Merhaba,
3 Ekim Cumartesi günü Vital' de spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ben Dalga Bey' e gidiyordum. Ona da 35. haftamda geçtim zaten. 3-4 kez gittim ve 38+1 de doğumum gerçekleşti. Hastane biraz küçük ve acemilikleri var. Bebek hemşireleri iyi ve güler yüzlü. Dalga Bey de iyi ve tecrübeli bir doktor ama çok yoğun olduğu için sıkıntılar olabiliyor. Sizinle yeterince ilgilenemiyor. Mesela ameliyat için hazırlanıp, ameliyathaneye indirilip
1 saate yakın orada doktoru bekledim. Sedyede yat yat, daha ameliyattan önce belim ağrıdı. Bir de sonda acısı.. Sondanin ameliyat esnasında, ben uyusturulduktan sonra takılmasını istedim, kabul etmediler. Herkesin acı eşiği farklı tabi ama, o sonda ameliyat öncesi beni bitirdi. Bütün motivasyonum gitti. Çok canım yandı. Hem de daha yukarda, odada taktılar. Ondan da 15 dakika sonra falan ameliyata indim. Doktor önceden takılmasını istiyormuş. Başka hastane olsa bence hastanın istediğini yaparlardı. Arkadaşlarımin çoğuna uyusturulduktan sonra takılmış. Ameliyattan sonra da dikilirken baya ağrı hissettim. Belki benim bunyemle alakalı, belki de anestezi uzmanıyla.. onu bilmiyorum. Bir daha doğum yapacak olsam, bu hastaneyi tercih etmem. Doğrusu 2. bebeği istiyordum, ama şimdi, düşünürüz diyorum. Çok çok kötü şeyler yaşamadım şükür. Bebeğime sağlıcakla kavuştuğum için çok mutluyum

ama çok güzel, rahat bir doğum oldu diyemiyorum maalesef. Öyle demek isterdim. Bu arada kamera çekimi yasak dediler, cektirmediler. Neyse ki eşim doğuma girdi. Beni en mutlu eden şey buydu. Bir de doktorlardan biri fotograflarimizi çekti bol bol doğum anında. Kendisine minnettarim

2. gün sezaryen ağrılarım azaldı. Daha çok dinlenseydim daha da iyi olurdum. Bugün artık 10 gün oldu. Yine acıyor dikisler ama sanırım, yani umarım 3-5 güne baya düzelecek.
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Bunlar benim acı esigimle de ilgili olabilir. Herkesin hikayesi farklı tabi. Allah sağlıkla mutlulukla kolaylıkla bebeginize kavusmanizi nasip etsin inşallah..