Haziranın 15ine kadar 20 kilo? VERİCEM... VERİCEM..

pemBeci_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
341
516
123
34
Arkadaşlar 1 hafta önce rejime başladım 113 kiloydum suan 109 inşallah yavaş yavaş gitcek.. yaaa .. ümidinizi kesmeyin başarıcazz

Merhaba:)ben de aynen hazirana kadar 20 kilo vermek istiyorum hatta haziran sonuna kadar.ama kendime güvenim hiç yok,imkansızmış gibi geliyor Zayıflamak nasıl başaracam bilmiyorum beni de yaniniza alsaniz beraber versek .18 yaşındayim 76 kiloyum üni sinavina hazirlaniyorum :(desteğinizi bekliyorum

Kızlar benim hedefimde aynı hazirana kadar 20 kilo vermek.Beraber verelim birbirimize destek olalım.Bu arada boyum 1.72 kilom90 çok fazla biliyorum ama gidecek bu kilolar.

Merhaba:)ben de aynen hazirana kadar 20 kilo vermek istiyorum hatta haziran sonuna kadar.ama kendime güvenim hiç yok,imkansızmış gibi geliyor Zayıflamak nasıl başaracam bilmiyorum beni de yaniniza alsaniz beraber versek .18 yaşındayim 76 kiloyum üni sinavina hazirlaniyorum :(desteğinizi bekliyorum

İnş sende başarırsın kuzum inan bana isteyince oluyor bende 2 haftadır felan yiyorum yaa artik sporda istemiyor canim ama yinede baya verdim suan 95.4 .. düsünsene 113 kiloydum neredeyse 20yi tamamlicam cok mutluyum ondan sonraki hedefim 85 inmek :)

Kızlar benim hedefimde aynı hazirana kadar 20 kilo vermek.Beraber verelim birbirimize destek olalım.Bu arada boyum 1.72 kilom90 çok fazla biliyorum ama gidecek bu kilolar.

Canım ama bence senin boyuna göre cok da fazla kilolu gözükmesin. bende 170 boyundayım suan 95 kiloyum ve 44 içine sıgabiliyorum :D cok güzel mutluluk yaa 48 e zor sıgarken valla hedefim inş 40 bedenlere düsmekk allahım nasip eder inş hepimize..

Back
X