Hcg 1.20- Regl 5 gün gecikti.

nunu8991

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
89
46
8
33
Böyle bir şey yaşayanlar cevaplarsa sevinirim. 2 Aralık regl günüm. 6 Aralık bugün hala olmadım. Kan testi verdim bugün 1.20 çıktı. Daha önce 28 günde bir regl oluyordum. Hcg artar diye umut etmiyorum ama her şey olabilir. Böyle bir durumda kalan var mı?

1.20 hastanenin negatif değeri oluyor 0 yerine 1.20 yazıyorlar

Belli olmaz ama şuan hamile olsaydınız kanda belli olurdu
Evet bence de öyle. Yalnız şu fikre kapılmamakla birlikte kanda görülmeyip daha sonra doğum yapanların hikayelerini okudum, dinledim. Çok ilginç. Regl ağrılarım tamamen gitti. Doktorum bekle dedi, 1 hafta içinde regl olabilirsin büyük ihtimalle diye belirtti. Tamam olayım ama günler geçiyor. Varsa hcg artsın yoksa regl olalım tekrar deneyelim. Psikolojimi rahatlatmak için akışa bırakmaya çalışıyorum.🌸😊

Evet bence de öyle. Yalnız şu fikre kapılmamakla birlikte kanda görülmeyip daha sonra doğum yapanların hikayelerini okudum, dinledim. Çok ilginç. Regl ağrılarım tamamen gitti. Doktorum bekle dedi, 1 hafta içinde regl olabilirsin büyük ihtimalle diye belirtti. Tamam olayım ama günler geçiyor. Varsa hcg artsın yoksa regl olalım tekrar deneyelim. Psikolojimi rahatlatmak için akışa bırakmaya çalışıyorum.🌸😊
Yürüyüş yap bol su iç adetin gelir

Back
X