HCG 1.68 hamilelik oluyor mu ?

Miyusaxx

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
67
34
8
32
Lütfen cevap verin kızlar. Beta hcg değeri 1.68 çıktı gebelik var mıdır ? Yeni midir ?

Yumurtlama dönemim yeni geçti normalde hep 0,5 çıkardı. Bi an ümitlendim bir günlüktür belki diye ama Rabbim böyle hayırlı gördü demek ki. İsteyen herkese nasip eder inşallah vaktini ayırdığın İçin çok teşekkür ederim

Adetinize zaman varsa olma ihtimali vardır :) kaç gün var adete

Ayın 15 inde adet olmam gerekiyor.
Hep 0,5 çıkardı hiç şaşmadan. 1.68 i görünce sanki çok büyük değermiş gibi kalbim heyecandan durdu resmen ama yukarıda arkadaşımızda değil demiş Rabbim nasip etsin

Adetine daha varmış neden acele ettin.?
Ümitlenmede üzülmede...
Ayın 12 si gibi tekrar kan ver

İltihap var idrar yolumda doktorum ilaç vermeden kontrol amaçlı test yazdı böyle çıktı arkadaşlar o zaman tekrar 12 sinde gideyim ben

İltihap var idrar yolumda doktorum ilaç vermeden kontrol amaçlı test yazdı böyle çıktı arkadaşlar o zaman tekrar 12 sinde gideyim ben
Bencede ilaç kullanma bol bol su iç. İltihap geçer öyle. Ben adet günü 34le öğrendim. Sabret azcık daha :)

UMUTLANDIM VALLA SARILIP ÖPMEK İSTİYORUM SENİ TEŞEKKÜR EDERİM

sarıl kız :)))) Çok umutlanmada üzülmede. Herhangi bir sorunun yoksa Allah ne zaman verirse o zaman olur inşaallah.

Canım ben adetin geçti zannettim.. bence de bekle benim adetim 10 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamıştı.. daha adetine çook var olabilir yani antibiyotik falan içme sen yinede..

Canım ben adetin geçti zannettim.. bence de bekle benim adetim 10 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamıştı.. daha adetine çook var olabilir yani antibiyotik falan içme sen yinede..

Dahada sevinmeye başladım Acaba yarın gitsem bir test daha mı yaptırsam
18 haftalıkmış bebişin Rabbim huzurlu sağlıklı başarı dolu bir hayat nasip etsin inşallah

18 haftalıkmış bebişin Rabbim huzurlu sağlıklı başarı dolu bir hayat nasip etsin inşallah
Yarın erken sabret biraz bu ne acele :))

Önceden ya ne çabuk adet günüm geliyor derdim şimdi heyecanlı olunca isteyince, günler geçmiyor gibi geliyor
Biliyorum geçmez ama acele etme stres yapma sana zarar. Ne kadardır istiyorsunuz

Amin canım inşallah Rabbim sanada yaşatsın beklediğin mutluluğu..

Kızlaaar kızzzzlllaaaaaarrrr bugün yine test yaptırdım değerim 25.62 olmuş bu ne demekkkk
Ne demek hamilesin demek hayırlı uğurlu olsun inşallah. İki gün sonra tekrar kan ver:) artışı takip etmek için

İlacı kullanmadın demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…