• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarrr hepinize günaydınnnn.Dün bebeğimi görmeye gittik yolda giderken dr bi de doğuma gitmiş olmasın dedim eşimee hayy demez olaydım gittik gerçekten de doğuma gitmiş normal doğum öğlen başlamış bi de.Bütün hastalar bekliyor gitmem valla dr u beklerim dedim bebeğimi görmeden gitmem.Neyse geldi ve bebeğimizi gördük çook şükürrr allahımaa.Ne kadar büyümüşş dedim doktora kafasını ellerini gösterdi tabiki minicik ama 6 haftalıkkenki kadar çizgi kadar değil yavrummm.Kalbini dinleyelim dedii allahımmm yaaa o nasıll bişey öylee rabbimm isteyen herkeseee yaşatsınn hayırlı zamanlarda inşllahh.Sesini de duyduk kendisini de gördük.Düşük tehlikem kalmamış artıkk o progestan hapını bırakabilirmişimm ayyy ne sevindimm yaaa o hap beni mahvetmişti.2 hafta sonra büyük kontrol var dedi dr.Çook muyluyumm rabbim burdaki tümm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahh.

Bu arada hala bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum midem bulanıyor ama sadece 2 kere çıkardım ama bulantılarım allahtan iş yerinde çok olmuyor evde genelde başlıyor ama rahatsız edici sürekli aklım midemde inş. o da düzelicek bişeyler yiyebileceğim.

Tebrik ederim canım bak hamileyken öle düşünündüğümüz başımıza geliyor demekki güzel düşüncez o başımıza gelsin..:)Maşşallah kelebeğine senin büyümüş çok çok sağlıklı büyüsün annesinin kucağına gelsin inşallah...Bir de miğde bulantıları ne zaman başlıyor benimki çok yeni diye herhalde henüz öyle bişey yok bende...

kızlar günaydın, dün adet günümdü bir günde olsa ilk defa gecikti, çok umutlanmak istemiyorum ama kanda baktırsammı acaba, dünden beri haslanacakmışım gibi kasık ağrılarım var, karar veremedim bir türlü. saat 4 gibi kanı versem sonucu ne kadar sonra verirler acep, bugün alabilirmiyimki, napacağımı bilemedim kızlar yardım edin bana:18:

madem gecmıs bı ıdrar testı yap eger sılık te olsa cıksa kan tahlılı ver cıkmassa bıraz daha bekle bence:34:

cok uzuldum canım ya Allah sabır versın cok zordur bılırım bende yasadım ogrenıyorsun daha tam sevınemeden gıdıverıyor :50: sıkma canını bebek demek kı saglıklı degılmıs sonradan uzulucegıne sımdı uzulmen daha ıyı vardır bı hayır bunda da temmuz da ınsallah saglıklı bır gebelıgın olur gecmıs olsun:54:

tesekur ederim bende zaten oyle avutuyorum kendimi hayirlisi buymus demekki doktor bu ay dinlen dedi zaten artik hic hevesim kalmadi bunlari yasadiktan sonra hamilelik konusunda dusunur oldum bi daha olursa yine duserse diye korkuyorum cevremden duyuyorum iki uc tane ardarda dusuren varmis ya bende oyle olursam diye endiseleniyorum daha once yasadim diyosun seninkide mi hemen dusmustu

tesekur ederim bende zaten oyle avutuyorum kendimi hayirlisi buymus demekki doktor bu ay dinlen dedi zaten artik hic hevesim kalmadi bunlari yasadiktan sonra hamilelik konusunda dusunur oldum bi daha olursa yine duserse diye korkuyorum cevremden duyuyorum iki uc tane ardarda dusuren varmis ya bende oyle olursam diye endiseleniyorum daha once yasadim diyosun seninkide mi hemen dusmustu
evet ılk dusugumde 1 hafta olmustu ogrenelı 2. dusugumde bı kac gun oldu 2. sı kımyasal gebelık ılkı normal dusuk daha cok kucuktu bır aylık falan yılmadık ıste hayırlısıyla yıne hamıleyım ınsan yıne de korkuyr ornegın dun cok agrım vardı belım kopacak gıbıydı korktum hemen gıttım hastaneye Allah tan bebegımde bısey yoktu usutmusum ama ınsan yıne de korkuyor tekrar dusecekmı dıye sende bu bı kac ay ıcınde ınsallah hamıle kalırsın uzme kendını ıyı seyler dusun

madem gecmıs bı ıdrar testı yap eger sılık te olsa cıksa kan tahlılı ver cıkmassa bıraz daha bekle bence:34:

işteyim canım şimdi ya akşama kadar nasıl dayanacam bilmiyorum biraz işten erken çıkıp yaptırmayı düşünüyorum inşallah vardır.

evet ılk dusugumde 1 hafta olmustu ogrenelı 2. dusugumde bı kac gun oldu 2. sı kımyasal gebelık ılkı normal dusuk daha cok kucuktu bır aylık falan yılmadık ıste hayırlısıyla yıne hamıleyım ınsan yıne de korkuyr ornegın dun cok agrım vardı belım kopacak gıbıydı korktum hemen gıttım hastaneye Allah tan bebegımde bısey yoktu usutmusum ama ınsan yıne de korkuyor tekrar dusecekmı dıye sende bu bı kac ay ıcınde ınsallah hamıle kalırsın uzme kendını ıyı seyler dusun

allah bunu esine sana bagislasin korkma hamilelikte korku bebek icin iyi degil olacak olan oluyo hersey allaha teslim saglicakla kucagina alirsin ilk haftalarda dusuk olanlarin cogu sagliksiz bebeklermis cok dua etmistim allaha herseyin sagliklisini ver diye demekki sagliksizmiski dustu neyse gecti o kotu gunler simdi artik hic kafama takmiyorum bi seyi ne kadar cok istersen o kadar zor oluyo bu konu haziran bitince kapanacak mi?

merhaba canımm öncelkle geçmiş olsun yaşadığın şeyi bende yaşadım geçen yıl hazirandı ve ben sadece bir ay korundum düşükten sonra ama şimdiki aklım olsa onuda yapmazdım bak bir yıl geçti hala bebek yok ve ben bu süre içinde bi kaç kez daha hamile kalıp düşerdi ama belkide yaşatırdı rabbim bence aklına hiç kötü şeyleri getirme Allahın gücüne gider verende o alan da bunu sakın unutma sağlıksız olacak bebekler düşermiş bunun için rabbimize şükretmeliyizki bize sağlıksız evlat vermediği için üzülmek değil sevinmeliyiz aslında bence ara verme hemen bebek istemeye devam et zaman su gibi akıp geçiyor bişey anlamıyorsun bir yıl sonra pişman olma neden erteledim diye:34:

ayy inşallah heyecanlandım bak şimdi Allahım sesimizi duyar inşallah:46:

4 litre sumu ? ilk zamanlar su icebiliyordum simdi su mide bulantimi arttiriyor okadar zorla iciyorumki oda en fazla 2 litre

evet evet kocaman bardaklar oluyor ya hani yarım ltlik onlardan var masamda.bittikçe yeğenim doldurup getiriyor.işyerinde yanımda sağolsun :)ama nerdeyse her saat basıda lavabodayım.bulantılarım çok olunca su içemeyecek gibi olursamda maden suyu içiyorum yatıştırıyor en azından :)

Evet maalesef kanamam basladi doktora gittim dusuruyosun dedi yapacakta bisey yokmus eve gonderdiler 2 gun sonra cagirdilar ultrason icin ve gittigimde Coktan dusmustu zaten

canım çok geçmiş olsun.allahım daha hayırlısını nasip etsin inş.sağlıklı olmadığı için düşmüştür.ve en sağlıklısı temmuzda seninle olur inş.

Kızlarrr hepinize günaydınnnn.Dün bebeğimi görmeye gittik yolda giderken dr bi de doğuma gitmiş olmasın dedim eşimee hayy demez olaydım gittik gerçekten de doğuma gitmiş normal doğum öğlen başlamış bi de.Bütün hastalar bekliyor gitmem valla dr u beklerim dedim bebeğimi görmeden gitmem.Neyse geldi ve bebeğimizi gördük çook şükürrr allahımaa.Ne kadar büyümüşş dedim doktora kafasını ellerini gösterdi tabiki minicik ama 6 haftalıkkenki kadar çizgi kadar değil yavrummm.Kalbini dinleyelim dedii allahımmm yaaa o nasıll bişey öylee rabbimm isteyen herkeseee yaşatsınn hayırlı zamanlarda inşllahh.Sesini de duyduk kendisini de gördük.Düşük tehlikem kalmamış artıkk o progestan hapını bırakabilirmişimm ayyy ne sevindimm yaaa o hap beni mahvetmişti.2 hafta sonra büyük kontrol var dedi dr.Çook muyluyumm rabbim burdaki tümm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahh.

Bu arada hala bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum midem bulanıyor ama sadece 2 kere çıkardım ama bulantılarım allahtan iş yerinde çok olmuyor evde genelde başlıyor ama rahatsız edici sürekli aklım midemde inş. o da düzelicek bişeyler yiyebileceğim.

ay nasıl heyecanla okuduuuuummm :nazar: ammin amiin inş.dualarında bizleride unutma inş.öyle müthiş bir duygu ki anne olmak.rabbim iyi ibr anne olmayı nasip etsin bizlere inş :)

teşekkür ederim canım inşallah bu mübarek günde güzel haberi alırım, bilmiyorum ilk defa gecikti çok umutlanmak istemiyoruma ama özel hastaneye gideyim o zaman

hadi bakalım topiğimiz biraz daha şenlensiiiinnn :9: inş hayırlı haberlrle gelirsin :49:

merhaba canımm öncelkle geçmiş olsun yaşadığın şeyi bende yaşadım geçen yıl hazirandı ve ben sadece bir ay korundum düşükten sonra ama şimdiki aklım olsa onuda yapmazdım bak bir yıl geçti hala bebek yok ve ben bu süre içinde bi kaç kez daha hamile kalıp düşerdi ama belkide yaşatırdı rabbim bence aklına hiç kötü şeyleri getirme Allahın gücüne gider verende o alan da bunu sakın unutma sağlıksız olacak bebekler düşermiş bunun için rabbimize şükretmeliyizki bize sağlıksız evlat vermediği için üzülmek değil sevinmeliyiz aslında bence ara verme hemen bebek istemeye devam et zaman su gibi akıp geçiyor bişey anlamıyorsun bir yıl sonra pişman olma neden erteledim diye:34:

evet sende haklisin belki istesem bile olmicak yada hemen olur bu kisiden kisiye degisiyor insallah sende hemile kalirsin en kisa zaman da dedigin gibi allah sagliksiz hayirsiz evlat vermesin zaten herseyi veren allah zaten benim ki ilacla olmustu yani korunmasak bile olmuyo o yuzden simdilik bisey yaptigim yok annemler falan surekli soruyolar bunalttilar beni cevremdeki bazi insanlar sanki tip fakultesi bitirmis gibi teshis koyuyolar yok bilmem su soyle bu boyle aman bosver herseyi zamana birakiyorum hersy iyi olacak diye inaniyorum allah senin de gonlune gore versin canim burda sohbet iyi oluyo cekenin derdinden birtek ceken anlar

canım çok geçmiş olsun.allahım daha hayırlısını nasip etsin inş.sağlıklı olmadığı için düşmüştür.ve en sağlıklısı temmuzda seninle olur inş.

tesekkur ederim canim bebegin hayirli olsun

sağol canım allah razı olsun.sen hiç üzülme vakti zamanı vardır.birde bilki muhakkak psikolojik bir sebebi vardır.bir duygu-düşünce olmasına engel oluyordur.benim öyleydi.hamdolsun o duygumu-düşüncem buldum 2. ayımda bebeğimi buldum.tabi herşey nasip.ama kainatta sebepsiz hiçbirşey yoktur unutmamak lazım.

benim bu 6. gebeliğim :) şaka gibi dimi :) ama inş bunun sağlıklı kalp atışlarını duyacağım.tabi yine rabbim nasip ederse.dualarla duruyoruz.çok şükür ki dua etme sığınma duygumuz var.

rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın,hakkımızda hayırlı olanı bize sevdirsin inş.

sağol canım allah razı olsun.sen hiç üzülme vakti zamanı vardır.birde bilki muhakkak psikolojik bir sebebi vardır.bir duygu-düşünce olmasına engel oluyordur.benim öyleydi.hamdolsun o duygumu-düşüncem buldum 2. ayımda bebeğimi buldum.tabi herşey nasip.ama kainatta sebepsiz hiçbirşey yoktur unutmamak lazım.

benim bu 6. gebeliğim :) şaka gibi dimi :) ama inş bunun sağlıklı kalp atışlarını duyacağım.tabi yine rabbim nasip ederse.dualarla duruyoruz.çok şükür ki dua etme sığınma duygumuz var.

rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın,hakkımızda hayırlı olapnı bize sevdirsin inş.[/QUOT pisikolojik destek falan mi aldin ben bilmiyorum ilk defa bunu duydum belkide dedigin gibidir bazi insanlarin basindan gecenleri duyunca insan haline sukrediyor beterin beteri vardir insallah hersey istedigin gibi olur gercekten cok zor gunler gecirmissin bunu hissediyorum ama hersey geride kaliyo dunya o kadar hizli donuyo ki istesekte istemesekte iyi kotu gunleri arkamizda birakmak zorundayiz dilerim hersey istedigin gibi olur

evet belki rabbim hemen verecek ve onu almayacak biz sabırla beklemeyi bilmeliyiz bence..
burdaki sohbetleri bende çok sevi,yorum herkes yardımcı olmak için çabalıyor birbirine karşı güzel bişey bu
çevreni hiiiiiçççç takma kafana şakaya vur çünkü insanlar sadece konuşur gerisini düşünmesler böyle insanlarıda fazla takmıycaksın kafana benim ailemden sadece annemle babam biliyordu hamilelğimi bide eşim ve kayınvalidem kimseye söylememiştik herşey belli olana kadar iikide söylememişiz diye düşünüyorum onlardan da Alllah razı olsun bir kere bile sözünü açmadılar belkide o yüzden biraz daha rahatım ben inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrucuklara:16:
evet sende haklisin belki istesem bile olmicak yada hemen olur bu kisiden kisiye degisiyor insallah sende hemile kalirsin en kisa zaman da dedigin gibi allah sagliksiz hayirsiz evlat vermesin zaten herseyi veren allah zaten benim ki ilacla olmustu yani korunmasak bile olmuyo o yuzden simdilik bisey yaptigim yok annemler falan surekli soruyolar bunalttilar beni cevremdeki bazi insanlar sanki tip fakultesi bitirmis gibi teshis koyuyolar yok bilmem su soyle bu boyle aman bosver herseyi zamana birakiyorum hersy iyi olacak diye inaniyorum allah senin de gonlune gore versin canim burda sohbet iyi oluyo cekenin derdinden birtek ceken anlar

psikolojik destek derken şöyle ki,
dışarıdan itmeyle gemi yürümeyeceği için budestek işini ben yapmalıyım.kendimi geliştirip bir psikolog gerekirse psikiyatr olmalıyım diye düşündüm.yapı olarakta bağımlılığı seven biri olmadığım için:)

kişisel gelişim dersleri,metotları,eğitimleri,yazıları peşinde koştum.yol arkadaşım annemdi.oda sıkıntılarını bu kişisel gelişim ile atlattı şükür.
4 senedir kendime itiraf edemediklerim varmış meğer.insanın kendiyle yüzleşmesi ,kendine dürüst olması metodu idi takip ettiğim.ve farkında olmadan bilinçaltıma olumsuz kayıtlar işlemişim senelerce.ve tabi korkular.onları temizlemeye çalıştım.ve rabbim nasip etti.zaten bilimsel açıklamalrda tüm hastalıkların sebebinin önce duygusal ve düşüncesel olarak hazırlandığını sonradan vücutta kendini gösterdiğini söylüyor.
rabbim tüm hastalıklarımızdan temizlesin bizi.hastalıkı düşüncelerimizdende(olumsuz olan her düşünce hastalıklı düşüncedir derler.)

şimdi kan tahlil sonucumu öğrendim 1.800 çıkmış.çok şükür.çok heyecanlıyım şuan.inş ilk usg dede kalp atışlarını duyarım mucizemin :)

evet belki rabbim hemen verecek ve onu almayacak biz sabırla beklemeyi bilmeliyiz bence..
burdaki sohbetleri bende çok sevi,yorum herkes yardımcı olmak için çabalıyor birbirine karşı güzel bişey bu
çevreni hiiiiiçççç takma kafana şakaya vur çünkü insanlar sadece konuşur gerisini düşünmesler böyle insanlarıda fazla takmıycaksın kafana benim ailemden sadece annemle babam biliyordu hamilelğimi bide eşim ve kayınvalidem kimseye söylememiştik herşey belli olana kadar iikide söylememişiz diye düşünüyorum onlardan da Alllah razı olsun bir kere bile sözünü açmadılar belkide o yüzden biraz daha rahatım ben inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrucuklara:16:

ben bi daha hamile kalirsam eger cisiyetini ogrenene kadar kimseye soylemicem annemlere bile cunku onlar benden daha cok istiyolar ve kaybedince maalesef benden daha cok uzulduler diyebilirim bence sen iyisini yapmissin :))))

ama bu sefer hamile kaldığımda herkese söylicemmm :))) çünkü bu sefer insanlar bunun çocuğu olmuyor belkide gözüyle bakıyorlardır malum çevrede her çeşit var :))
hiç değilse hamile kaldığımı bilsinler :1::1:
benimde ailem çok istiyor özellikle deli gibi isteyen kayınvalidem ve eşim diyyorum siz böyle çok istiyosunuz diye olmuyor zaten istemeyin diyorum istemeyin:52:
ben bi daha hamile kalirsam eger cisiyetini ogrenene kadar kimseye soylemicem annemlere bile cunku onlar benden daha cok istiyolar ve kaybedince maalesef benden daha cok uzulduler diyebilirim bence sen iyisini yapmissin :))))

ama bu sefer hamile kaldığımda herkese söylicemmm :))) çünkü bu sefer insanlar bunun çocuğu olmuyor belkide gözüyle bakıyorlardır malum çevrede her çeşit var :))
benimde ailem çok istiyor özellikle deli gibi isteyen kayınvalidem ve eşim diyyorum siz böyle çok istiyosunuz diye olmuyor zaten istemeyin diyorum istemeyin:52:

en sinr oldugumda yanimda ahh canim cok uzuldum diyip arkamdan turlu turu sacmaliklar uyduran insandir sanki duymucakmisim gibi .benim sana tavsiyem kimseye soyleme yinede sen bilirsin tabi karnin buyuyunce hamileyim diye pat diye soyleyiverirsin herkeste sasirir

hehe bende söyledim.hepsini hemde.çünkü bazı çevre çocuğu olmuyor diyip duruyordu bizede.bende aa öyle mi cicim kaç sene de kaç defa hamile kaldım duymadınız mı .hem neden dolayı olmadığı düştüğü belli değil tüm tahlilleri yaptırdık.allahın takdirinede bişey diyorsanız lütfen aranızda halledin.allaha söyleyin diyordum.bir daha da ağızlarını açamıyorlardı.bazen dinsizin hakkından anca böyle geliniyo :9::9::9:

Back
X