- 15 Mayıs 2012
- 52
- 3
- 286
- Konu Sahibi lady_eliph
- #4.601
Bin damla umut serpilsin yüreğinize bin umut dolsun günlerinize. Binbir hayaliniz gerçek olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım şöyle gene katlanırsa diğerki gibi o zaman hamileleik takvimini yaparım...:)Ben de hiççç merak emtiyorum nedense cinsiyetini yaa zerre kadar eşime diyorum ki acaba 9 aya kadar öğrenmesek mi doktora sağlıklı mi diye soralım cinsiyetini söyleme diyelim diyorum eşim de seennnnn:) diyo dayanamzsın diyo bakalım:)
Gelbebek gel sana bişey soracağım sence benim bebeğim kaç haftalık bi fikir verebilir misin son adet tarihimi mi baz alayım ben adetimin ilk gününden başlayarak ilk 18. günü ilişkiye girdim 18-20-22-24. günler ilişki günlerim tahminen 20. günde olsa bu gün 38. günüm bebek 18 günlük mü yai 3. haftanın içindemyim? yoksa ilk adeti baz alıp 6. hafta eder 38. gün 6. haftada mıyım...?
Kızlarrrrrrrr hepinizeee musmutluuu hafta sonları dilerimm.Bugün ilk defa bişeylerrr yiyebiliyorum yaa ne büyük bi olay benim için ilk defa kalvaltıı hazırlayıp yedimm allahımm böyle devam etsin yoksa yavrumm gerçekten mercimek kadar kalacakkk..
Mahzennn ve gelbebekgell sizlerinnn nasıll geçiyorrrr hayattlarııı takipp ediyorummm yazılar.aınızıı Allahh hepimiin yüzüne gülsün inşallahhh sağ salimmm evlatlarımızı kucağımıza almayı da nasip etsin
selam kizlaar nasilsiniz nasil gidiyor hamisler varmi sikayetleriniz ?
benim sabahlari zor geciyor yaa, mide cok zorluyor hala daha progestana devam ediyorum beni mahvediyor ama olsun bebisim icin deger, doktor seyahat etmek de yok dedi bugunler evde gercekten zor geciyor benim gibi durumda olanlar allah bebislerimize saglik bize sabirli gunler guzel gunler gecirmeyi nasip etsin
ilknur defne cim iyi gidiyor hamdolsun.ara ara bulantılar ve kasık ağrıları zorlamasa,birde ateş basmasa hiç hamiş olduğumu anlamayacağım sanırım.bu sıkıntılarda olsa neden oldu diyorum olmasa bişey mi var
canım inş bundan sonra dolu dolu sabah kahvaltılarınız olur :) kalmaz annesi mercimek kadar.büyür büyür zaten siz bizim göbek farkı abimiz yada ablamızsınız bizden çoookk büyüksünüz![]()
Aynen benimde 6. ve 7. haftalarda kasık ağrılarım vardı hatta uykumun arasında bile hissediyordum korkuyordum panik içindeydim hep onun da getirdiği stres var tabi sinir küpü gibiydim evin içinde eşim ya sabır çekiyoduu hepp bana bağırıp kavga etmesin diyee benimle :))) Ama rahim büyüdüğü için olurmuş böyle ağrılar sonra birden kesildi inş. seninde öyle olacak.Ateş basması bende de vardı ben çok üşüyen biri olrak klima karşısında terliyordum resmen hepsii bebişlerimizz içimizde olduğuu içinnn :)) çok şükürrrr..Bulantılarımda geçen hafta başladı ama çok fazla değil mesela gün içinde 2-3 defa falan bulanıyor o kadar da olsun artıkk :))
mahzencim bu sorunun cevabını tıbbı açıdan drlar son adet tarihi olarak veriyorlar.yani 6.hafta içindesin.5+ lı günlerdesin.bebeğin ilerleyen haftalarda gelişimine göre net bir hafta söyleyecektir zaten drun.ki seninki geç döllenme diyebilecek bir zaman olduğu için ilerleyen haftalarda drlar senin hafta hesabına geleceklerdir bence.
benzer durumlar 2 tanıdığımda oldu çünkü aynı bu şekilde yaptılar sonra.
Kızlarrrrrrrr hepinizeee musmutluuu hafta sonları dilerimm.Bugün ilk defa bişeylerrr yiyebiliyorum yaa ne büyük bi olay benim için ilk defa kalvaltıı hazırlayıp yedimm allahımm böyle devam etsin yoksa yavrumm gerçekten mercimek kadar kalacakkk..
Mahzennn ve gelbebekgell sizlerinnn nasıll geçiyorrrr hayattlarııı takipp ediyorummm yazılar.aınızıı Allahh hepimiin yüzüne gülsün inşallahhh sağ salimmm evlatlarımızı kucağımıza almayı da nasip etsin
Ama sonra bana demezler mi senin bebeişinin gelişimi geride falan derlerse beni çok canım sıkılır yaaa...doktora son adet tarihimi yanlış nı söylesem.....:)
Gelbebekgel sıkıntı olmaz inşallah değil mi?
Bu aradaaa değerim 77.5 tan 285 olmuş kızlarr maşallah deyin benim miniğime...:) sanırım hamileleik takvimi yapmanın zamanı geldi...:)
yahu belki böyle birşeye sevinilmez ama çok sevindim yalnız olmadığım içinbirde çalışıyorum.ustalara 40 defa bişeyi demeye kalmıyoooorrr hemen kızıyorum hepsi etrafımdan çekiliyorlar artık kimse mazeret sunamaz oldu bana
ateş basması konusunda çok tedirgin olmuştum bak bundada yalnız değilmişim .içim yanıyor sanki.ama değer dimi anne olmaya.çok heyecanlıyım zaten.rabbim kalp atışalrını duymayıda nasip etsin inş.benimde gün içinde oluyor çoğu zaman ama yoruyor.bazen müşteri varken geliyor.hadiii buyurun cenaze namazına
ilk bebişin mi seninde peki?
Ama sonra bana demezler mi senin bebeişinin gelişimi geride falan derlerse beni çok canım sıkılır yaaa...doktora son adet tarihimi yanlış nı söylesem.....:)
Gelbebekgel sıkıntı olmaz inşallah değil mi?
Bu aradaaa değerim 77.5 tan 285 olmuş kızlarr maşallah deyin benim miniğime...:) sanırım hamileleik takvimi yapmanın zamanı geldi...:)
bende de bu aralar başladı bulantılar.sabah sabah çok kötü oluyor maalesef.ama bebişime değer tabi.
gerçi birde biraz gerginim sizde de var mı böyle bir durum ?
Kuzular siz de karnınızı şiş hissediyor musunuz? nedense sanki karnımda bişeyler var:) böyle eskisi gibi değil sanki oturup kalkarken hissediyrum şiş olduğunu bana mı öyle geliyor yoksa...?
bende aynı şekilde hissediyorum.sanki bişey var :)
yürüyüşüm bile değişti.sanki 9 aylık hamiş gibi yürüyorum :) karnı da içime çekmeyi denesemde çekemiyorum pantolonlar kapanmıyor :)