Adetine daha varmış neden acele ettin.?Ayın 15 inde adet olmam gerekiyor.
Hep 0,5 çıkardı hiç şaşmadan. 1.68 i görünce sanki çok büyük değermiş gibi kalbim heyecandan durdu resmenama yukarıda arkadaşımızda değil demiş Rabbim nasip etsin
Bencede ilaç kullanma bol bol su iç. İltihap geçer öyle. Ben adet günü 34le öğrendim. Sabret azcık daha :)İltihap var idrar yolumda doktorum ilaç vermeden kontrol amaçlı test yazdı böyle çıktı arkadaşlar o zaman tekrar 12 sinde gideyim ben
Bencede ilaç kullanma bol bol su iç. İltihap geçer öyle. Ben adet günü 34le öğrendim. Sabret azcık daha :)
UMUTLANDIM VALLA SARILIP ÖPMEK İSTİYORUM SENİ TEŞEKKÜR EDERİM
sarıl kız :)))) Çok umutlanmada üzülmede. Herhangi bir sorunun yoksa Allah ne zaman verirse o zaman olur inşaallah.
Canım ben adetin geçti zannettim.. bence de bekle benim adetim 10 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamıştı.. daha adetine çook var olabilir yani antibiyotik falan içme sen yinede..
Yarın erken sabret biraz bu ne acele :))Dahada sevinmeye başladımAcaba yarın gitsem bir test daha mı yaptırsam
18 haftalıkmış bebişin Rabbim huzurlu sağlıklı başarı dolu bir hayat nasip etsin inşallah
Yarın erken sabret biraz bu ne acele :))
Biliyorum geçmez ama acele etme stres yapma sana zarar. Ne kadardır istiyorsunuzÖnceden ya ne çabuk adet günüm geliyor derdim şimdi heyecanlı olunca isteyince, günler geçmiyor gibi geliyor
Amin canım inşallah Rabbim sanada yaşatsın beklediğin mutluluğu..Dahada sevinmeye başladımAcaba yarın gitsem bir test daha mı yaptırsam
18 haftalıkmış bebişin Rabbim huzurlu sağlıklı başarı dolu bir hayat nasip etsin inşallah
Ne demek hamilesin demek hayırlı uğurlu olsun inşallah. İki gün sonra tekrar kan ver:) artışı takip etmek içinKızlaaar kızzzzlllaaaaaarrrr bugün yine test yaptırdım değerim 25.62 olmuş bu ne demekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?