insan hiçmi belli etmez sevmediğini nekadar aptalmışım anlamamışım
yavaş yavaş tanıdım güvendim bana gönderilen kurtarıcı meleğim gibiydin çok değer verdim çoksevdim 1 yılımızı dolu dolu yaşadık evlenecektik ruh eşim diyordum allahım doğum tarihimizin ayı günü ne kadar aynıydık doğduğumuz gün birbirimize yazılmışız diyorduk konuşuyorduk bunları uzun uzun...
sevdiğimiz bebklerden bile kıskanıyorduk birbirimizi hergün yüzlerce seni seviyorum derdin
gittin başka biryere 1 haftada değiştin başkası oldun kaçtın yapamıyorum dedin
beni hayatımı ilişkimi ucuzlaştırdın başka kadınların oldun
üşüyorum mutsuzum bütün gün odamdan çıkmıyorum ağlıyorum ama bitmiyor gitmiyor unutamıyorum asla olmaz dediğin oluyormuş meğer yediremiyorum kendime
seni soruyorlar bana içimi dağlıyorlar nefes alamıyorum ağlıyorum görmüyorlar eriyorum bilmiyorsun soruyorum seni mutlu diyorlar halinden menmun gününü gün ediyor ...
bunları duyunca hayret ediyorum inanamıyorum
ama busun işte adi şerefsiz bir yaratıksın
oyunmuş insan olmayı insanlığını bukadar hafife aldın
hepmi böyle sürücek hayatın benim acılarımın hergün kat kat daha fazlasını yaşa
senin bu nankörlüğüne kıymet bilmez ukalalığına diycek söz bulamıyorum içim acıyor
hazmedemiyorum...
:1no2:
yavaş yavaş tanıdım güvendim bana gönderilen kurtarıcı meleğim gibiydin çok değer verdim çoksevdim 1 yılımızı dolu dolu yaşadık evlenecektik ruh eşim diyordum allahım doğum tarihimizin ayı günü ne kadar aynıydık doğduğumuz gün birbirimize yazılmışız diyorduk konuşuyorduk bunları uzun uzun...
sevdiğimiz bebklerden bile kıskanıyorduk birbirimizi hergün yüzlerce seni seviyorum derdin
gittin başka biryere 1 haftada değiştin başkası oldun kaçtın yapamıyorum dedin
beni hayatımı ilişkimi ucuzlaştırdın başka kadınların oldun
üşüyorum mutsuzum bütün gün odamdan çıkmıyorum ağlıyorum ama bitmiyor gitmiyor unutamıyorum asla olmaz dediğin oluyormuş meğer yediremiyorum kendime
seni soruyorlar bana içimi dağlıyorlar nefes alamıyorum ağlıyorum görmüyorlar eriyorum bilmiyorsun soruyorum seni mutlu diyorlar halinden menmun gününü gün ediyor ...
bunları duyunca hayret ediyorum inanamıyorum
ama busun işte adi şerefsiz bir yaratıksın
oyunmuş insan olmayı insanlığını bukadar hafife aldın
hepmi böyle sürücek hayatın benim acılarımın hergün kat kat daha fazlasını yaşa
senin bu nankörlüğüne kıymet bilmez ukalalığına diycek söz bulamıyorum içim acıyor
hazmedemiyorum...
:1no2: