• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazırlıklar için ilgisiz

kötü niyetle yazmıyorum ama bence bariz ilgi eksikliği oluşmuş. özellikle alyans konusunda. bu konuda ilgisini kesen adam sizinle ilgili olmasa bile muhakkak bir konuda canı sıkılmış.

Açmıyorum konuyu sadece ailesinin takı vs hazırlığı yapmamasını gerek olmadığını söyledim çok gencim bana çok saçma geliyor öyle burmalar filan[/QUOTE]

canım takılma bence bu konulara o altınları borcsuz yapacaksanız güvenceniz
ama borçlu yapıp hepsini siz öderseniz saçmalık evet

Yüzüğüyle teklifte bulundumu size ? Hayır sanırım. Ortada aile tanışması isteme gibi bi söz konusuda yok. Neyin hazırlığı olacak ki ? Şimdiden eşya bakılacak hali yok ya. Bence isteksiz bu adam ya. Lafta kalmış anca genel klasik erkekler gibi. Laf var icraat yok. Kendi icraata dökene kadar bi şeyleri evliliğin e'sini bile anma bence, yarın bigün aman be sende ne meraklıymışsın diyebilir.

kötü niyetle yazmıyorum ama bence bariz ilgi eksikliği oluşmuş. özellikle alyans konusunda. bu konuda ilgisini kesen adam sizinle ilgili olmasa bile muhakkak bir konuda canı sıkılmış.
Ben de alyans konusuna takıldım. Daha önceden bu konular daha yokken de alyans bakmıştık kendisi bana beğendiklerini göndermişti ben de ona güvenerek bu sefer ortada alınmış kararlar var diye dedim oralı olmadı. Bilemiyorum ama tektaş mesela çok ilgilendi gönderdklerimle hala da soruyor mesela işte içine isim yazılır mı onların filan diye..

Açmıyorum konuyu sadece ailesinin takı vs hazırlığı yapmamasını gerek olmadığını söyledim çok gencim bana çok saçma geliyor öyle burmalar filan

ama borçlu yapıp hepsini siz öderseniz saçmalık evet[/QUOTE]

Pek gözümde yok bir şekilde hallolur. Illa alırsalar kendileri bilir ama ben istemediğimi belirteyim benden çıksın.

Ben de alyans konusuna takıldım. Daha önceden bu konular daha yokken de alyans bakmıştık kendisi bana beğendiklerini göndermişti ben de ona güvenerek bu sefer ortada alınmış kararlar var diye dedim oralı olmadı. Bilemiyorum ama tektaş mesela çok ilgilendi gönderdklerimle hala da soruyor mesela işte içine isim yazılır mı onların filan diye..

ama borçlu yapıp hepsini siz öderseniz saçmalık evet

Pek gözümde yok bir şekilde hallolur. Illa alırsalar kendileri bilir ama ben istemediğimi belirteyim benden çıksın.[/QUOTE]

Bende evlenmeden öyle demiştim
sonra bir şekilde bir kaç tane yaptık
iyiki de yapmışız diyorum eşim tedavi görecek diye bozdurdum
ama gerek kalmadı

Pek gözümde yok bir şekilde hallolur. Illa alırsalar kendileri bilir ama ben istemediğimi belirteyim benden çıksın.

ama gerek kalmadı[/QUOTE]

Ya bana şey ters geliyor açıkçası illa sanki nişanda bana 2 bilezik düğünde 5 bilezik takmak zorundalarmış gibi. Yani bu zorundalıktan hoşlanmıyorum derdim bu

ama gerek kalmadı

Ya bana şey ters geliyor açıkçası illa sanki nişanda bana 2 bilezik düğünde 5 bilezik takmak zorundalarmış gibi. Yani bu zorundalıktan hoşlanmıyorum derdim bu[/QUOTE]

Doğru diyorsun bazıları var bilerek yapmıyor bazıları var gerçekten yapmıyor
Eşim zaten ailemden isteme dedi bende tamam dedim
Bilerek yapmayandan nefret ediyorum
Şu da var ki bu karar senin kararın saygı duyarım

Ya bana şey ters geliyor açıkçası illa sanki nişanda bana 2 bilezik düğünde 5 bilezik takmak zorundalarmış gibi. Yani bu zorundalıktan hoşlanmıyorum derdim bu

Şu da var ki bu karar senin kararın saygı duyarım[/QUOTE]

Ben ailesinin o konuda görgülü olduğunu dişünüyorum ama çok var düğüne çok içinden gelirse bohça götürürken yapar şu an bir anlamı yok ben öğrenciyim ne yapayım burmayı filan :)

Şu da var ki bu karar senin kararın saygı duyarım

Ben ailesinin o konuda görgülü olduğunu dişünüyorum ama çok var düğüne çok içinden gelirse bohça götürürken yapar şu an bir anlamı yok ben öğrenciyim ne yapayım burmayı filan :)[/QUOTE]

canım ben düğünde taktım dahada takmadım bozdurdum

Ben ailesinin o konuda görgülü olduğunu dişünüyorum ama çok var düğüne çok içinden gelirse bohça götürürken yapar şu an bir anlamı yok ben öğrenciyim ne yapayım burmayı filan :)

canım ben düğünde taktım dahada takmadım bozdurdum[/QUOTE]

Tektaşım alyansım gelsin de gerisini boşver cidden :)

canım ben düğünde taktım dahada takmadım bozdurdum

Tektaşım alyansım gelsin de gerisini boşver cidden :)[/QUOTE]

Hakkında hayırlısı olsun canım
Ama sevgilin pek konuşmama misi beni biraz daha beklemek istiyor gibi geldi belki maddi yönden olmayabilir.

Canım allahaşkına bunları kafana takma büyütülecek bir mesele değil erkekler bu tür şeylerle uğraşmayı sevmez benimki de öyleydi sen beğen hayatım hallederiz,tamam,farketmez vs. Eğer ondan eminsen gerisini düşünme kimseye de bakma seni doldurur millet sonra olan sana olur.Arkadaslarina ve ailene de çok anlatma.Sizin aranız nasıl olsa düzelir ama onlar unutmaz her defasında"bu adam böyle demisti" diye kafana kakarlar :KK19:

Arkadaşlar başka yere yazdım fakat bir şey diyen olmadı buraya yazayım dedim. Bu ay veya öbür ay nişanlanmayı istiyoruz sevgilimle iznini bekliyoruz ve işi sıkıntılı bir iş öyle benimle canım ciCim konuşmaya bile fırsat olmuyor. Seviyorsa fırsat bulur demeyin bambaşka bir durum isteyene özelden açıklarım.
Gelin görün ki başta beni evliliğe o çok özendirdi dedi nişan yapalım nikah için hazırlık yapalım, eşya bakalım beğenebilim. Hepsini bu 1 aylık süreçte dedi. Ben de tabi korktum saçmalama vs dedim.
Nişan için de başta hevesli konuşuyordu şimdi pek konuşmuyor diyorum mesela büyük bir şey istemiyorum sen öyle istiyorsan öyle olur diyor kapatıyor. Kaç.kişi gelirsiniz diyorum az kişi diyor. Elbise bakıyorum diyorum ne elbisesi diyor. Hediyelik bakıyorum misafirler için hani büyük bir şey istemiyordun boşver rahat ol diyor.
Kendisi bana alyans tektaş vs bakıyordu gönderiyordu şimdi diyorum alyans bakalım foto gönder gelince bakarız nasılsa diyor.
Ilgisi mi kayboldu, yoksa kısacık vakit konuşuyoruz o vakti alyans veya hediyelikle harcamak mı istemiyor bilmiyorum birkaç arkadaşım da baştan vazgeçmiş bu diye doldurdu beni konuştuğumda sen asıl yokuşa sürüyorsun bahaneler bulup benim ne kadar istediğimi en iyi sen biliyorsun diyor. Yol gösterin arkadaşlar aramız bozuluyor kuruntu mu yapıyorum ?
Konunu açalı 1 ay olmuşsun ama ben sana 3 yıllık evliliğimden edindiğim bi tecrübemi yazayım.Aranızda iletişim problemi olursa anlaşmanız zor olur.Ki senin mesela nişana kaç kişi geleceksiniz sorunun cevabı şöyle bişey olmalıydı örneğin 20 kişi var benim kafamda ama davet işlerine annemler bakıyo hayatım kaç kişi çağırmışlar bi öğrenip söyleyeyim olmalıydı.Önce erkekler böyle kuş misali uçuruyolar bizi sonra bi bırakıyolar pat yerdeyiz o zaman anlıyoruz bazen geç oluyo anlamak şekil A ben.

Sevgilinle senin aranda olanı 3 kişi bilmeyecek. Bak sonra bu şekilde stresten ölüyorsun.
Örneğin: Dersin ki mesela arkadaşın Zeynep olsun..
Zeynep sevgilime dün mesaj attım. İletildi ama kaç saat sonra cevap verdi. Görüyor sonuçta mesajı ama açmıyor cevap vermiyor. Çok sinir oldum.

Sonra sevgilinizle konuşursunuz niye cevaplayamadığını anlatır size konuyu kapatırsınız. Unutursunuz. Aradan zaman geçer.

Zeynep sevgilime nişanlık elbise atıyorum bişey demiyor. Off çok yoğun dersiniz.

O da der kiii kııız bu çocuk sen geçen yazdığında da kaç saat sonra cevap vermişti. Bak burda da bunu yapmıştı. Şurda da şu olmuştu der. Hallettiğin tüm mevzuları da önüne getirerek seni doldurur. Yapma gerek yok. Sen halledersin ama insanlar unutmaz. Yapma bunu kendine ve evleneceğin kişiye. Bırak 3. kişiler sadece mutluluğunuzdan haberdar olsun. Her anınızdan değil.

Konunu açalı 1 ay olmuşsun ama ben sana 3 yıllık evliliğimden edindiğim bi tecrübemi yazayım.Aranızda iletişim problemi olursa anlaşmanız zor olur.Ki senin mesela nişana kaç kişi geleceksiniz sorunun cevabı şöyle bişey olmalıydı örneğin 20 kişi var benim kafamda ama davet işlerine annemler bakıyo hayatım kaç kişi çağırmışlar bi öğrenip söyleyeyim olmalıydı.Önce erkekler böyle kuş misali uçuruyolar bizi sonra bi bırakıyolar pat yerdeyiz o zaman anlıyoruz bazen geç oluyo anlamak şekil A ben.

Sevgilinle senin aranda olanı 3 kişi bilmeyecek. Bak sonra bu şekilde stresten ölüyorsun.
Örneğin: Dersin ki mesela arkadaşın Zeynep olsun..
Zeynep sevgilime dün mesaj attım. İletildi ama kaç saat sonra cevap verdi. Görüyor sonuçta mesajı ama açmıyor cevap vermiyor. Çok sinir oldum.

Sonra sevgilinizle konuşursunuz niye cevaplayamadığını anlatır size konuyu kapatırsınız. Unutursunuz. Aradan zaman geçer.

Zeynep sevgilime nişanlık elbise atıyorum bişey demiyor. Off çok yoğun dersiniz.

O da der kiii kııız bu çocuk sen geçen yazdığında da kaç saat sonra cevap vermişti. Bak burda da bunu yapmıştı. Şurda da şu olmuştu der. Hallettiğin tüm mevzuları da önüne getirerek seni doldurur. Yapma gerek yok. Sen halledersin ama insanlar unutmaz. Yapma bunu kendine ve evleneceğin kişiye. Bırak 3. kişiler sadece mutluluğunuzdan haberdar olsun. Her anınızdan değil.

Teşekkürler cevaplar için aileler haber verildi geçen hafta gelmesi gerekiyordu gelmedim henüz dedi dün öğrendim ki gelmiş gitmiş bana haber vermeden. niyeti yokmuş demek ki öylesine heveslendirmiş. Teşekkürler cevaplarınız için tekrardan.

Aile kurmak için atılan adımlar hayal iken heveslidir ama iş ciddiye binince "noluyo lan evleniyorum" moduna geçilir.. önceleri yaparız,ederiz demek kolay olsada hazırlık sürecinin,zorlukları maddi-manevi olarak altından kalkabilecekmiyim hissi oluşturur..birkaç kişi bu süreç hakkında "çok sıkıcı antin-kuntin işler" tarzında konuştularsa genelde arkadaşları yada ailesinden bir densiz dolduruşa getirmiş olabilir muhtemelen..
Şuan uzaksanız telde yumuşak şekilde,sinirlenmeden "bu heyecanı benimle paylaşmanı istiyorum ama nedense hevesin kaçmış gibi davranıyorsun" şeklinde sorun zaten sıkıntısı varsa açıklayacaktır diye düşünüyorum.

Teşekkürler cevaplar için aileler haber verildi geçen hafta gelmesi gerekiyordu gelmedim henüz dedi dün öğrendim ki gelmiş gitmiş bana haber vermeden. niyeti yokmuş demek ki öylesine heveslendirmiş. Teşekkürler cevaplarınız için tekrardan.
Ne kadar kolay işte bazı erkeklere göre bazı durumlar.Enkazlardan geriye kalan hep bize ders oluyo malesef

Aile kurmak için atılan adımlar hayal iken heveslidir ama iş ciddiye binince "noluyo lan evleniyorum" moduna geçilir.. önceleri yaparız,ederiz demek kolay olsada hazırlık sürecinin,zorlukları maddi-manevi olarak altından kalkabilecekmiyim hissi oluşturur..birkaç kişi bu süreç hakkında "çok sıkıcı antin-kuntin işler" tarzında konuştularsa genelde arkadaşları yada ailesinden bir densiz dolduruşa getirmiş olabilir muhtemelen..
Şuan uzaksanız telde yumuşak şekilde,sinirlenmeden "bu heyecanı benimle paylaşmanı istiyorum ama nedense hevesin kaçmış gibi davranıyorsun" şeklinde sorun zaten sıkıntısı varsa açıklayacaktır diye düşünüyorum.
Teşekkürler sizden bir önceki mesajda durumu açıkladım :(

Üzülme boşver ne güzel bi söz var zararın neresinden dönsen kardır.Sen karlısın.Şimdiden böyle kaypaklaşan insan evlenince seni mutlu eder miydi?Bak bana sevgililik nişanlılıkta hep düzgün dürüstlüğü başrolde oynayan adam şimdi hayatımda bi figüran oldu kendi isteğiyle

Back
X