- Konu Sahibi derinsular
var mı böyle yavaş artan hcg probelm midir dr sağlıklı da olabilir dış gebelik de olabilir dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
48 saatte %66 değil miymiş yani çok sağolun umut verdinizYavas artan hcg bazi durumlarda problemdir evet ama 72 saatte bir %66 artis normal kabul edilir. Bu durumda degeriniz normal gozukuyor. Birkac gun sonra tekrarlamanizi oneririm.
Genelde tekli gebeliklerde 72 saatte bir, cogul gebeliklerde 48 saatte bir artis gorulur. 3 gun sonra tekrarlayip bakin, benim de ilk zamanlarda cok yogun artis gozlenmemisti ama simdi 8 haftaligiz her sey yolunda cok sukur.48 saatte %66 değil miymiş yani çok sağolun umut verdiniz
siz dr musunuz bilgi sahibi görünüyorssunuz da o yüzden sordumGenelde tekli gebeliklerde 72 saatte bir, cogul gebeliklerde 48 saatte bir artis gorulur. 3 gun sonra tekrarlayip bakin, benim de ilk zamanlarda cok yogun artis gozlenmemisti ama simdi 8 haftaligiz her sey yolunda cok sukur.
Ben biyologum ama etrafimda jinekolog cok arkadasim var. Onlar vasitasiyla bilgi sahibi oluyorum,S
siz dr musunuz bilgi sahibi görünüyorssunuz da o yüzden sordum
Düşük yapacağım kesinleşti
Canım geçmiş oldun noldu değerin mi düştü nasıl kesin dur bakalımAllah korusunDüşük yapacağım kesinleşti
Kızlar beta 120 den 172 oldu sonra 150 oldu bi hafta içinde düşük bekleniyo sanırım kimyasal dedikleri sağolun
Allah her şeyin en iyisini bilir canım hiç belli olmaz hemen umudunu yitirmeKızlar beta 120 den 172 oldu sonra 150 oldu bi hafta içinde düşük bekleniyo sanırım kimyasal dedikleri sağolun
Öyle tabi ki hayırlısı olsun hepimiz için ilk birkaç gün çok yıkıldım ama toparladımAllah her şeyin en iyisini bilir canım hiç belli olmaz hemen umudunu yitirme
Çarşambaya kadar kanama olmazsa gel dedi bakalım hayırlısı olsun hepşmiz için çok teşekkür ederim hepimize sanal da olsa bu heyecanı ve üzüntüyü paylaşmak çok güzel... Sen ne yaptın testi tekrarladın mıBelki yükselir canım ya çok dusmemis 20 felan düşmüş.
Dir bakalım kanama olmazsa eğer tekrar kan verirsin
dedim ya benimde yüksekti hcg, yükseliyorduda, ama azdı yükseliş, 2 hafta düşmesini bekledik, herhangi bi kanama falan olmadı, kürtaj oldum bugün 38. gün, geçmiş olsun, düşürmeyi bekleme doktorun uygun görürse kürtaj ol derim.Öyle tabi ki hayırlısı olsun hepimiz için ilk birkaç gün çok yıkıldım ama toparladım
Çarşambaya kadar kanama olmazsa gel dedi bakalım hayırlısı olsun hepşmiz için çok teşekkür ederim hepimize sanal da olsa bu heyecanı ve üzüntüyü paylaşmak çok güzel... Sen ne yaptın testi tekrarladın mı