- 3 Mayıs 2011
- 13.765
- 48.976
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
Size maaşlarıyla ilgili bilgi veren kişilerin dogru söylediğine emin misiniz peki? Is ortamında gerginlikten beslenen insanlar da pekâlâ olabiliyor.
Eminim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size maaşlarıyla ilgili bilgi veren kişilerin dogru söylediğine emin misiniz peki? Is ortamında gerginlikten beslenen insanlar da pekâlâ olabiliyor.
asıl müdürle aranız iyi olduğu için olabilir mi? aranızdaki samimiyetten destek alarak sizin maaşınızı düşük tutabiliyor. benim de aramdan su sızmazdı bu yüzden zam konusu gündeme geldiğinde beni hep ertelerdi. çünkü böyle bir konudan dolayı sıkıntı çıkmaz bizim aramız iyi :)
Haklısınız iş bulmakta kolay değil bu zamanda
tekrar konusmayı denemelısınızSanmıyorum, ben konuşmuştum zam döneminden önce.
Zaten düşük alıyormuşsun tamam yapacağım demişti..
İşte onun için özelde sürekli öğretmen değişiyor.normalde size en az devlet okulunda çalışan bir öğretmen kadar maaş vermeleri lazım ama sanırım bu kural değişti.ne kadar maaş alıyorsunuz onlar ne kadar alıyor ve günde kaç saat çalışıyorsunuz acaba.İşi bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum.
Hakkımı arayacağım ama alacağım cevap büyük ihtimalle hayır olacak...
O zaman da nasıl dururum burada bilmiyorum...
Terapi almaya ihtiyacınız yok benceEvet hiç değil... Peki nasıl hazmedeyim? Cidden terapi mi alsam diyorum, o derece gururuma dokundu.
Diyorum ki boşver Muhtelif Evhamlı Hatun, ailen hayatta, sağlığın yerinde, boşver diyorum..
Ama yok olmuyor...
Grev yap işi yavaşlat evrak işlerini istemediğini söyle yap işte bişeyler.Merhaba,
Bu anlatacağım olay gururuma çok dokundu. Resmen göğsümde bir şey oturdu ve kalkmıyor kaç gündür.
Özel bir okulda çalışıyorum öğretmen olarak. Bu sene yeni idari görevler verildi, zümre başkanlığı gibi.
Yeni evlendim, aynı zamanda bir eğitim için haftada bir gün Sakarya'ya gidiyorum.
Müdürüm bana çok güveniyor, bir çok görev veriyor, bunu dile getiriyor vs. vs.
Bu sene zamlar açıklandı. Bana çok düşük bir maaş belirlemişler.
Normalde sesimi çıkarmazdım, çünkü benim için önemli olan burada çalışmak öğretmen olmak vs.
Ama yeni evlenmenin masrafı, ve her hafta başka şehire gidecek durumda olmam bir de eşimin maaşını düzenli alamaması bizi vurdu..
Üstelik bir de diğerlerinin (idari ve diğer görevleri olmayan) kişilerin benden daha yüksek aldığını öğrendim. Zümre başkanı, zümredeki birinden daha düşük alıyor. CV'lere bakıyorum, bir farkımız yok.
Çok gururuma dokundu.
IK ile konuştuğumda değişmeyeceğini söyledi.
Şimdi istifa etsem edemem, zaten dardayız.
Ama ben bir sürü evrak işiyle uğraşırken düşük maaş almak..
Bilmiyorum neden böyle oldu ama... Çok üzgünüm, uyku uyuyamaz oldum.
Şimdi size neden yazdım?
1) Bir öğretmen ne gibi bir ek iş yapabilir? Özel ders verebileceğim spesifik bir alanım yok. İşim 0-6 yaş çocuklarla
2) Nasıl hazmedebilirim? Yani oturacak 5 dakika vaktim yokken herkesten daha az maaş almayı? Kendimi avutamıyorum, çalışma hevesim 0 oldu ki bu iş benim hayalimdi..
Teşekkürler