- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Amin.. Çok teşekkür ederim..
Didem Hanım' ı baya övüyorlar, evet. Dalga Bey kadar da yoğun değil sanıyorum. Tercih edebilirsiniz bence.
Acıbadem Atakent' e gidiyordum ve tabi ki Vitalle karsilastirilamaz. Hastane olarak, sistem olarak çok güzel. Sgk geçiyor. Muayene ücretleri çok pahalı değil. Vital'de 50 lira, orada da 90 lira. Yalnız doğum ücreti biraz pahalıydı. Aslında göze almıştık ama üzerine bir de zam yaptılar. Biz aylarca oraya gitmemize rağmen bize de zamlı fiyatı uygulayacaklardi. Böyle olunca ters düştük. Çok paragozler, tek sorun o. Ama tabi otel gibi hastane. Doğum orada olsaydı daha az sıkıntı cekerdim diye düşünüyorum. Ama şükür ki unuttuk gitti.İyiyiz şimdi.
Bu arada resim cektirmenin bir zararı yok. Kamera çekimini de ameliyat sırasında bir sorun olursa diye, kendi güvenlikleri için istemiyorlar sanırım.
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah., Allah tamamına erdirsin![]()
Acıbadem tabiki tartışılmaz ama muayeneye o kadar bile veremem. 90 lira çok. Tahlillerimi devlette yaptırıcam. Bakalmı hayırlısıyla bi cuma günü gelsinde gidelim. görelim memnun kalmazsam eğer vitale geçerim.