HCG 115.7

Canim 1 nisan en son adet tarihim ama bende polistik over var cok duzensiz adetlerim adet tarihime gore 6 haftalik olmasi lazim ama degerim dusuk 6 haftaliga gore

Cnm bence bebısın anca 2 haftaliktir degerin düsük cunku gec dollenme olmus demekki Allah hayırlisiile kucagina almayi nasip etsin insallahh

Anladim canim cok tesekkur ederim insallah hayirlisiyla kalp atislarini da duyarim bir kere dusuk yaptim o yuzden cok korkuyorum bisey olacak diye

Cok sagol canim tahlil.com dan baktim 4 haftalik çıktı :) daha cok yeni yani Allah isteyen herkese en kisa zamanda verir inşallah.

evet canım direk 2 hafta sonra gittim ben degerleri kontrol etmedi hic doktorum 2 hafta sonra gittigimde hcg 20.321 civariydi zaten bi sorun olmadı

evet canım direk 2 hafta sonra gittim ben degerleri kontrol etmedi hic doktorum 2 hafta sonra gittigimde hcg 20.321 civariydi zaten bi sorun olmadı
hayırlı olsun canm. Allah sağlıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin..bana da 2 hafta sonra gel dedi doktorum ama aklımda soru işaretleri var hiç 2 gün sonra tekrarlayalım demedi..ilk testim 295ti artışları kontrol etmeyince tereddütte kaldım?

Amin canım inşallah Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin . Takma kafana canim hic deger dusuk oldugu icin zaten 2 hafta sonra gel diyor doktorlar Allahin izniyle 2 hafta sonra gidince keseyi görürsün inşallah

Amin canım inşallah Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin . Takma kafana canim hic deger dusuk oldugu icin zaten 2 hafta sonra gel diyor doktorlar Allahin izniyle 2 hafta sonra gidince keseyi görürsün inşallah
inşaallah canım. Allahım saglıkla doğmalarını nasip etsin. bu arada kacıncı haftadasın ? bulantın var mı?

9. haftadayim canim 6. haftadan sonra cok şiddetli bulantilarim oldu serumla ayaga kalkabildim ancak simdi biraz olsun gecti cok şükür bulantim gece cok oluyo sadece

9. haftadayim canim 6. haftadan sonra cok şiddetli bulantilarim oldu serumla ayaga kalkabildim ancak simdi biraz olsun gecti cok şükür bulantim gece cok oluyo sadece
anladım canm geçmilş olsun Kız bebek olabilir mide bulantısı cok yapıyormuş :) benm su an bulantım yok cok sükür. Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin canm

Amin canım :) kız erkek farketmez Rabbim saglikli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin de inşallah cinsiyet ilk bebek olunca farketmiyo yani :) insallah bulantinda olmaz canım hep boyle gider kolay gecirirsin gebeligini cok zor çünkü

X