- 15 Şubat 2015
- 32
- 23
- Konu Sahibi Leylifer2021
Kizlar hcg 115.7 çıktı hamilesin dedi doktor kac haftalik oluyo yada kac gunluk bilen var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hcg 115.7 çıktı hamilesin dedi doktor kac haftalik oluyo yada kac gunluk bilen var mi?
3-4 haftalık olabilir canımKizlar hcg 115.7 çıktı hamilesin dedi doktor kac haftalik oluyo yada kac gunluk bilen var mi?
Olur tabii hayirlisiylaAnladim canim ultrasonda kesin belli olur dimi 2 hafta sonra gel dedi doktor ultrasonda bakmak icin
canım tahlıl.com da gebematık var beta degerını yazıyorsun sana hesaplıyo yanılma payı olabılır ama benım kı dogru cuıkıyorKizlar hcg 115.7 çıktı hamilesin dedi doktor kac haftalik oluyo yada kac gunluk bilen var mi?
bu arada hayırlısı olsun canımcanım tahlıl.com da gebematık var beta degerını yazıyorsun sana hesaplıyo yanılma payı olabılır ama benım kı dogru cuıkıyor
canm meraba.. sen ilk testten sonra 2 günde bir kan testlerini tekrarlamış mıydın? değer artışını kontrol etmeden mi 2 hafta sonra gel demişti?Anladim canim ultrasonda kesin belli olur dimi 2 hafta sonra gel dedi doktor ultrasonda bakmak icin
hayırlı olsun canm. Allah sağlıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin..bana da 2 hafta sonra gel dedi doktorum ama aklımda soru işaretleri var hiç 2 gün sonra tekrarlayalım demedi..ilk testim 295ti artışları kontrol etmeyince tereddütte kaldım?evet canım direk 2 hafta sonra gittim ben degerleri kontrol etmedi hic doktorum 2 hafta sonra gittigimde hcg 20.321 civariydi zaten bi sorun olmadı
inşaallah canım. Allahım saglıkla doğmalarını nasip etsin. bu arada kacıncı haftadasın ? bulantın var mı?Amin canım inşallah Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin . Takma kafana canim hic deger dusuk oldugu icin zaten 2 hafta sonra gel diyor doktorlar Allahin izniyle 2 hafta sonra gidince keseyi görürsün inşallah
anladım canm geçmilş olsun Kız bebek olabilir mide bulantısı cok yapıyormuş :) benm su an bulantım yok cok sükür. Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin canm9. haftadayim canim 6. haftadan sonra cok şiddetli bulantilarim oldu serumla ayaga kalkabildim ancak simdi biraz olsun gecti cok şükür bulantim gece cok oluyo sadece