- Konu Sahibi yarali__kalp
-
;( hic guzel gecmedi. Benim 1 saat zamanm var dedim tuhafina giti ayak üstü sohbet ettik resmen. aslinda birbirimkzi pek tanimiyorz. Tanimak icin bulustuk. Kotu bitmesinin Guzelllikle felan alkasi yoktu.Bana resmen nasihat etti. (Benden 2 yas buyuk).Once okulunu bitir dedi. Benim nasil biri olduguku bilmiypsun. dedi. Sok oldum. Ama cok tatli. Gozlerimin icine bakiypdu ilk defa biriyle bulustm. ilk defa birinden hoslandim . Cok tatlidi ama keske gitmeseydim.;(
26Kac yasinda bu adam?
Ne diye nasihat ediyo onu anlamadim. Tam salak
Hatta Gerizali öküz. Almanyadayim ben burdaki erkeklere guven olmuyo o burda dogmamis.bunu konustuk. Bide bana burdakilere guvenme diyo. Bende niye cokmu saf duruyorm dedim.
"Sana yasadiklarimi anlatsam bunlri senmi yasadin dersin " dedi. Ah ah simdi olsa neler derim ama o an ne soylediyse guzel bisymis gibi geldi gozlerinde kayboldum. Tam ayrildik ya ben neden bisey demedim diye soylendimMerak etme , Turkiye'de dogan erkeklere de guven olmuyor
Ben surayi anlayamadim, senden sadece 2 yas buyuk , ne nasihati ? baban mi, abin mi, cok gormus gecirmis birisi mi? 26 yasindaki erkekler bence bebe neyse.
Once okulunu bitir ne demek bunu cozemedim, yani neyin oncesinde okulunu bitircekmssin ? Diploman olunca mi insanlarla flort etcekmissinOna ne ki senin okulundan, bu herif kimin nesi ki? Kendini cok mu akilli goruyor sana akil veriyor? Bence de gerizekalinin teki , ben olsam haddini bildirirdim
"Sana yasadiklarimi anlatsam bunlri senmi yasadin dersin " dedi. Ah ah simdi olsa neler derim ama o an ne soylediyse guzel bisymis gibi geldi gozlerinde kayboldum. Tam ayrildik ya ben neden bisey demedim diye soylendim
bilyorum cok tuhaftim ordaki kesinlikle ben degildim. Ve zaten aricaginida pek snmiyorm. hoslndigimla kaldim iyimi :)Offff bosuna arabesk yapmis, ne yasamis Allasen? Olsa olsa aldatilmistir ya da kazik yemistir, bunlar herkesin basina gelen seylerSana artisligine konusmustur, ben hayatin cemberinden gectim ayakalari yapmis ama yemezler
Kendini olgun, ustun gostermeye calismis ama fasa fiso bence, ben olsam etkilenmezdim, senin hoslanacagin varmis.
Bebe diyorum, adam diyemicem abuk subuk artislik yapmis lakin sen de cok hoslanmissin be kizim, adam ne dese umrunda olmazmis zaten
Bence arayip sorma kendini iyice bir halt sanmasin. Bekle derim, umarim tekrar arar.
Ne diye buluşmak istemiş o zaman ben pek anlamadım yaaa nasihat için mi ?bilyorum cok tuhaftim ordaki kesinlikle ben degildim. Ve zaten aricaginida pek snmiyorm. hoslndigimla kaldim iyimi :)
Ne diye buluşmak istemiş o zaman ben pek anlamadım yaaa nasihat için mi ?
Iste bak keske onu sorsaydim. Hayatimda ilk defa biriyle bulustum bidaha cesaret edermiyim bilmiyorm.Ne diye buluşmak istemiş o zaman ben pek anlamadım yaaa nasihat için mi ?
Keşke sorsaydınızIste bak keske onu sorsaydim. Hayatimda ilk defa biriyle bulustum bidaha cesaret edermiyim bilmiyorm.
Acaba düşüncesi sonradan değişti mi?Bence de hoslanmasa, gorusmek istemese niye bulusmak istesin
Bulusmak istemis demek ki hoslanmis lakin biraz dangalakca belli etmis ilgisiniHayirlisi olsun.
Yani belki laylaylom bir ilişki istiyor du senin çekingen halini gördü ve vazgeçti.Iste bak keske onu sorsaydim. Hayatimda ilk defa biriyle bulustum bidaha cesaret edermiyim bilmiyorm.
ne mutlu sana mutlu bi evliligin var. Rabbim herkese nasip etsin.Yani belki laylaylom bir ilişki istiyor du senin çekingen halini gördü ve vazgeçti.
Hoşlanmanın tek nedeni ilk kez biri ile buluşuyor olman. Zamanla insan Kaş'a göze kanmamayı öğrenir. Yani o kişinin de söyledikleri doğru ama o ortamda söylemesi saçma olmuş.
Orada olan erkeklere güvenme mek gerektiğini söylemiş. Buda tahminimce etrafındaki kızlar türk kızlarına nazaran daha rahat ve erkekler bu rahatlığı Türk kızlarından da bekliyor talep ediyor olabilir.
Ama genel olarak hangi ülkede olduğu farketmez karşı cinse çok güvenmiyeceksin.
Misal liseye gidiyorum biri ile çıkmaya başladım kafede hep beraber otururken kafenin daha sakin bir yerinde oturmayı teklif etti. O lafı demesi ile kestim biletini. Konuşacakları varmış mış. 2 masa arka da oturmayı da teklif edebilirdi. Neden ücra köşeye gitmek istesin.
Yüzündeki sağlığını hiç kaybetme. Benim eşim beni ben liseye giderken tanıdı en çok kaçırdığım bakışlarımı sevmiş. Birde nezaman elimi tutsa al al olan yanaklarımı. Hiç kendisi ile buluşurken süslenmedim. Üniversiteye giderken birgün buluşucaz ayrılığımız uzun sürmüştü 1 yıldan fazla. Sonra yine yeni bir buluşma. Bendeki kılığı görmen lazımdı. Eşofman ama saçma sapan haldeyim kızlar ..... al benim pantolonumu al badimi böyle gitme Makyajda yaparız dedi. Bende beni seven böyle sevsin sonra yarın birgün hayal kırıklığına uğramasın dedim. Aradan yıllar geçti evlendik. Bigün face te beni hangi olayla haturlıyorsunuz diye bir bağlantı paylaştım 3_4 arkadaş bunu yazmış. Şimdi o kişi ile evli olduğumu söyledim. Kılık kıyafet çokta önemli değil bence
Tabiki hayir. Beklemiyorumda zaten. Insallah cabuk gecer su bogazimda dügümlenen cümleler.Takma kafana canım benim. En nefret ettiğim erkek tipidir yaşadıklarıyla ben neler yaşadım biliyo musun diye egolanan. Aradımı yada mesaj attı mı ayrıldığınızdan beri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?