hayırlı uğurlu olsun inş![]()
öğleden sonra üç gibi yapmıştım bol su içmiş bir günün ardından.hatta ve hatta bundan bile silikti benimki.hayal gibi görünüyordu.bebiş istemesem testin içine düşmesen valla boş diye atardımama içimden bir ses evet evet orda diyordu :)
ve zaman bat yani 20.06 idi.
21.06 da kan verdim öğlende.
22.06 da öğlende sonuç alacaktım ama dayanamayıp işten çıkıp bi test daha aldım onuda yaptım ve aynı seninki gibi silik çıktı.ve 1 saat sonrada telden hemşiremden öğrendim 333.gebeyim:)
her halikarda 5+0 dan sonra kese vs görüneceği için haftaya gel yada çok istersen kadın doğum uzmanına git dedi hemşirem.
fırsatın olursa ilk iş kan testi olsun inş :)![]()
Canim gerçekten çok yüksek çıkmış tebrikler:) ikiz olabilir :)slm kızlar
ya kızlar bişey sorucam size
ilk kan testi yaptırdığınızda hcg değeriniz kaç çıktı
ben kan testi yaptırdığımda 4+4 teydim 3379.11 çıktı
sizde nasıldı
bana herkes çok yüksek diyo
kızlar bakar mısınız test sonucuma sizce ümitlenmeli miyim?
kuzular cok tesekkur ederim...sabah kan verdim zaten 2 gibi belli olacak...ama hic umitli degilim sabah 2 test daha yaptim biri farkli marka gene cok silik cikti 4 gun gecti batim olsaydi pembe cikmaz miydi ya golge gibi cikti 3 tsnesi de bence o var olan cizgi idrarla islaninca belirginlesti golge gibi ya hic pembe degill...ama siz daha iyi bilirsiniz.negatifte hic cizgi cikmiyo mu bembeyaz mi cikiyo...
Canim gerçekten çok yüksek çıkmış tebrikler:) ikiz olabilir :)
benim 3+ 2 de 163 çıkmışti
4+0 dada 1613 çıkmıştı
benimkinede doktor yüksek demişti tabi benimki tek bebek,ve erken döllenme demişti doktor.
kalbinide 5+4 te duymuştuk ve doktor hayir 6+4 olarak değiştiriyorum dedi:) tam bir komedi,adetim 28 günde bir olur ve sorunsuzdur.
seninki tek bebekbe doktor benimki gigi bişi diyebilir.
birde mide bulantin varmi bende çookkkk aşırı var,normal bi gün geçiremiyorum![]()
Kzlarrrrrrrrr günaydınnnn Anammm mahzennn gııııı silik milik resmen çıkmış inşallahhhh rabbbimmmm seninde sesini duymuşturr :)
Elifimmmmmmmmmmmmmm bekliyoruzzzzzzzz haberlerini annemmmm :)
Gelbebelgel benim adamda melüll melüll bakıyoo ama yok cıkk aaaaa diyodki dr belki yasağı kaldırır hemen eve koşarızz diyorrr dr yasağından önce senin bebişinn izin vercek mi bakalımm diyorum bendee az sabret ne kaldı şurda 7 ay diyorummm :)))
Dupdurucann benimde 934 çıkmıştı benimde 4+2 dim o zaman ama seninn maşallahınn varr kızz olsun düşük olmasından yüksek olması iyidir kimbilirr belkideee 2 tanedirrr :)
Mavihayalll hadi anamm az daha çalışşş bu ayy bol bol yımırtannnn olur inşallahhh patır patır da çatlarrr :)
slm kızlar
ya kızlar bişey sorucam size
ilk kan testi yaptırdığınızda hcg değeriniz kaç çıktı
ben kan testi yaptırdığımda 4+4 teydim 3379.11 çıktı
sizde nasıldı
bana herkes çok yüksek diyo