- Konu Sahibi lady_eliph
- #4.561
Kızlarrr hepinize günaydınnnn.Dün bebeğimi görmeye gittik yolda giderken dr bi de doğuma gitmiş olmasın dedim eşimee hayy demez olaydım gittik gerçekten de doğuma gitmiş normal doğum öğlen başlamış bi de.Bütün hastalar bekliyor gitmem valla dr u beklerim dedim bebeğimi görmeden gitmem.Neyse geldi ve bebeğimizi gördük çook şükürrr allahımaa.Ne kadar büyümüşş dedim doktora kafasını ellerini gösterdi tabiki minicik ama 6 haftalıkkenki kadar çizgi kadar değil yavrummm.Kalbini dinleyelim dedii allahımmm yaaa o nasıll bişey öylee rabbimm isteyen herkeseee yaşatsınn hayırlı zamanlarda inşllahh.Sesini de duyduk kendisini de gördük.Düşük tehlikem kalmamış artıkk o progestan hapını bırakabilirmişimm ayyy ne sevindimm yaaa o hap beni mahvetmişti.2 hafta sonra büyük kontrol var dedi dr.Çook muyluyumm rabbim burdaki tümm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahh.
Bu arada hala bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum midem bulanıyor ama sadece 2 kere çıkardım ama bulantılarım allahtan iş yerinde çok olmuyor evde genelde başlıyor ama rahatsız edici sürekli aklım midemde inş. o da düzelicek bişeyler yiyebileceğim.
Tebrik ederim canım bak hamileyken öle düşünündüğümüz başımıza geliyor demekki güzel düşüncez o başımıza gelsin..:)Maşşallah kelebeğine senin büyümüş çok çok sağlıklı büyüsün annesinin kucağına gelsin inşallah...Bir de miğde bulantıları ne zaman başlıyor benimki çok yeni diye herhalde henüz öyle bişey yok bende...