Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı tahmini 15 haziran da regl bekliyorum ama değişedebiliyo bu benim ikinci tedavim ilk tedavimde hiç döllenme olmamıştı 2. Reglim 1 buçuk aya yakın sürdü gelmesi şimdi de öyle olur mu bilemiyorumMerhaba benim haziranda başlayacak sürecim.opu sonrası regl oldum şu an rahim dinlendirmedeyim Haziran 20 si gibi tekrar regl olacağım transfer sürecine geçeceğiz
Benim ilk tedavim ama form da geciken çok kişi gördüm hakkımızda hayırlısı olsunBenimde aynı tahmini 15 haziran da regl bekliyorum ama değişedebiliyo bu benim ikinci tedavim ilk tedavimde hiç döllenme olmamıştı 2. Reglim 1 buçuk aya yakın sürdü gelmesi şimdi de öyle olur mu bilemiyorum
Kaç yumurtanız döllendi kalite olarak kwlite çok önemli değil diyolar ama insan her detayı araştırıyoBenim ilk tedavim ama form da geciken çok kişi gördüm hakkımızda hayırlısı olsun![]()
22 yumurta toplandı 11 tanesi donduruldu çok şükürKaç yumurtanız döllendi kalite olarak kwlite çok önemli değil diyolar ama insan her detayı araştırıyo![]()
Sizin taze transfer olmuş hayırlısı olsunMerhaba
Benimde 29 mayısta yumurtalarım toplandı. Bugün 5. Gün transferi oldum. Beklemedeyim. Hepimiz hakkında hayırlı haberler inşallah![]()
Yumurta toplama işlemi biraz zordu anasteziden sonra çok kustum.. ilk güm beni epey bir zorladı.Sizin taze transfer olmuş hayırlısı olsuntransfer süreci nasıldı
Çok güzel bol bol embriyolarınız olmuş Allahım hayırlısı ve sağlıklısıyla nasip etsin inşallah22 yumurta toplandı 11 tanesi donduruldu çok şükür
İnşallah pozitifi de görürsünüzYumurta toplama işlemi biraz zordu anasteziden sonra çok kustum.. ilk güm beni epey bir zorladı.
Transfer ise 2 dk içinde gerçekleşti. Girmemle çıkmam bir oldu:)
Amin hepimiz pozitifi görelimÇok güzel bol bol embriyolarınız olmuş Allahım hayırlısı ve sağlıklısıyla nasip etsin inşallah![]()
![]()
2 saat kaldımİnşallah pozitifi de görürsünüzTransfer için toplam ne kadar süre hastanede kaldınız
Neden o kadar normal yatış mı yaptırılıyo2 saat kaldım
Türkiye de nasıl olduğunu bilmiyorum ama yurt dışındayım ben. Burda öyle..Neden o kadar normal yatış mı yaptırılıyo