hbsAg pozitif ne demek

cazibelibasak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
10
0
36
İstanbul
lütfen bilen varsa cvp verebilir mi bugün testlerimi aldım geç olduğu için yarın doktora göstericem 8+2 günlük hamileyim ilk defa pozitif çıktı 4 ay önce yaptırdığımda nagatifti

Merhaba,

Hepatit B ile ilgili bir değer olduğu yazıyor internette ama şimdiden siz olumsuz yorumlamayın. Doktorunuzun ne söyleyeceği önemli..

bende netten araştırdım hepatit b diyo halbuki ben bunun için aşı oldum 4 ay öncede test yaptırdım negatifti 4 ayda nasıl bulaştı anlayamadım bebeğe geçebilir deniyo sabahı nasıl bekliycem bilemiyorum

Her şeyden önce olumlu düşünün lütfen.. Stres ve üzüntünün kimseye faydası yok. Hele size ve bebeğinize hiç.. Hepimiz çeşitli sorunlar yaşıyoruz. Merak etmeyin siz de üstesinden gelirsiniz.

canim bunun 3 tane asisi oluyor, hepsini oldun mu?
asin varken buna yakalanmis olma ihtimalin cok düsük aslinda

testi güvenilir bi yerde mi yaptirdin?

sanırım ben 2 tane yaptırdım ama şu an hatırlayamıyorum eşim 3 kere yaptırdın diyoo nasıl bulaştı anlayamadım eşimde başka yere yaptır dedi inanamadı

sanırım ben 2 tane yaptırdım ama şu an hatırlayamıyorum eşim 3 kere yaptırdın diyoo nasıl bulaştı anlayamadım eşimde başka yere yaptır dedi inanamadı

bencede cnm baska yere yaptir.
asi varken buna yakalanman imkansiz gibi birsey bence.
kendini üzmeden gidip testi baska yerde yaptir bence.

ben 2 asi yaptirmistim ondan sonra bile korumam vardi, sen 3 asi yaptirdiysan korumanin tam olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…