Hcg 120 den 2 gün sonra 179 çok mu kötü

Yavas artan hcg bazi durumlarda problemdir evet ama 72 saatte bir %66 artis normal kabul edilir. Bu durumda degeriniz normal gozukuyor. Birkac gun sonra tekrarlamanizi oneririm.

48 saatte %66 değil miymiş yani çok sağolun umut verdiniz
Genelde tekli gebeliklerde 72 saatte bir, cogul gebeliklerde 48 saatte bir artis gorulur. 3 gun sonra tekrarlayip bakin, benim de ilk zamanlarda cok yogun artis gozlenmemisti ama simdi 8 haftaligiz her sey yolunda cok sukur.

S
Genelde tekli gebeliklerde 72 saatte bir, cogul gebeliklerde 48 saatte bir artis gorulur. 3 gun sonra tekrarlayip bakin, benim de ilk zamanlarda cok yogun artis gozlenmemisti ama simdi 8 haftaligiz her sey yolunda cok sukur.
siz dr musunuz bilgi sahibi görünüyorssunuz da o yüzden sordum

moral bozmak istemem, benim ilk 2600 48 saat arayla 3600 4000 oldu haftasına 10 000 oldu ama azdı bu artışlar. sonuç: kürtaj malesef, umarım değerleriniz katlayarak artar.

Kızlar beta 120 den 172 oldu sonra 150 oldu bi hafta içinde düşük bekleniyo sanırım kimyasal dedikleri sağolun

Kızlar beta 120 den 172 oldu sonra 150 oldu bi hafta içinde düşük bekleniyo sanırım kimyasal dedikleri sağolun

Belki yükselir canım ya çok dusmemis 20 felan düşmüş.
Dir bakalım kanama olmazsa eğer tekrar kan verirsin

Belki yükselir canım ya çok dusmemis 20 felan düşmüş.
Dir bakalım kanama olmazsa eğer tekrar kan verirsin
Çarşambaya kadar kanama olmazsa gel dedi bakalım hayırlısı olsun hepşmiz için çok teşekkür ederim hepimize sanal da olsa bu heyecanı ve üzüntüyü paylaşmak çok güzel... Sen ne yaptın testi tekrarladın mı

Öyle tabi ki hayırlısı olsun hepimiz için ilk birkaç gün çok yıkıldım ama toparladım
dedim ya benimde yüksekti hcg, yükseliyorduda, ama azdı yükseliş, 2 hafta düşmesini bekledik, herhangi bi kanama falan olmadı, kürtaj oldum bugün 38. gün, geçmiş olsun, düşürmeyi bekleme doktorun uygun görürse kürtaj ol derim.

Çarşambaya kadar kanama olmazsa gel dedi bakalım hayırlısı olsun hepşmiz için çok teşekkür ederim hepimize sanal da olsa bu heyecanı ve üzüntüyü paylaşmak çok güzel... Sen ne yaptın testi tekrarladın mı

Negatif e döndü canım hala regl olmadim bakalim pazar kana gidicem kismetse.
Ne demek birtanem dur bakalım inşallah olmazsın yukselsin değerin

Back
X